2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi gittim geldim ortalik karismis kizlar cok uzuldum gercekten tarafsiz olarak sunu yazmak istiyorum saglik sistemi konusunda gercekten ulkemi tercih ederim... Ama burda hayat bence daha kolay alim gucu acisindan falan.. onun icin lutfen bosverin bunlari bebislerimiz icin burdayiz ona odaklanalim

Neyse Kızlar değiştirelim konuyu Kızlar gögüslerniz ne durumda benimkiler şimdiden çok büyüktü 9. Aya kadar ne olacak hiç bilmiyorum:)

Neyse Kızlar değiştirelim konuyu Kızlar gögüslerniz ne durumda benimkiler şimdiden çok büyüktü 9. Aya kadar ne olacak hiç bilmiyorum:)
Benimkilerdede hic bi degisiklik yok hep duyuyorum dokunamiyorum falan diye bende arada yokluyorum ama yok

Kızlar benim sol kasığımda kramp oluyordu siz normal rahime yerleşiyor demiştiniz.4+4 olduk bugün çok şükür ama ağrım geçti artık olmuyor korkuyorum siz 5 veya 7 gün daha sürer demiştiniz neden kayboldu birden

Canım normal bazen ağrı oluyor bazen olmuyor benimde bilgin hep ağrtı dün yoktu ağrı mesela telaş yapma normal

Rica ederim inşllah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşllah
Tek dileğim bu 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim inşallah rabbim bunu sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder kızlar bugun kan vereceğim lütfen dua edin de meleğimin hcg si kat kat artmış olsun rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve onları kucağımıza almayı da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…