- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.421
Bende oyleyim cok fena tarcinli ilik sut ictim demin iyi geldiOhh çok şükür canım kabiz oldum bugün bu normal mi ? Bide ne yesem geçer acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyleyim cok fena tarcinli ilik sut ictim demin iyi geldiOhh çok şükür canım kabiz oldum bugün bu normal mi ? Bide ne yesem geçer acaba
Okumuştum bnde geri sayfalarda kaldı bakalım cin rus bilimum cinsiyet programı erkek dio ama bn kiz hissediyorum
Benimde cin Rus kız diyor gönlüm erkekden yana tabi sağlıklı olsun da
Yaa bnde deneyeyim 1 bardak sute kaç kasık tarçın koydunuz bide tarcının zararı olmaz değil miBende oyleyim cok fena tarcinli ilik sut ictim demin iyi geldi
gozkarari koydum canim herseyin fazlasi zarar tabi ama yanlis yonlendirmeyim Ben ictim gittiYaa bnde deneyeyim 1 bardak sute kaç kasık tarçın koydunuz bide tarcının zararı olmaz değil mi
Bak bak bizede yazBenimde cin takvimi erkek diyo ama gonlumden kiz geciyor bu rus takvimi neki yeni duydum hemen bakayim
Kabızlık için sabah aç karnına günkuru kayısı yiyip 1 bardak su için üstüne hergün düzenli yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız inşallahBende oyleyim cok fena tarcinli ilik sut ictim demin iyi geldi
Bende bugun 4+6 oldum ve guzel bir sabaha uyandim agrisiz sizisiz. Bunlara kafa takmaya gerek yok agri 40 hafta olsa ne kötü bir hamilelik olur zaten arada yoklayacak diyelim bu kotu bisey degil tadini cikart :)Kızlar benim sol kasığımda kramp oluyordu siz normal rahime yerleşiyor demiştiniz.4+4 olduk bugün çok şükür ama ağrım geçti artık olmuyor korkuyorum siz 5 veya 7 gün daha sürer demiştiniz neden kayboldu birden
Erkek diyorlardi ama kizimda yanip kavrulmustum :)Ateş basıncımı kız diyorlardı öyle birşey vardı sanki:)
Çok ağrıyo benimkiler özellikle uç kısımları dokunamıyorım bile hatta kıyafette bile hissediyorum değdikçe.Neyse Kızlar değiştirelim konuyu Kızlar gögüslerniz ne durumda benimkiler şimdiden çok büyüktü 9. Aya kadar ne olacak hiç bilmiyorum:)
Canım bende aynıyım. Memleketten gün kurusu kayısı istedim gönderecekler en iyisi sabah 2-3 tane kayısı yemek üstüne ılık su içmek. Sanırım sendr antepdesin malatyaya yakın vardır zaten orda da eşine aldır mutlaka. Kabız olmamaya çalış diyor doktorlar.Ohh çok şükür canım kabiz oldum bugün bu normal mi ? Bide ne yesem geçer acaba
Diğerlerini unut artik benimde kayiplarim var ama bunu birakmam oda beni bırakmayacak herşey yolunda gidecek ben inanıyorum sende inan degerin cok guzel cikacak göreceksin.Tek dileğim bu 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim inşallah rabbim bunu sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder kızlar bugun kan vereceğim lütfen dua edin de meleğimin hcg si kat kat artmış olsun rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve onları kucağımıza almayı da nasip etsin
Benim de çin, rus, biyolojik takvim erkek diyo ama ben hissedemiyorum hiçbişey şuanda :) 1-2 hafta daha geçmesi lazım sanırım :) hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.Okumuştum bnde geri sayfalarda kaldı bakalım cin rus bilimum cinsiyet programı erkek dio ama bn kiz hissediyorum
Gebelikte bulanti herkeste olmaz ayrica aynı kişinin iki gebeligi bile aynı olmaz. Kimisi daha hamileligi öğrenmeden bulanti yasar kimisi doguma yakin yani bulanti yok diye sorun yok aksine insallah bende yaşamam kizimda 20. Haftaya kadar evde bile kolumda market poseti takılıydi :)Kızlar günaydın ben daha sonucu öğrenmeden iki gün önce mide bulantım başlamıştı ve hergün aynı şekil sürüyordu iki gündür yok gibi normalde 3 ay sürer varsa diye biliyorum ki ilk gebeliğimde üç ay sürmüştü şimd iki gündür kesildi bulantım 6 haftadayım bi sıkıntımı varki diye düşünmeden edemiyorum bu şekilde yaşayan varmı
Aynen herkeste olmuyormuş bende de sıfır bulantı.. annemde öyleymiş inşallah ona çekmişimdir de başlamaz bulantı falan.Grbelikte bulanti herkeste olmaz ayrica aynı kişinin iki gebeligi bile aynı olmaz. Kimisi daha hamileligi öğrenmeden bulanti yasar kimisi doguma yakin yani bulanti yok diye sorun yok aksine insallah bende yaşamam kizimda 20. Haftaya kadar evde bile kolumda market poseti takılıydi :)
Bugün aldıracam canm teşekkür ederim evet ben Gaziantep liyim nasılsınız bakalım bugünÇok ağrıyo benimkiler özellikle uç kısımları dokunamıyorım bile hatta kıyafette bile hissediyorum değdikçe.
Canım bende aynıyım. Memleketten gün kurusu kayısı istedim gönderecekler en iyisi sabah 2-3 tane kayısı yemek üstüne ılık su içmek. Sanırım sendr antepdesin malatyaya yakın vardır zaten orda da eşine aldır mutlaka. Kabız olmamaya çalış diyor doktorlar.
İnşallah canım inşallahDiğerlerini unut artik benimde kayiplarim var ama bunu birakmam oda beni bırakmayacak herşey yolunda gidecek ben inanıyorum sende inan degerin cok guzel cikacak göreceksin.
İnşallah yaşamazsın oda zor bir durum biliyorum.Gebelikte bulanti herkeste olmaz ayrica aynı kişinin iki gebeligi bile aynı olmaz. Kimisi daha hamileligi öğrenmeden bulanti yasar kimisi doguma yakin yani bulanti yok diye sorun yok aksine insallah bende yaşamam kizimda 20. Haftaya kadar evde bile kolumda market poseti takılıydi :)
inşallah sende şanslı gebelerdensindir.Aynen herkeste olmuyormuş bende de sıfır bulantı.. annemde öyleymiş inşallah ona çekmişimdir de başlamaz bulantı falan.