- 12 Mart 2017
- 1.244
- 2.406
- 35
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.981
Oğlumla tekim suan onun hemen öğrenmesini istemiyorum yoksa inan benimde içim içimi yiyor hersey netlesmeden 12 hafta gecmeden oğlumla paylasmak istemiyorum cünki aşırı derecede kardeş özlemi ile yanıyor allah korusun aksi bir durum olursa cok sarsılır kimyasal gebeligimde benden cok o ağladıKalk git şimdi ne olacak özellerde he daim kadın Doğum var:)Bende dayanamazdım çünkü:)
Yavrum benim tabi üzülmesin bende oğluma söylemedim aynen bende 12 13 hafta söylemeyi düşünüyorum birde benim 2. Evliliğim olduğu için pedagoguyla görüşüp nasım söylemem gerektiğini öğrenicem inşllah bebişiniz iyidir sağlıkla dünya gelir dizlerinde benimde güzel kardeşlik ilişkileri olurOğlumla tekim suan onun hemen öğrenmesini istemiyorum yoksa inan benimde içim içimi yiyor hersey netlesmeden 12 hafta gecmeden oğlumla paylasmak istemiyorum cünki aşırı derecede kardeş özlemi ile yanıyor allah korusun aksi bir durum olursa cok sarsılır kimyasal gebeligimde benden cok o ağladı
Umarım oğlun kardeşini hemen sahiplenir bi zorluk yaşamazsınız çok teşekkür ederim tekrar tekrar hepiniz bana moral oldunuz allah gönlünüze göre versinYavrum benim tabi üzülmesin bende oğluma söylemedim aynen bende 12 13 hafta söylemeyi düşünüyorum birde benim 2. Evliliğim olduğu için pedagoguyla görüşüp nasım söylemem gerektiğini öğrenicem inşllah bebişiniz iyidir sağlıkla dünya gelir dizlerinde benimde güzel kardeşlik ilişkileri olur
İnşallah bir an önce sabah olsada görsem miniğimiYükselmen iyi. Dış gebelikten korktum bir an ama olmaz bu artışla. Bence doktorun göremedi. Yarın netlesir insallah
Canim benim senin de dedigin gibi her gebelik kendine ozel ben hep yasadim ama cok sukur oyle 9 ay sakir sakir degil ilk surecte o da benim vucudumun dogal bir sureci diye dusunuyorum bebek tam yerlesene kadar stres olma nolursunMerhaba canım sanırım gebeliklerin kanamalı geçiyor. Benimde oğlumda 9ay boyunca kanamalıydı. Yatarak geçirdim 9 ayı. Şimdi 4+1 deyim henüz çok yeni.ilk kontrole 5+6da gidicem. Her gebelik farklıdır aslında ama bazen düşünmeden edemiyorum buda riskli olurmu diye. Sende hepsinde kanama yaşadım deyince iyice tedirgin oldum doğrusu
Öyle canım pozitif düşünmeye çalışıyorum. Hele bide kalp atışlarını duyalım. Gerisi inşallah güzel bi şekilde gelip geçecek ve sağlıkla kucaklıcaz Allah nasip ederseCanim benim senin de dedigin gibi her gebelik kendine ozel ben hep yasadim ama cok sukur oyle 9 ay sakir sakir degil ilk surecte o da benim vucudumun dogal bir sureci diye dusunuyorum bebek tam yerlesene kadar stres olma nolursun
Hem karından hemde vajinal baktı gittiğim hastane özel hastane zaten canım bakalım yaa haftaya kendi memleketimde gidecem randevumu aldımCanım vajinal mi baktı karından mı devlet hastanesinde benimki de görülmemişti ama özel hastanede kalp atışını Bile gördük
Canım 5 hafta benimde çok fazlaydı ama şimdi daha rahatım belkide alıştım bu duruma bol su iç bide yürüyüş yaparsan rahat edersinKizlar kabizlik problemi ceken varmi aranizda. Kabizlik icin bir cozumunuz varmi
Aslinda cok hareketliyim su da iciyorum gündüz problem olmuyor gece kabizlik basliyor. Geciyormu yoksa butun hamilelik suruyor mu kiCanım 5 hafta benimde çok fazlaydı ama şimdi daha rahatım belkide alıştım bu duruma bol su iç bide yürüyüş yaparsan rahat edersin
Tamm canım sagol cvbn için bnde 12.haftaya kadar kullanicam zaten tüp bebek bnm ki hamile olmadan basladm mecbur simdiden morardi apse oldu vurunan yerler gobekten vurunuyom kola gececem artk .bakalım sonrasini da karar verecek dr nekadar kullanicam i daha testi göndermedim dr aCanim heterezigot pihtilasmam doktorum 12.haftaya kadar kullandiriyor igneyi 20 ye kadar da hap sonra ilacsiz devam ediyorum benim durumumda olup hamileligin sonuna kadar igne kullanan da var bence bu doktorun takdiri eger doktorun oyle diyorsa vardir bir bildigi ama icine sinmiyorsa bi doktora daha danis derim ben
Hamileliğim çok zor geçiyor bu yüzden herkes teker teker öğreniyor . Bana kalsa bende kalp atışlarından sonra söylerdim ama olmadı....Kızlar bişey sorucam hamileliğinizi aile büyüklerine akrabalara ne zaman söylediniz yada ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz.şuan sadece eşim biliyor. Biz kalp atışlarını duyduktan sonra biraz daha zaman geçsin öyle söylemeyi düşünüyoruz 8 - 10 hafta arası gibi
canım ben çok iyi vuruyordum önceki hamileliğimde morarmıyordu ama unuttum nasıl vurdugumu keske hatırlasaydım sana da anlatırdım şöyle vur dıyeTamm canım sagol cvbn için bnde 12.haftaya kadar kullanicam zaten tüp bebek bnm ki hamile olmadan basladm mecbur simdiden morardi apse oldu vurunan yerler gobekten vurunuyom kola gececem artk .bakalım sonrasini da karar verecek dr nekadar kullanicam i daha testi göndermedim dr a
duyacaksın inşallah annesi :) Allah sağlıkla kavuştugumuz günleri görmeyi nasip etsin :)Öyle canım pozitif düşünmeye çalışıyorum. Hele bide kalp atışlarını duyalım. Gerisi inşallah güzel bi şekilde gelip geçecek ve sağlıkla kucaklıcaz Allah nasip ederse
Neden zor geçiyor canım bulantılar falanmı başladı? Kaç haftalıksın şuan?Hamileliğim çok zor geçiyor bu yüzden herkes teker teker öğreniyor . Bana kalsa bende kalp atışlarından sonra söylerdim ama olmadı....
İlk kez nefes aldığımı hissettim , yaşadığımı hissettim , ne mucize bir olaymış , inşallah btanem