• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Romatizma mı? o da nerden çıktı şimdi :KK43: kan sulandırıcı zaten kullanıyorum ben pıhtılaşma sebebiyle. ++ pozitif yazıyo bi de 1/320 gibi bi değer var. Bu da sanıyorum yüksek bi değer. Valla bana sabah olmicak bu gidişle :KK43:
Evet canım ben cildiye bölümüne gitmiştim yazın alerji oluyorum ilaç kullanınca geçmiyordu romatizma olduğum ortaya çıktı tabi sonra daha detaylı baktırdık öyle sıkma canını

Anladım canım teşekkür ederim 11 sene aradan sonra anca öğreniyorum:)
Ooo bu kkda daha cok sey duyacaksin canim :) sabah bi konu adi gördüm flörtun abv yazmis konuya abv ergencede Allah belasini versin demekmiş :) :) gulmekten öldüm yaşlanmışım onu farkettim :)

Kizlar dun keseyi gorduk sukur 2 tane gordum ama biri 9mm biri 4 mm digeri devam edermi zaman gosterecek insqllah ikisinede saglikla kavusurum darisi kalp atisina olsun
gozunaydiiin :) darisi kalp atislarina insallah :)
Canim Allah buyuk zaten ikizlerin biri digerinden geri gelir ben bu konuda cok trcrubeliyim :) ablaminda abiminde ikizleri var ikiside ayri yumurta ve biri digerinden daha iri simdi yakaladilar tabi birbirlerini ama anne karninda biri birini bastiriyor :)

gozunaydiiin :) darisi kalp atislarina insallah :)
Canim Allah buyuk zaten ikizlerin biri digerinden geri gelir ben bu konuda cok trcrubeliyim :) ablaminda abiminde ikizleri var ikiside ayri yumurta ve biri digerinden daha iri simdi yakaladilar tabi birbirlerini ama anne karninda biri birini bastiriyor :)
Insallah canim dr biri kaybolur diyince uzuldum tmm saglikla sihhatle alalim sayi cinsiyet ayrimim yok ama oda evlat sonucta :) Allahim hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Ön sayfalarda bir arkadaş yazmış umarım okur bunu. Evet çalışıyorum ve çok zorlanıyorum. Zaten mutfak ve buzdolabıyla aram berbat. Kokular midemi bulandırıyor. Öğle tatilinde ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Kızımda hiç olmamıştı ya da çok azdı.. Allah herkese güzel sonlar göstersin Sabır...

Ooo bu kkda daha cok sey duyacaksin canim :) sabah bi konu adi gördüm flörtun abv yazmis konuya abv ergencede Allah belasini versin demekmiş :) :) gulmekten öldüm yaşlanmışım onu farkettim :)
Ay ne tuhaf birşeymiş valla bende güldüm şimdi okuyunca bunu bilmesek de olurmuş kuzu pek birşey kaybetmemişiz:)))))))

Kizlaaar ben cok sakarlastim duvara tosluyorum asil buyuk sakarligi 1 2 saat once yaptim kendime cay doldurdum oturdum icecektim tepsiyi yanima koyarken hooop cay bacagimaa nasil soyundum banyoya kostum bilmiyorum suya tuttum buz tuttum cok sukur gecti siz de dikkat edin kendinize ani acele hareketler yapmayın benim gibi :)
Dikkatimiz dağınık, yumurtayı kabuk çöpleri koyduğum kasenin içine kırdım desem :skandal:

Ederim tabi bitanem nolur dua edin yaa hafif bi korku var içimde
Benimde korku var ya kese oluşmazsa ya boş kese olursa ya kalbi atmazsa off sürekli bunları düşünüyorum herkes birbirine dua etsin bende senin için tüm annişler için edicem:KK200:

Benimde korku var ya kese oluşmazsa ya boş kese olursa ya kalbi atmazsa off sürekli bunları düşünüyorum herkes birbirine dua etsin bende senin için tüm annişler için edicem:KK200:
Yalnız değilsin sevincini bile doğru dürüst yaşayamıyoruz bu kadar korkuyla. Allah hepimize sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Benimde o korkularım var işte ben her gün hem bizler hemde hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum dilerim bizde sağ salim kucağımıza alırız inşallah iyi düşünelim iyi olsun ❤❤

Back