- 18 Kasım 2017
- 58
- 96
- 35
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.001
6+2 yim bugün . İlk hamileliğimde çok zor geçmişti . Sürekkusuyorum bütün gün aç geziyorum. Nadir şeyleri yiyebiliyorum onlarda midem de en fazla 10 dk duruyor . Dün 1 hurma 2 bardak suyla geçti . Ölü gibiyim . 3 kg verdimNeden zor geçiyor canım bulantılar falanmı başladı? Kaç haftalıksın şuan?
Benim ilk hamileliğimde olmuştu kabızlık problemi doktorum olmaman lazım dedi ve duphalac diye bi şurup vermişti o baya iyi gelmişti o zaman 4 sene oldu adını hala unutmam :)Kizlar kabizlik problemi ceken varmi aranizda. Kabizlik icin bir cozumunuz varmi
Biz de annelere babalara söyledik sadece 4 yaşındaki oğluma söylemedim,4 aylık olsun cinsiyet kesinleşsin ona göre erkek kardeşin olacak veye kız kardeşin olacak diye söyleriz diye düşündük.Kızlar bişey sorucam hamileliğinizi aile büyüklerine akrabalara ne zaman söylediniz yada ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz.şuan sadece eşim biliyor. Biz kalp atışlarını duyduktan sonra biraz daha zaman geçsin öyle söylemeyi düşünüyoruz 8 - 10 hafta arası gibi
Hadi gözünaydın aramıza hoşgeldin :)Merhabalar. Ocak 2018 annelerinden buraya terfi oldumbugun hamile oldugumu ogrendim ve kanlada tescilledim. Rabbim kuzularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Buradan saglam guzel dostluklar kurulur insallah uzun sure beraberiz nasipse
İnşallah sende sağlıkla kucağına al,siz yolu yarılamışsınız maşalllah cinsiyetiniz belli oldu mu?gebeliginiz hayirli ugurlu olsun kizlar.hepbarebar saglikla kucagimiza aliriz insallah.. 2015agustos annesiyim.insallah Allah kismet ederse 2018 mayis annesi (buyuk ihtimal nisan annesi) olucam.. bu muthis yolculukta Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Bendede sırt ağrısı oluyorKızlar, gebelik belirtileri olarak sırt ağrınız oldumu ve daha önce de yaşıyormuydunuz sırt ağrısı adet olacağınız zaman ?
Merhaba Ocak 2017 annelerindenim bende o gruptada paylaşımlarımız olmuştu hoşgeldinMerhabalar. Ocak 2018 annelerinden buraya terfi oldumbugun hamile oldugumu ogrendim ve kanlada tescilledim. Rabbim kuzularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Buradan saglam guzel dostluklar kurulur insallah uzun sure beraberiz nasipse
Benim belim kopuyordu birde belimde kayma var adet olmaya yakin oldugumda bel agrim baslardi hamileligimin ilk zamanlarindada belim cok agridiBendede sırt ağrısı oluyor
Merhaba Ocak 2017 annelerindenim bende o gruptada paylaşımlarımız olmuştu hoşgeldin
Benim sezeryandan kaynaklı bel ağrım vardı şimdi dahada arttıBenim belim kopuyordu birde belimde kayma var adet olmaya yakin oldugumda bel agrim baslardi hamileligimin ilk zamanlarindada belim cok agridi
Mideniz boş kalırsa bulantı dahada şiddetlenirKızlar benim mide bulantılarım başladı. Ağzıma su birikiyor istem dışı sonrada midem bulanıyor.
AminKizlar gunaydin ben meleğimin cok derindende olsa kalp atişlarini duydum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn bekleyen annelerde duymayi ve kucagimiza alip koklamayi nasip etsin
Allah kolaylik versin ben sicak su torbasiyla rahatliyordum.Benim sezeryandan kaynaklı bel ağrım vardı şimdi dahada arttı
Evet hatirliyorum demek sende buradasin hosbuldum :)Bendede sırt ağrısı oluyor
Merhaba Ocak 2017 annelerindenim bende o gruptada paylaşımlarımız olmuştu hoşgeldin
Bel agrisini soylemeyin kizlar 3 fitigim var bacagimin ve belimin agrisindan ne yatabiliyorum ne donebiliyorum fena agrim var ve dr hicbirsey yapamayiz boyle yasamaya hazirla kendini 6.aydan snra dahada kasacak seni dedi allah yardimcimiz olsunBenim sezeryandan kaynaklı bel ağrım vardı şimdi dahada arttı
Sağol canımAllah kolaylik versin ben sicak su torbasiyla rahatliyordum.
Allah yardımcımız olsunBel agrisini soylemeyin kizlar 3 fitigim var bacagimin ve belimin agrisindan ne yatabiliyorum ne donebiliyorum fena agrim var ve dr hicbirsey yapamayiz boyle yasamaya hazirla kendini 6.aydan snra dahada kasacak seni dedi allah yardimcimiz olsun
SagolunAllah yardımcınız olsun
Evet burdayım hayırlısı ile buradada güzel paylaşımlar olacak inşallahEvet hatirliyorum demek sende buradasin hosbuldum :)
Çok sevindim tekrardan hayırlı olsunHerkese merhaba kızlar bebeğim gözüktü henüz cok küçükmüş ondan gözükmemiş şimdi ulturason görüntüsü elimde aşk yasıyorum daha çnce düşüklerim oldugu icin dr kan sulandırıcı iğne verdi ama ben acmı tokmu nasıl kullanmam gerektigini sormayı unuttum