2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar boğazım yanıyor :KK43: ne yapsam geçer yağ içtim biraz rahatladı ama şimdi yine yanıyor :hasta:
Ben 3 4 gundur cekiyorum denediklerimi yazayim kronik faranjitim var oldukca inatci yani .yarim bardak suyu isit cok sicak olmayacak sekilde icine 1 t kasigi tuz at gargara yap 2 kez kan akisini hizlandirip boğazdaki sisligi yanmayi aliyor .1 cay bardagi sicak suya 1 t k bal ve 4 5 damla limon damlatip sicak tuketebilirsin rahatlatiyor .En son denedigim sey taze zencefil ve bal karisimi ama rendeledigin zencefil 1 cay kasigindan bile az olcak hamilelere fazlasi zarar .En iyi bu geldi bana .Gecmis olsun canim

Ben 3 4 gundur cekiyorum denediklerimi yazayim kronik faranjitim var oldukca inatci yani .yarim bardak suyu isit cok sicak olmayacak sekilde icine 1 t kasigi tuz at gargara yap 2 kez kan akisini hizlandirip boğazdaki sisligi yanmayi aliyor .1 cay bardagi sicak suya 1 t k bal ve 4 5 damla limon damlatip sicak tuketebilirsin rahatlatiyor .En son denedigim sey taze zencefil ve bal karisimi ama rendeledigin zencefil 1 cay kasigindan bile az olcak hamilelere fazlasi zarar .En iyi bu geldi bana .Gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim canım sağol allah razı olsun

Gunaydin hamişler bir sorum olucak aranizda akinti yasayan var mi? Var ise doktor ne dedi bu konuda ? Acil cevaplarinizi bekliyorum seviyorum sizi:KK15:

Gunaydin annisler. Biz fena gribiz. İlac da kullanmamiz yasak. Sukur bulantimiz cok yok sabahlari biraz yogun oluyor. Yememiz normal. Meyve cok iyi geliyor ve tatli. Hepiniz iyisiniz insallah. Pazartesi pitpit duaya gidecegiz insallah duyariz.

Gunaydin hamişler bir sorum olucak aranizda akinti yasayan var mi? Var ise doktor ne dedi bu konuda ? Acil cevaplarinizi bekliyorum seviyorum sizi:KK15:
Hamileligin her doneminde akinti normal kabul ediliyor ancak nem mantar yada enfeksiyonu tetikleyebilecegi icin bol bol su tuketmeniz lazim hergun. Birde gunluk ped kullanıyorsanız kesinlikle kokulu deodorantli falan olmamali.

Peki rengi nasil canim sanki sarimsi gibi oluyor zmn zaman. Hic boyle olmazdi.kokulu ve kahve kırımızı olmasi normal degil diye duymustum
Canım benim de akıntım çok var genelde seffaf bazen de beyazimsi oluyor. Normalmis
Eger koyu kahverengi ya da açık pembeyse bu da yerleşme lekelenmesiymis. Eger parlak kırmızı ve pıhtı varsa sorun var diyor doktorlar.

X