2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın ben daha sonucu öğrenmeden iki gün önce mide bulantım başlamıştı ve hergün aynı şekil sürüyordu iki gündür yok gibi normalde 3 ay sürer varsa diye biliyorum ki ilk gebeliğimde üç ay sürmüştü şimd iki gündür kesildi bulantım 6 haftadayım bi sıkıntımı varki diye düşünmeden edemiyorum bu şekilde yaşayan varmı

Bende bugun 4+6 oldum ve guzel bir sabaha uyandim agrisiz sizisiz. Bunlara kafa takmaya gerek yok agri 40 hafta olsa ne kötü bir hamilelik olur zaten arada yoklayacak diyelim bu kotu bisey degil tadini cikart :)

Son düzenleme:
Neyse Kızlar değiştirelim konuyu Kızlar gögüslerniz ne durumda benimkiler şimdiden çok büyüktü 9. Aya kadar ne olacak hiç bilmiyorum:)
Çok ağrıyo benimkiler özellikle uç kısımları dokunamıyorım bile hatta kıyafette bile hissediyorum değdikçe.
Ohh çok şükür canım kabiz oldum bugün bu normal mi ? Bide ne yesem geçer acaba
Canım bende aynıyım. Memleketten gün kurusu kayısı istedim gönderecekler en iyisi sabah 2-3 tane kayısı yemek üstüne ılık su içmek. Sanırım sendr antepdesin malatyaya yakın vardır zaten orda da eşine aldır mutlaka. Kabız olmamaya çalış diyor doktorlar.

Diğerlerini unut artik benimde kayiplarim var ama bunu birakmam oda beni bırakmayacak herşey yolunda gidecek ben inanıyorum sende inan degerin cok guzel cikacak göreceksin.

Okumuştum bnde geri sayfalarda kaldı bakalım cin rus bilimum cinsiyet programı erkek dio ama bn kiz hissediyorum
Benim de çin, rus, biyolojik takvim erkek diyo ama ben hissedemiyorum hiçbişey şuanda :) 1-2 hafta daha geçmesi lazım sanırım :) hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.

Gebelikte bulanti herkeste olmaz ayrica aynı kişinin iki gebeligi bile aynı olmaz. Kimisi daha hamileligi öğrenmeden bulanti yasar kimisi doguma yakin yani bulanti yok diye sorun yok aksine insallah bende yaşamam kizimda 20. Haftaya kadar evde bile kolumda market poseti takılıydi :)

Aynen herkeste olmuyormuş bende de sıfır bulantı.. annemde öyleymiş inşallah ona çekmişimdir de başlamaz bulantı falan.

Bugün aldıracam canm teşekkür ederim evet ben Gaziantep liyim nasılsınız bakalım bugün

Teşekkürler kızlar olmayabildiğini biliyorumda olup birden azalınca pimpiriklendim ama bu durumu yaşayan oluyormuş baktım nettende perşembeye kadar bekliycem artık sabırla. Hiç bulantı yaşamayanlara şanslı hamileler diyor doktorlar hatta netten okuduklarımda

İnşallah yaşamazsın oda zor bir durum biliyorum.
Aynen herkeste olmuyormuş bende de sıfır bulantı.. annemde öyleymiş inşallah ona çekmişimdir de başlamaz bulantı falan.
inşallah sende şanslı gebelerdensindir.
Bende de kusma felan yokta burukluk isteksizlik şeklindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…