2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk gebeliğimden farklı olacağı kesin galiba:) insan tüm bildiklerini unutuyor valla. Gece bile oğlumun üstünü örtmek için uyandığımda bulanıyordu midem. Uykuya bile zor daldım
Allah yardımcın olsun bendede arada bulantı oluyor oğlumda hic rahatsız oldugumu bilmem cok rahat gecti bundada cok sıkıntım yok inşallah böyle gider seninde şikayetlerin umarım azalır rahat gecirirsin

ben 75 ile tedaviye başladım şuan 78 im üçüzlerim devam ederse (AllaHım nolur bırakamasınlar ) çok kilo alan bir insanım normalde de !! Herlade 130 la filan giderim doğuma
Yok annesi bırakmazlar sağlıkla doğacaklar inşallah bebişlerimiz iyi olsunda azmeder veririz kiloları

Allah yardımcın olsun bendede arada bulantı oluyor oğlumda hic rahatsız oldugumu bilmem cok rahat gecti bundada cok sıkıntım yok inşallah böyle gider seninde şikayetlerin umarım azalır rahat gecirirsin
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza.

Canimm xok sukur gormussun bebegini insallah sımsıkı tutunur annesine sen dikkat et kendinr

Yok annesi bırakmazlar sağlıkla doğacaklar inşallah bebişlerimiz iyi olsunda azmeder veririz kiloları

İlk bebeğimde 72 kg ile gebe kaldım, 96 ile doğum yaptım. 2. bebeğime kiloları veremeden hamile kaldım, büyük olan 4 aylıktı :)) Şu an araları 13 ay zıpırların. Sadece 8 kilo aldım, o da bebek zaten. Sonuç aşırı yemeyeceksin. Tek yapacağınız bu. Pasta, börek makarna vs yok. Zaten bebeğe yararı da yok. Aksine gebelik şekerini tetikler ve preeklamsiye sebep olabilir. Yemeyin kuzum. Şimdi yine 76 yım ama zor gidiyor. Yine hamileyim. :) Anlayacağınız kilo konusunda 2 ileri 1 geri gidiyorum :))) Benden söylemesi.

Ay canim neler yasamissin Allah baska dertler vermesin insallah saglik sihhatversin rabbim. bende 63 sayilirim 500 gr eksik :) hic kiloyu dert etmiyorum veriliyor bir sekilde hastalik üzüntü olmasinda varsin kiloyu yavas verelim cok cok dogumdan sonra 2018 agustos anneleri citir oluyor grubu acariz napalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…