2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan sulandırıcı iğne kullananlar SGK ödemeli fiyat ne kadar acaba ben özel reçete ile aldım 110 tl çok fazla devlete gidip yazdırmayı düşünüyorum

Kan sulandırıcı iğne kullananlar SGK ödemeli fiyat ne kadar acaba ben özel reçete ile aldım 110 tl çok fazla devlete gidip yazdırmayı düşünüyorum
Ben gecen hafta aldım 14 liraya aldım ama kalp doktorundan yada nörolojiden rapor cıkartırırsanız hic ücret ödemezsiniz

Cumartesi akşam eşim elimde kalıyordu, pazar da kız kardeşime sardım. Ben Hassas olabilirim evet kabul, canım onlarda bunu bilerek hareket etsinler
Ay bak bu sinirli olanlar hep 8 haftadayız demekki normal ey evet onlarda dikkatli davransın benim yanımda kimsede yok bir eşim var gidip gelip ona sarıyorum

Ay inşllah Allah korusun adam boşamadan bir doğursaydım zaten rüyamda bugün başka biriyle evlenmişti hala etkisindeyim boğmak istiyorum onu:))))))))
İlk uc ay esinize soyleyin agzini bantlasin ben kizimda teror estirdim esime resmen ama son alti ay kuzu gibi oldum :) bunlar hic birşey değilde esim bana çöp gibi kokuyordu adamdan nefret ettim resmen umarim ayni seyleri yasamam

Kızlar doktorum gün keseyi göremedi.pazartesi gel bakalım dedi şimdi çok küçük dedi.Siz kaçıncı haftada gördünüz haftaya görür müyüm kesin?

Canım bu rahatsızlık ben dahil bütün ailemde var ablalarım da gebelikter yaşadı şimdilik coraspin yeterli gelir korkmana gerek yok. Hiçbir doktor bize hemen başlamadı iğneyi. Merak etme içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…