- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.461
Kızlar boğazım yanıyor ne yapsam geçer yağ içtim biraz rahatladı ama şimdi yine yanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilık ballı süt iç canımKızlar boğazım yanıyor ne yapsam geçer yağ içtim biraz rahatladı ama şimdi yine yanıyor
Ben 3 4 gundur cekiyorum denediklerimi yazayim kronik faranjitim var oldukca inatci yani .yarim bardak suyu isit cok sicak olmayacak sekilde icine 1 t kasigi tuz at gargara yap 2 kez kan akisini hizlandirip boğazdaki sisligi yanmayi aliyor .1 cay bardagi sicak suya 1 t k bal ve 4 5 damla limon damlatip sicak tuketebilirsin rahatlatiyor .En son denedigim sey taze zencefil ve bal karisimi ama rendeledigin zencefil 1 cay kasigindan bile az olcak hamilelere fazlasi zarar .En iyi bu geldi bana .Gecmis olsun canimKızlar boğazım yanıyor ne yapsam geçer yağ içtim biraz rahatladı ama şimdi yine yanıyor
Tmm canm denerim tesekkur ederimIlık ballı süt iç canım
Çok teşekkür ederim canım sağol allah razı olsunBen 3 4 gundur cekiyorum denediklerimi yazayim kronik faranjitim var oldukca inatci yani .yarim bardak suyu isit cok sicak olmayacak sekilde icine 1 t kasigi tuz at gargara yap 2 kez kan akisini hizlandirip boğazdaki sisligi yanmayi aliyor .1 cay bardagi sicak suya 1 t k bal ve 4 5 damla limon damlatip sicak tuketebilirsin rahatlatiyor .En son denedigim sey taze zencefil ve bal karisimi ama rendeledigin zencefil 1 cay kasigindan bile az olcak hamilelere fazlasi zarar .En iyi bu geldi bana .Gecmis olsun canim
Bebek istemiyor mu eşinizKocacığımın üstün üstün desteği sayesinde bende agustos annesi olamayacağım maalesef
Ovu günlerini değerlendiremedik, ya uyudu ya tv izledi içerde takıldı. Sadece 2 gun öncesi bi ilişki oldu, oda Allaha kaldı artık...
Cinarla aralarinda tam 2 yas olacak 5 agustos dogumlu cinar belki ayni gun bile dogabilir belli olmaz:) bakalim Allah kolayligini verir insallahOlsun canım gelsin kuzular sevinir kardeş nede olsa gelene kadar 2 yaşını gecer cinar pasa
Hamileligin her doneminde akinti normal kabul ediliyor ancak nem mantar yada enfeksiyonu tetikleyebilecegi icin bol bol su tuketmeniz lazim hergun. Birde gunluk ped kullanıyorsanız kesinlikle kokulu deodorantli falan olmamali.Gunaydin hamişler bir sorum olucak aranizda akinti yasayan var mi? Var ise doktor ne dedi bu konuda ? Acil cevaplarinizi bekliyorum seviyorum sizi
Bende var canim asiri degil ama arada kasinti yapiyor. Dr ostrojen fazlaligindan olur dedi testlerim temiz cikti.Gunaydin hamişler bir sorum olucak aranizda akinti yasayan var mi? Var ise doktor ne dedi bu konuda ? Acil cevaplarinizi bekliyorum seviyorum sizi
Geçmiş olsun... inşallah duyarsınız sevgiler...Gunaydin annisler. Biz fena gribiz. İlac da kullanmamiz yasak. Sukur bulantimiz cok yok sabahlari biraz yogun oluyor. Yememiz normal. Meyve cok iyi geliyor ve tatli. Hepiniz iyisiniz insallah. Pazartesi pitpit duaya gidecegiz insallah duyariz.
Bende bolca var canım sordum dktrada kokusuz olduğu sürece normal dedi Gebelikte akıntı artar zatenGunaydin hamişler bir sorum olucak aranizda akinti yasayan var mi? Var ise doktor ne dedi bu konuda ? Acil cevaplarinizi bekliyorum seviyorum sizi
Peki rengi nasil canim sanki sarimsi gibi oluyor zmn zaman. Hic boyle olmazdi.kokulu ve kahve kırımızı olmasi normal degil diye duymustumBende bolca var canım sordum dktrada kokusuz olduğu sürece normal dedi Gebelikte akıntı artar zaten
Canım benim de akıntım çok var genelde seffaf bazen de beyazimsi oluyor. NormalmisPeki rengi nasil canim sanki sarimsi gibi oluyor zmn zaman. Hic boyle olmazdi.kokulu ve kahve kırımızı olmasi normal degil diye duymustum
Canim benim var doktorum normal Oldugunu söylemişti onceki hamileligimde bunda da sormadim o yuzden :)Gunaydin hamişler bir sorum olucak aranizda akinti yasayan var mi? Var ise doktor ne dedi bu konuda ? Acil cevaplarinizi bekliyorum seviyorum sizi
Ooo süper valla canım ne güzel Allah kolaylığını verir kuzumCinarla aralarinda tam 2 yas olacak 5 agustos dogumlu cinar belki ayni gun bile dogabilir belli olmaz:) bakalim Allah kolayligini verir insallah
Canim cigneyebilirsen bir limonu dilimle cigne kabuguyla sonra soyle 4 5 mandalin hooop kendine gelirsin bitki cayi olarakta ihlamur 1 fincan icebilirsin cok gecmis olsunKızlar boğazım yanıyor ne yapsam geçer yağ içtim biraz rahatladı ama şimdi yine yanıyor
Cok gecmis olsun hayirlisiyla duyarsiniz insallah o minik pit pitlar :)Gunaydin annisler. Biz fena gribiz. İlac da kullanmamiz yasak. Sukur bulantimiz cok yok sabahlari biraz yogun oluyor. Yememiz normal. Meyve cok iyi geliyor ve tatli. Hepiniz iyisiniz insallah. Pazartesi pitpit duaya gidecegiz insallah duyariz.