- 7 Aralık 2017
- 765
- 985
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.361
Evet kalp atisi iicin aslinda daha gec gidexektim esim duramadi 6+6 oluyoorSelam beklenen dogum tarihi ikimizin de ayni gozukuyor. Pazartesi kalp atisi icin mi gideceksin
Bende carsamba gidecegim insallah.Evet kalp atisi iicin aslinda daha gec gidexektim esim duramadi 6+6 oluyoor
Hayirli haberler insallahBende carsamba gidecegim insallah.
İnsallah bakalim. Keseyi ne zaman gormustun.Hayirli haberler insallah
Tam 5+0 da gormustukİnsallah bakalim. Keseyi ne zaman gormustun.
İyi bakalimTam 5+0 da gormustuk
Ah canim bende de ayni durum soz konusu :)Kızımla meme güreşi yapiyoruz
Keske alttan bakmasaymis oda canim bendce baska dr git olurmu ilac vermeyeyim dogal surec diye oyle olsa her kanamasi olan dusururdu insallah kotu birsey yoktur ama mutlaka baska dr a da gitCanim ben kahverengi leke goruyorum pecetede ve gunluk pedde..carsamba gunu doktora gittim muayene ederken kullandiklari bi alet varya onu cikarinca basimdan kaynar sular dokuldukiprimizi kandi kadinda zaten bana kanaman var dedi ondan beri dinleniyorum.. ama bana ilac falan vermedi duseceginden cok emindi dogal surec dedi.. mudahale etmiyorlarmis.. bizde kan uyusmazligi oldugu icin kan falan gorursen acile git beklemedn gormezsen cuma kan ver dedi gittim verdim dun pazartesiye tekrar verecem iste oyle canim beklemedeyim...
Lütfen insabları yanlıs yönlendirmeyelim vajinal ultrasonun anneye yada bebege hicbir zararı yoktur dogru tanı icinde şarttırKeske alttan bakmasaymis oda canim bendce baska dr git olurmu ilac vermeyeyim dogal surec diye oyle olsa her kanamasi olan dusururdu insallah kotu birsey yoktur ama mutlaka baska dr a da git
Ne yapmayi planliyorsun ben tandem emzirmeyi planliyorum eger kizimdaki gibi agir ve riskli bir hamilelik gecirmezsem.Ah canim bende de ayni durum soz konusu :)
Vajinal usg nin bilinenin konuşulanin aksine hicbir riski yok zaten kanamasi varmis yada olacakmis. Ben haftaya kontrole gidecegim eger karindan kalp atisi duyulmazsa vajinal isteyecegim dr uma guveniyorum ve bunun dogru olmadiginida kizimda epeyce tecrube edindim.Keske alttan bakmasaymis oda canim bendce baska dr git olurmu ilac vermeyeyim dogal surec diye oyle olsa her kanamasi olan dusururdu insallah kotu birsey yoktur ama mutlaka baska dr a da git
Canim ben amerikadayim burda baya farkli sistemKeske alttan bakmasaymis oda canim bendce baska dr git olurmu ilac vermeyeyim dogal surec diye oyle olsa her kanamasi olan dusururdu insallah kotu birsey yoktur ama mutlaka baska dr a da git
Herkese iyi
Lütfen insabları yanlıs yönlendirmeyelim vajinal ultrasonun anneye yada bebege hicbir zararı yoktur dogru tanı icinde şarttır
Bana ultrasonla bakilmadi kizlar normal elle muayene etti garip bi alet varya onunla bakti.. benim gittigim yerde ultrason cihazi bile yok onun icin baska yere sevk ediyorlar ama su asamada degil.. hatta benim muayene oldugum kisi doktor bile degil hemsire ama kadin dogum uzerine uzmanlasmis.. anlayacaginiz burda isler biraz karisik bakalim bende tam bilmiyorum yasayarak ogrenecem artikVajinal usg nin bilinenin konuşulanin aksine hicbir riski yok zaten kanamasi varmis yada olacakmis. Ben haftaya kontrole gidecegim eger karindan kalp atisi duyulmazsa vajinal isteyecegim dr uma guveniyorum ve bunun dogru olmadiginida kizimda epeyce tecrube edindim.
Amerika da doktora ulaşmak kolay değildir. Basit semptomatik tedaviler için hiç hastaneye gitmezler, cunki her türlü ağrı kesici vitaminler haplar merhemler marketlerde satılır. Işte sebebi zaten hastaneye gitmenin imkansız gibi bir sey olması. O yüzden deli gibi spor yaparlar hasta olmamak için. Diyelim hastasın öncelikle hemşire muhatap olur senle. En son doktora ulaşılabilir. İlaçlar da öyle kutu kutu yazilmaz. 5 gün antibiyotik verilecekse eline 10 tane sayıp verirler. Burası super güç Amerika.Bana ultrasonla bakilmadi kizlar normal elle muayene etti garip bi alet varya onunla bakti.. benim gittigim yerde ultrason cihazi bile yok onun icin baska yere sevk ediyorlar ama su asamada degil.. hatta benim muayene oldugum kisi doktor bile degil hemsire ama kadin dogum uzerine uzmanlasmis.. anlayacaginiz burda isler biraz karisik bakalim bende tam bilmiyorum yasayarak ogrenecem artik
Canim valla bilmiyorum kafam allak bullak oglum memeye asiri duskun saat basi memeeeee meeemeeee :) bende cok guclu kuvvetli biri degilim depolar boş d b12 kan cok düşük onu da geçtim yine de emzirim diyorum pihtilasma ignesi kullanmaya baslicam 10 gun sonra. su an coraspin kullanıyorum sadece igne sute geciyorsa mecburen kescem bakalim nasil olacak iste boyle kafam çok karisikNe yapmayi planliyorsun ben tandem emzirmeyi planliyorum eger kizimdaki gibi agir ve riskli bir hamilelik gecirmezsem.
Benim tanidigim ebe o bile onermiyorVajinal usg nin bilinenin konuşulanin aksine hicbir riski yok zaten kanamasi varmis yada olacakmis. Ben haftaya kontrole gidecegim eger karindan kalp atisi duyulmazsa vajinal isteyecegim dr uma guveniyorum ve bunun dogru olmadiginida kizimda epeyce tecrube edindim.
Insallah canim aminCanim ben amerikadayim burda baya farkli sistemher istedigimde gidemiyorum doktora falan... simdilik beklemedeyim ama inaniyorum bi sorun yok sende icini ferah tut canim
Hanım efendi neden bunları büyük nimetler gibi gösteriyorsunuzki olması gereken bu bu ülkede aldıgımız havanın bile vergisini veriyorsak bunun bize dönüşüde olmalıki türkiyeden öyle bir bahsediyosunuzki cennetler ülkesi gibi sanırım akademisyendiniz sizi daha gercekci görmeyi beklerdim malum bu cok övdüğünüz sistem yüzleece meslektasınızı ohal kapsamında üç beş iftirayla ihrac etti sağlıkta reform yaptık ama her doktora günde 80 hasta bakma şartı koyduk 4 dakikada bir hasta nekadar sağlıklı sonuc alabilir alanında uzmanlaşmıs bir cok doktorumuz özel hastanelere gitti kaçımız kolayca özele gidebiliyor kacımız dogru tedavi görüyor ora ile buranın aynı zamanda insan haklarını yasam standartlarını kişi başı geliride kıyaslayın iyi akşamlarAciller basi disi agriyanlarla dolu. Doktora her yerde ulaşabiliyorsun. Ister özel ister devlet uzmanla muhatap oluyorsun. Kan tahlili hcg ölçümü ne kolay değil mi. O kadar ucuz ve ulaşılabilir ki adet gelmeden herkes yaptırıp hamileyim diyebiliyor. Sonra da kimyasal mi kese görünecek mi kalbi atacak mi.
Işte yurt dışındaki arkadaşların hali ortada. Biz cennette yaşıyoruz herkes farkinda olmalı ve kıymet bilmeli
Evet senin durumun karisikmis karnindakini riske atmayacak ve emenede zarar vermeyecek sekilde ayarlaman lazim. Aslinda emenede karnindakinede kanitlanmis bir zararı yok emzirmenin ancak hamileligin riskliyse zor gececekse ve saydigin seyleride göz önüne alarak yavasca kesmen mantikli olacak sankiCanim valla bilmiyorum kafam allak bullak oglum memeye asiri duskun saat basi memeeeee meeemeeee :) bende cok guclu kuvvetli biri degilim depolar boş d b12 kan cok düşük onu da geçtim yine de emzirim diyorum pihtilasma ignesi kullanmaya baslicam 10 gun sonra. su an coraspin kullanıyorum sadece igne sute geciyorsa mecburen kescem bakalim nasil olacak iste boyle kafam çok karisik