- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.701
Oy kuşum benimSağol teyzesi hepinizin ellerinden öpüyormuş fasulye:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kuşum benimSağol teyzesi hepinizin ellerinden öpüyormuş fasulye:)))
Nub nedmek:)11 hafta nub zamani super :)
10 12 hafta arasinda genital nub olusuyor canim bacak arasinda sonrasinda pipi veya kukuya donusuyor:) o nubun sekline gore tahminde bulunuluyor kiz veya erkek diye :)
Nub nedmek:)
Anladım canım teşekkür ederim 11 sene aradan sonra anca öğreniyorum:)10 12 hafta arasinda genital nub olusuyor canim bacak arasinda sonrasinda pipi veya kukuya donusuyor:) o nubun sekline gore tahminde bulunuluyor kiz veya erkek diye :)
Evet canım ben cildiye bölümüne gitmiştim yazın alerji oluyorum ilaç kullanınca geçmiyordu romatizma olduğum ortaya çıktı tabi sonra daha detaylı baktırdık öyle sıkma canınıRomatizma mı? o da nerden çıktı şimdi kan sulandırıcı zaten kullanıyorum ben pıhtılaşma sebebiyle. ++ pozitif yazıyo bi de 1/320 gibi bi değer var. Bu da sanıyorum yüksek bi değer. Valla bana sabah olmicak bu gidişle
Kısmetse pazartesi inşallah heyecanim boşa gitmezNe zaman gidiyorsun canim keseyi gormeye
Ooo bu kkda daha cok sey duyacaksin canim :) sabah bi konu adi gördüm flörtun abv yazmis konuya abv ergencede Allah belasini versin demekmiş :) :) gulmekten öldüm yaşlanmışım onu farkettim :)Anladım canım teşekkür ederim 11 sene aradan sonra anca öğreniyorum:)
gozunaydiiin :) darisi kalp atislarina insallah :)Kizlar dun keseyi gorduk sukur 2 tane gordum ama biri 9mm biri 4 mm digeri devam edermi zaman gosterecek insqllah ikisinede saglikla kavusurum darisi kalp atisina olsun
Insallah canim dr biri kaybolur diyince uzuldum tmm saglikla sihhatle alalim sayi cinsiyet ayrimim yok ama oda evlat sonucta :) Allahim hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahgozunaydiiin :) darisi kalp atislarina insallah :)
Canim Allah buyuk zaten ikizlerin biri digerinden geri gelir ben bu konuda cok trcrubeliyim :) ablaminda abiminde ikizleri var ikiside ayri yumurta ve biri digerinden daha iri simdi yakaladilar tabi birbirlerini ama anne karninda biri birini bastiriyor :)
Amin canim benim hayirlisiyla Kucaklayalim insallah :)Insallah canim dr biri kaybolur diyince uzuldum tmm saglikla sihhatle alalim sayi cinsiyet ayrimim yok ama oda evlat sonucta :) Allahim hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Ay ne tuhaf birşeymiş valla bende güldüm şimdi okuyunca bunu bilmesek de olurmuş kuzu pek birşey kaybetmemişiz:)))))))Ooo bu kkda daha cok sey duyacaksin canim :) sabah bi konu adi gördüm flörtun abv yazmis konuya abv ergencede Allah belasini versin demekmiş :) :) gulmekten öldüm yaşlanmışım onu farkettim :)
Dikkatimiz dağınık, yumurtayı kabuk çöpleri koyduğum kasenin içine kırdım desemKizlaaar ben cok sakarlastim duvara tosluyorum asil buyuk sakarligi 1 2 saat once yaptim kendime cay doldurdum oturdum icecektim tepsiyi yanima koyarken hooop cay bacagimaa nasil soyundum banyoya kostum bilmiyorum suya tuttum buz tuttum cok sukur gecti siz de dikkat edin kendinize ani acele hareketler yapmayın benim gibi :)
Benimde korku var ya kese oluşmazsa ya boş kese olursa ya kalbi atmazsa off sürekli bunları düşünüyorum herkes birbirine dua etsin bende senin için tüm annişler için edicemEderim tabi bitanem nolur dua edin yaa hafif bi korku var içimde
Dogru soyluyorsun canim :)Ay ne tuhaf birşeymiş valla bende güldüm şimdi okuyunca bunu bilmesek de olurmuş kuzu pek birşey kaybetmemişiz:)))))))
Yalnız değilsin sevincini bile doğru dürüst yaşayamıyoruz bu kadar korkuyla. Allah hepimize sağlıklı bir gebelik nasip etsinBenimde korku var ya kese oluşmazsa ya boş kese olursa ya kalbi atmazsa off sürekli bunları düşünüyorum herkes birbirine dua etsin bende senin için tüm annişler için edicem
Benimde o korkularım var işte ben her gün hem bizler hemde hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum dilerim bizde sağ salim kucağımıza alırız inşallah iyi düşünelim iyi olsun ❤❤Benimde korku var ya kese oluşmazsa ya boş kese olursa ya kalbi atmazsa off sürekli bunları düşünüyorum herkes birbirine dua etsin bende senin için tüm annişler için edicem
Amiiiin... inşallah sağlıklı gebeliktir herkesinYalnız değilsin sevincini bile doğru dürüst yaşayamıyoruz bu kadar korkuyla. Allah hepimize sağlıklı bir gebelik nasip etsin