• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün akşamdan beri sağ tarafimda ağrı var. Sürekli değil ama sıklıkla tekrarlanıyor. Tek taraflı batma şeklinde birazcık tedirgin etti beni yaaaa

Dün akşamdan beri sağ tarafimda ağrı var. Sürekli değil ama sıklıkla tekrarlanıyor. Tek taraflı batma şeklinde birazcık tedirgin etti beni yaaaa

Muhtemelen kese büyüdüğü içindir o ağrılar . 8.hafta bebek hızla büyüyor canım. Kanama falan yoksa merak edecek bişey yoktur inş.

Bebişini kesesini gören, minnak kalp atışlarını duyan bütün annişlerin gözü aydın olsun :) Allahım esirgesin kuzuları. Darısı daha bebişini görmeyip kalp atışını duyamayan biz annişlerin başına olsun inşallah :)

Kizlar yarin doktora gidicem kese icin lutfen benim icin dua edin❤️

Benimde o korkularım var işte ben her gün hem bizler hemde hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum dilerim bizde sağ salim kucağımıza alırız inşallah iyi düşünelim iyi olsun ❤❤

Amiiiin... inşallah sağlıklı gebeliktir herkesin

Kızlar yarın tam 6+0 olacağım insaallah keseyi ve bebeği görürüm lutfen benim için de dua edin çok korkuyorum ben de sevincimi bile yasayamiyorum endişeden. Çıkınca yazarım son durumu insaallah her şey yolundadır :dua:

Kızlar yarın tam 6+0 olacağım insaallah keseyi ve bebeği görürüm lutfen benim için de dua edin çok korkuyorum ben de sevincimi bile yasayamiyorum endişeden. Çıkınca yazarım son durumu insaallah her şey yolundadır :dua:
Canim hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin seviniriz hep birlikte:) senle gunlerimiz ayni ama ben 5+4 um daha takvime gore

Canim hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin seviniriz hep birlikte:) senle gunlerimiz ayni ama ben 5+4 um daha takvime gore

Canım ben 30 günde bir regl oluyordum o yüzden yumurtlamam daha geç ama Sat 10 Kasım o yüzden galiba fark. İnşaallah bebek de 6+0'dadir :)

• Beğen
Reactions: D-E
Oy oy maşallah :) Allahım esirgesin canım

:)) karından ultrasonda sağda olunca erkek solda olunca kız mı oluyo canım :)
Yok kuzum ramzi teorisine göre karından usgde sağda ise kız solda ise erkek oluyor, benim ilkinde çin, rus, ramzi nub hepsi erkek diyordu oğlum oldu, şimdi çin , rus ve ramziye göre kız bakalım nub ne diyecek ve tabii ki dr ne görecek 12-14. Haftada, sağlıkla gelsin de hepimizin yavruları, hepiniz duamdasınız.

Yok kuzum ramzi teorisine göre karından usgde sağda ise kız solda ise erkek oluyor, benim ilkinde çin, rus, ramzi nub hepsi erkek diyordu oğlum oldu, şimdi çin , rus ve ramziye göre kız bakalım nub ne diyecek ve tabii ki dr ne görecek 12-14. Haftada, sağlıkla gelsin de hepimizin yavruları, hepiniz duamdasınız.
Ayy hadi inşallah sağlıklı doğsun miniklerimiz. Bizimde ilk ultrason resmimiz gelince yorum yaparsın artık teyzesi :) Bu arada resme göre mi sağda yoksa vücudumuza göre mi sağda?

Kizlar size birsey sormak istiyorum, esinizle iliskiye giriyormusunuz, ben hamile kaldigimdan beri hic iliskiye girmedim korkuyorum bebege bir zarar gelir diye?
Ben keseyi görmeme rağmen kesinlikle girmiyorum daha çok yeni riske atmaya gerek yok.

• Beğen
Reactions: D-E
Back