2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şanslı mıyım yani canım şimdi :) ama sanki azcık olsaydı diyorum hamişliğin alışılmış hissiyatı baş dönmesi mide bulantısı :) eksiklik oluyo olmayınca :)
Günaydın prenses anneler iyi pazarlar
Günaydın canım iyi pazarlar sana da :)

İyiyim canım iyi uyandım bugün şükür ağrısız sızısız :) gerçi akşama doğru başlıyo kasıkda batmalar. Sen nasılsın canım?
Çok şükür bitanem bende iyiyim bugün kabızlığım geçti bugün çok şükür ama yinede kayısı aldırdım eşime

Bizlerde ne garip canlılarızolur niye oluyor bigeçse olmaz niye geçti yada olsaydı neyse hayırlısıyla kucağımıza alalımda artık razıyız hertürlüsüne

Bizlerde ne garip canlılarızolur niye oluyor bigeçse olmaz niye geçti yada olsaydı neyse hayırlısıyla kucağımıza alalımda artık razıyız hertürlüsüne
Aynen dün eşime diyordum. Ağrı olsa endişeleniyorum acaba kötü bişey mi oluyo diye, ağrı dursa yine endişeleniyorum niye durdu bişey mi oldu diye :) ortası yok yani.. aynen hayırlısıyla sağlıcakla alalım da kucağımıza inşallah bunlar tatlı endişeler.

Merhaba aranıza yeni geldim benim sat 20 Kasım tahmini doğum tarihi de 27-08-2018 şehir İstanbul

Son düzenleme:
Bu telaşlarımız bitmez artık kuzu doğduğunda böyle olacağız büyüdüğündede artık annesiz koruma içgüdüsüyle korkuyoruz birşey olmasın diye rabbim herkesin evladını bağışladın bizimkilerinde bizlere bağışladın inşllah

Liste güncellenmiştir.
Sat:
Bebegin dogum tarihi:
Bulundugun il:

Bu formatta yollayin lutfen cok fazla eksik bilgi mevcut
11/11/2017
Liste güncellenmiştir.
Sat:
Bebegin dogum tarihi:
Bulundugun il:

Bu formatta yollayin lutfen cok fazla eksik bilgi mevcut
Sat:11/11/2017 Bebeğim doğum tarihi :18/08/2018 bulunduğum il:Ankara yaş:23 çocuk: 1. Bnmde bilgilerim eklerseniz sevinirim çok sagolun

Merhaba minnoş anneler,
Umarın güzel bir pazar sabahına uyanmışsınızdır.bu sabah sivilcelerle uyandım.ve inanılmaz bir tembellik var yorgunlukmu desem bilemedim.akşamada iş başı nasıl gideceğim işe çok zor geliyor.allah çalışan annelerimize güç kuvvet versin

Kızla nasilsiniz bugun bebişle nasıl:) ankara da hava yağışlı ama guzel usutuyor hem isitiyor bn ve bebisim ıyiyiz hamd olsun sizler de anlatın biraz
Ben anlatayım ozaman biraz:) Şuanda çok tembelim kahvaltı sofrası toplamaya üşeniyorum bide ütüm var 10 dakika daha uzanıyım kesin kalkışan inşllah:) Gürcistan’da hava güzel açık tam gezmelik ama ben uzanmayı tercih ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…