Doktora ulaşmak bu kadar kolay okursa tabiki hasta başına 4 dk düşer tabiki performans da düşer. Bunların hepsi tabiki nimettir.Amerikadakiler de vergi ödüyor hem de ne vergi yaşadığım için biliyorum ama hizmetlere ulaşamıyorlar. Yasam standardına gelince nüfusun büyük çoğunluğu sadece ve sadece gününü kurtaracak yani ac kalmayacak parayı bulmaya çalışarak geçiniyorlar. Yine çok büyük çoğunluk eğitimsiz amerikayi bile haritada gösteremeyecek büyük bir nüfus var çünkü eğitimde parali. 15 temmuz akşamına geri dönüp yaşadıklarınızı hatırlarsanız ohalin neden geldiğini de anlamış olursunuz. Akademisyen kimliğimle okumamla ya da araştırmamla alakalı zerre kadar söz hakkına sahip değilsiniz haddinizi biliniz. Belliki yaşadığınız yerden burnunuzu dahi çıkarmadan yaşamışsınız ki memleketin nimetlerinin ve imkanlarının farkinda değilsiniz. Bulunduğum her yerde her platformda yaşadıklarımı gördüklerimi tecrübelerimi ve burdan çıkardığım sonucu paylaşırım. Zira gezdim gördüm ve yaşadım. Size tavsiyem siz de yapın. Iyi aksamlar