- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.401
Benimkilerdede hic bi degisiklik yok hep duyuyorum dokunamiyorum falan diye bende arada yokluyorum ama yokNeyse Kızlar değiştirelim konuyu Kızlar gögüslerniz ne durumda benimkiler şimdiden çok büyüktü 9. Aya kadar ne olacak hiç bilmiyorum:)
Allah korusun düşük değildir kaşık ağrısı normal şuanda benimde ağrıyor düşük çok ağrılı bir durummuş zatenKizlar benim simdilik.lekelenmem yok ama.kasiklarim ahriyor Allah korusun disuk olsa devam ederdi demi
Benimde ağrım falan Yok sadece büyüyor gerçi oğlumdada böyleydi hiç karnım yoktu sadece gögüslerim saçma bir şekilde büyüyordu daha erken diye şaşırtım bendeBenimkilerdede hic bi degisiklik yok hep duyuyorum dokunamiyorum falan diye bende arada yokluyorum ama yok
Olsun canım gelsin kuzular sevinir kardeş nede olsa gelene kadar 2 yaşını gecer cinar pasaCanim cok teşekkürler :) hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi :) evdeki hesap carsiya uymadi :) geliverdi minik boncuk insallah cinarda kardesinin gelişine cok mutlu olur:)
Ayy o ateş basması bende de var için yanıyor sankiSagol canim daha iyiyimherseyi esim yapiyo bende dinleniyorum.. Ara ara ates basiyo okadar
Ateş basıncımı kız diyorlardı öyle birşey vardı sanki:)Ayy o ateş basması bende de var için yanıyor sanki
Canım normal bazen ağrı oluyor bazen olmuyor benimde bilgin hep ağrtı dün yoktu ağrı mesela telaş yapma normalKızlar benim sol kasığımda kramp oluyordu siz normal rahime yerleşiyor demiştiniz.4+4 olduk bugün çok şükür ama ağrım geçti artık olmuyor korkuyorum siz 5 veya 7 gün daha sürer demiştiniz neden kayboldu birden
Ohh çok şükür canım kabiz oldum bugün bu normal mi ? Bide ne yesem geçer acabaCanım normal bazen ağrı oluyor bazen olmuyor benimde bilgin hep ağrtı dün yoktu ağrı mesela telaş yapma normal
Okumuştum bnde geri sayfalarda kaldıAteş basıncımı kız diyorlardı öyle birşey vardı sanki:)
Kabızlık da normal su iç bol bol bide yürüyüş yap canımOhh çok şükür canım kabiz oldum bugün bu normal mi ? Bide ne yesem geçer acaba
Benimde cin Rus kız diyor gönlüm erkekden yana tabi sağlıklı olsun daOkumuştum bnde geri sayfalarda kaldıbakalım cin rus bilimum cinsiyet programı erkek dio ama bn kiz hissediyorum
Tmm cnm çok teşekkürler rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahKabızlık da normal su iç bol bol bide yürüyüş yap canım
Rica ederim inşllah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşllahTmm cnm çok teşekkürler rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Tek dileğim bu 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim inşallah rabbim bunu sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder kızlar bugun kan vereceğim lütfen dua edin de meleğimin hcg si kat kat artmış olsunRica ederim inşllah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşllah
Ay benimki bide cok tuhaf sadece basim ve kulaklarimda yuzum yaniyor kollarim vucudum falan normal kulaklarimdan alev cikiyor resmenAyy o ateş basması bende de var için yanıyor sanki
Dunde erkek diye konusulmustu sankiAteş basıncımı kız diyorlardı öyle birşey vardı sanki:)