2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş geldiniz kaç haftaliksiniz☺

Hoşbuldum :)
Bende pko olduğu için ve planlı olmayan sürpriz bir gebelik olduğu için son adet tarihim hafta hakkında net bilgi vermiyor. Normalde 8 haftalık olması gerekiyor ama doktorum geç yumurtlama olma ihtimaline karşı 6 hafta olabilir demişti. 6-7-8 bunlardan birisi ama hangisi :))) 2 hafta sonra hepsi netlik kazanacak inşallah.

Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba Kızlar,

Bugün doktora gittim. Geçen pazar beta 98.5 çıkmıştı. Alttan baktı. Döllenmiş yumurtayı gördüm, rahim duvarın çok kalın, bu iyiye işaret dedi. Beta istedi tekrar. Sonuçlarım 14.30 da çıkacak. Umarım her şey yolundadır. 3. gebeliğim ve yumurtayı gördüm olayını ilk defa duyuyorum. Var mı bilgisi olan ? Çok öptüm hepinizi.

Bugün 5+0 oldum. Ve gece istifra sonrası hala midem bulanıyor. Canım hiç bişey yemek istemiyor. Dün akşama kadar çok iştahlıydım oysaki. Halsizlik had safhada. 1 gecede bu kadar değişir mi tüm düzen yaa(

Hastaneden aradılar değeriniz yuksek kadindogumcuya gidin dediler 1700 üzeri dedi son ölçümleri 1700 muş bunun üzerini burda goremiyoruz dedi
Benimki 2160 gibi bir rakamdı dr görmwdi ertesi gün tekrar gittim iyicene baktı ve miniğimi gördü ama baya inceledi seninkide kücük oldugu icin görememiştir bende kadındogumcuya git onlar görür

Değişmezmi hormonlarımız tavan yaptı direk mideye vuruyor cubuk kraker leblebi falan ye ac kaldıkca miden dahada cok bulanıcak

Benimki 2160 gibi bir rakamdı dr görmwdi ertesi gün tekrar gittim iyicene baktı ve miniğimi gördü ama baya inceledi seninkide kücük oldugu icin görememiştir bende kadındogumcuya git onlar görür
bir hafta bekliycem netlesir o zamana kadar

Çok geçmiş olsun:/Boş gebelikte sanırım ağrı başka şikayetler sanırım çok oluyor muş? Hissetmediniz mi hiç?
Böyle şeyleri görünce korkuyorum ya

bir hafta bekliycem netlesir o zamana kadar

Kızlar Cuma günü doktora gideceğim keseye bakacak Cuma tam 6+0 olacak ama bende geç döllenme var HCG'nin Cuma 2000lerde olması lazım kese ve bebek görünür mü? Kalp atışı duyulur mu çok endişeliyim ilk hamileliğim bu.

Kese 1 cm e ulaştığında embriyo gözükürmüş ultrasonda benim 0.72 cm di 1 cm olmamıştı daha o yüzden bekliycem haftaya perşembe gidicem

Bende ayni sekilde dun aile hekimine tum tahlillerimi yaptırdim druma giderken goturucem. Persembe 728 olan degerim 4 gunde 6688 olmus :)

Keseyi görebilir büyük ihtimal ama kalp atışı beta 5000 falan olunca duyabilir canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

neden bu kadar kilo alınıyor gebelikte? çok mu yeniyor ondan mı? (tecrübesizim :) )
Yemekle zerre alakasi yok hamileligimde surekli bulanti yasadim kilo aldiran seyleri yemedim tatlı ekmek şeker pilav makarna kizartma ama 14 kilo aldim 14 belki cok degil ama yemedigim halde aldim bazi bünyeler kilo almaya musait oluyor bilhassa gebelikte.

Sağol canım benim amin inşallah. Seninde güzel çıkacak içini rahat tut.
Hadi gözün aydın gayet iyi hemde 2 gün sonra bebegini görebilirsin
Çok teşekkür ederim canım. İlk gittiğimde ayın 29 unda gel demişti doktor, haftaya cumaya denk geliyo mecbur beklicem

hayırlı olsun canım

Keseyi görebilir büyük ihtimal ama kalp atışı beta 5000 falan olunca duyabilir canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

inşallah canım, yazacağım buraya da annem kalp atışı da duyulur dedi keşke duysam

Geç dollenme olabilir cidden amma bos ve gereksiz laf etmis ne kadar umursamaz olduklari bu cumlesindne belli hic karsisindakinin duygularini dusunmuyorlar. Rabbim hakkinda hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…