2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ayniyiz bende cuma 6+0 olucam ve kese icin gidicez insallah bebek de gorunur.

Değişmezmi hormonlarımız tavan yaptı direk mideye vuruyor cubuk kraker leblebi falan ye ac kaldıkca miden dahada cok bulanıcak

İlk gebeliğimden farklı olacağı kesin galiba:) insan tüm bildiklerini unutuyor valla. Gece bile oğlumun üstünü örtmek için uyandığımda bulanıyordu midem. Uykuya bile zor daldım

Aldım kızlar şükürler olsun sonucum iyi sadece kansızlık var onun için kan ilacı verdi. Bhcg 4 günde 155 den 1260’a yükselmiş. Adet gecikmesinin 2. Gününde iyi mi bu değer?
Değerin gayet guzel artmis gecen konustugumuz teoriye gore erkek mi geliyor ne :)

Canım benim de geçen hafta çok kasık ağrım vardi akıntım vardı ki akıntı hala var. Ara ara ağrılar gelip gidecekmiş içini ferah tut. Komsuna çok üzüldüm insaallah bizler yasamayiz
Amin canım insan ister istemez tedirgin oluyor ya

Daha çok yeni canım 4+2 gün bugün.Adet tarihimin sonundayım. Acaba adet zamanı diye mi oluyor diyorum. Çok şiddetli değilde yine de bir baskı hissi var
Seninle aynıyız ben de 4+2 ağrılarım oluyor benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…