• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neden simdi riskli dedi başlamadı ben anlamadım
Neden öyle dedi ki acaba bnde anlamadım bn tüp bebek le hamile kaldım daha bize hamile olmadan önce veriolar yani transferden 5gun önce başlatıo eğer zararlı olsaydı tüp bebek dr lari vermezdi değilmi pıhtılaşma varsa başla bnce canım dusunme

Gözünaydın:) sağlıkla alırsın inşallah bebişi kucağına :) ben de piyasada clexan bulamadım oksapar kullanıyorum.. kafam cok karısık..cok evhamlıyım ben..bu akşam sonuç iyi çıkarsa rahat bi oh çekicem..ama böyle de 9ay ması geçer bilemedim
Dua et hergün Yasin okuyorum rahatlatıyor:) clexan 1 eczanede buldum bende oda tek kutu bidaha nerde bulurum bilmiyorum her gün kalbim ağzımda inanır mısın Allahım bişey olmasın diyorum sürekli dua ediyorum ama inanıyorum inşallah bu sefer bebeğimi kucaklıcam keseyi görene kadar öldüm dirildim vajinale bile gerek kalmadı çok zayıf olduğum için sanırım şimdi 28 inde kalp atışı dinlemeye gidicem Allahım duymayı nasip eder inşallah

Kizlar moralim cok bozuldu gecen carsamba embriyo bile yokken bugün embriyo büyümüs ama kalp atimi dopplerde yok gözle bakinca görülüyor ama hoca cumartesi bir daha bakalim yoksa ya da boyleyse sonlandiralim dedi hatta ac gel de dedi 7+2 deyim ama geriden geldigi de belli bence cok uzgunum kizlar cok

Kizlar moralim cok bozuldu gecen carsamba embriyo bile yokken bugün embriyo büyümüs ama kalp atimi dopplerde yok gözle bakinca görülüyor ama hoca cumartesi bir daha bakalim yoksa ya da boyleyse sonlandiralim dedi hatta ac gel de dedi 7+2 deyim ama geriden geldigi de belli bence cok uzgunum kizlar cok
Moralini yüksek tut kuşum, herşeyin hayırlısı...

Lütfen moralini yüksek tut,herkeste aynı olmayabiliyormuş erken duyanlar olduğu gibi geç duyanlarda oluyomuş,hakkında hayırlısı ne ise o olsun.,emin ol üzülerek daha çok etkileyeceksin kendini

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.Şimdi ben de kan pıhtılaşmasi var coraspin kullanıyorum.Bu pıhtılaşma yüzünden 1 düşük yaptım 1 de kimyasal gebelik geçirdim.7 ay önceki doktorum düşük yaptığımda "hamile kalirsan çubukta görür görmez gel igneye baslayacagiz"dedi.7 ay gebe kaldim bu sefer özel hastaneye gideyim dedim şimdi özele gidiyorum bu doktorum da hcg ye baktı "Dış gebelik değil güzel artmış değer.Artık takip edeceğiz"dedi.Keseye baktı göremedi "zaten küçük görünmez haftaya pazartesi günü gel keseye bakalım"dedi.Bnde "hocam igneye başlamayacak miyiz? Sizden önceki doktorum çubukla görünce başlayacağız demişti"dedim.Doktorm "Hayır kesede görünce başlayacağız.Şimdi riskli"dedi.Esimi aradım oda" yarin seni eski doktorumuza götüreyim igneye başlayalım"dedi.Şimdi ne yapayım ben bu doktorumun dediğini mi yapayım eski doktoruma mi gidip igneye baslayayim mi?Ya kafam çok karsti.4+5 olduk bugün coraspin ile bugüne kadar geldik herhalde pazartesi ye kadarda gideriz değil mi çünkü o gün kese görnnce igneye başlayacak bu doktrm bana bi akil verin nolur sağlıklı düşünemiyorum.Herkez de alttan baksa görürdü niye bakmamış diyolar
Bendede kanda pıhtılaşma var kızıma hamileyken 34.haftaya kadar sadece coraspin kullandım 34.haf4adan sonra iğne şimdide sadece coraspin kullanıyorum

Hemen kötü düşünme canm bol dua et geç dollenmedir belki pozitif düşün :KK200:

İyi akşamlar hamisler:anneadayı:
İstanbul Anadolu yakasında özellikle kartal maltepe Pendik civarı hangi hastanelere gidiyorsunuz acaba memnun musunuz ben iki doktora gittim ikisi de iyi gibiydi ama insan araştırmaktan kendini alamıyor:KK33:

Dua et hergün Yasin okuyorum rahatlatıyor:) clexan 1 eczanede buldum bende oda tek kutu bidaha nerde bulurum bilmiyorum her gün kalbim ağzımda inanır mısın Allahım bişey olmasın diyorum sürekli dua ediyorum ama inanıyorum inşallah bu sefer bebeğimi kucaklıcam keseyi görene kadar öldüm dirildim vajinale bile gerek kalmadı çok zayıf olduğum için sanırım şimdi 28 inde kalp atışı dinlemeye gidicem Allahım duymayı nasip eder inşallah
Bol bol meryem süresi okumak çok iyiymiş
Bir de düşük tehlikesi olanlar için bebegin babası annenin karnına parmağını sürerek "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Allah o hamile korur ve tehlikelerden saklarmış..Yapmakta fayda var:anneadayı::emir_bebek:

Benimde çok ağlayasım gozlerim dolu dolu hep :cry:
Ya nasıl olacak bu iş böyle eşime öyle gıcığım kavga etmek istiyorum hiç bir sebeb yokken adama laf sokuyorum sonra üstüne gözlerimi dolduruyorum oda şaşırtı neyapacağını şımarıklık değil valla bende böyle olmak istemiyorum ama elimde değil çık tuhaf bir durum :mad::mad:

Ya nasıl olacak bu iş böyle eşime öyle gıcığım kavga etmek istiyorum hiç bir sebeb yokken adama laf sokuyorum sonra üstüne gözlerimi dolduruyorum oda şaşırtı neyapacağını şımarıklık değil valla bende böyle olmak istemiyorum ama elimde değil çık tuhaf bir durum :mad::mad:
Ya hepimizde var sanırım önce söyleniyorum sonra da üzülüyorum adamın suçu ne diye sonr da ya hamilelikten bütün bunlar he diyorum:KK49:kolay değil hormonlar tavan canm ama geçecek inşallah hepsi yeter ki bu sefer kavuşalım yavrumuza inşallah :emir_bebek::KK200:

Ya hepimizde var sanırım önce söyleniyorum sonra da üzülüyorum adamın suçu ne diye sonr da ya hamilelikten bütün bunlar he diyorum:KK49:kolay değil hormonlar tavan canm ama geçecek inşallah hepsi yeter ki bu sefer kavuşalım yavrumuza inşallah :emir_bebek::KK200:
Ay inşllah Allah korusun adam boşamadan bir doğursaydım zaten rüyamda bugün başka biriyle evlenmişti hala etkisindeyim boğmak istiyorum onu:))))))))

İyi akşamlar hamisler:anneadayı:
İstanbul Anadolu yakasında özellikle kartal maltepe Pendik civarı hangi hastanelere gidiyorsunuz acaba memnun musunuz ben iki doktora gittim ikisi de iyi gibiydi ama insan araştırmaktan kendini alamıyor:KK33:
iyi akşamlar hangi dr lara gittiniz acaba özeldemiydi devlette mi bende dr arayışındayım çarş kartal semiha şakirde bi dr gidicem ama nasıl biri bilmiyorum

Bendede var cnm düşük yaptığımda iğne vurdular birde dr dediki leke kanama vs olursa vurucaz olmazsa 28. Haftada vurulacaksın diye birde test yaptırmıştım. Eğer herhangi bir leken olduysa mutlaka git
Canim benim kimsayal gebelik oldu daha once buda ikinci basta vardi kanamam iki gundur bisey gormedim sukur :dua: gitcemde biraz gec gitmek istiyorum kese kalp falanda duyarim diye.. kendim biraz arastirdim 6 haftaliktan buyuk kayiplarda gerekliymis igne bi sorun yoktur diye dusunuyorum ama hemen gitmek en iyisi sanirim :(

Back