• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan sulandırıcı iğne kullananlar SGK ödemeli fiyat ne kadar acaba ben özel reçete ile aldım 110 tl çok fazla devlete gidip yazdırmayı düşünüyorum

Kan sulandırıcı iğne kullananlar SGK ödemeli fiyat ne kadar acaba ben özel reçete ile aldım 110 tl çok fazla devlete gidip yazdırmayı düşünüyorum
Ben gecen hafta aldım 14 liraya aldım ama kalp doktorundan yada nörolojiden rapor cıkartırırsanız hic ücret ödemezsiniz

Cumartesi akşam eşim elimde kalıyordu, pazar da kız kardeşime sardım. Ben Hassas olabilirim evet kabul, canım onlarda bunu bilerek hareket etsinler
Ay bak bu sinirli olanlar hep 8 haftadayız demekki normal ey evet onlarda dikkatli davransın benim yanımda kimsede yok bir eşim var gidip gelip ona sarıyorum

Ay inşllah Allah korusun adam boşamadan bir doğursaydım zaten rüyamda bugün başka biriyle evlenmişti hala etkisindeyim boğmak istiyorum onu:))))))))
İlk uc ay esinize soyleyin agzini bantlasin ben kizimda teror estirdim esime resmen ama son alti ay kuzu gibi oldum :) bunlar hic birşey değilde esim bana çöp gibi kokuyordu adamdan nefret ettim resmen umarim ayni seyleri yasamam :halay:

Kızlar doktorum gün keseyi göremedi.pazartesi gel bakalım dedi şimdi çok küçük dedi.Siz kaçıncı haftada gördünüz haftaya görür müyüm kesin?

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.Şimdi ben de kan pıhtılaşmasi var coraspin kullanıyorum.Bu pıhtılaşma yüzünden 1 düşük yaptım 1 de kimyasal gebelik geçirdim.7 ay önceki doktorum düşük yaptığımda "hamile kalirsan çubukta görür görmez gel igneye baslayacagiz"dedi.7 ay gebe kaldim bu sefer özel hastaneye gideyim dedim şimdi özele gidiyorum bu doktorum da hcg ye baktı "Dış gebelik değil güzel artmış değer.Artık takip edeceğiz"dedi.Keseye baktı göremedi "zaten küçük görünmez haftaya pazartesi günü gel keseye bakalım"dedi.Bnde "hocam igneye başlamayacak miyiz? Sizden önceki doktorum çubukla görünce başlayacağız demişti"dedim.Doktorm "Hayır kesede görünce başlayacağız.Şimdi riskli"dedi.Esimi aradım oda" yarin seni eski doktorumuza götüreyim igneye başlayalım"dedi.Şimdi ne yapayım ben bu doktorumun dediğini mi yapayım eski doktoruma mi gidip igneye baslayayim mi?Ya kafam çok karsti.4+5 olduk bugün coraspin ile bugüne kadar geldik herhalde pazartesi ye kadarda gideriz değil mi çünkü o gün kese görnnce igneye başlayacak bu doktrm bana bi akil verin nolur sağlıklı düşünemiyorum.Herkez de alttan baksa görürdü niye bakmamış diyolar
Canım bu rahatsızlık ben dahil bütün ailemde var ablalarım da gebelikter yaşadı şimdilik coraspin yeterli gelir korkmana gerek yok. Hiçbir doktor bize hemen başlamadı iğneyi. Merak etme içini ferah tut.

Back