2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim pıhtılaşma heterozigot mu homoxigot mu bnde iki test heterozigot çıktı genetik dr iğne kullanmanız gerektirecek kadar yok dedi senin ki nin derecesi ne testi atsam anlıyo musun çok ikilem de kaldm
Canim heterezigot pihtilasmam doktorum 12.haftaya kadar kullandiriyor igneyi 20 ye kadar da hap sonra ilacsiz devam ediyorum benim durumumda olup hamileligin sonuna kadar igne kullanan da var bence bu doktorun takdiri eger doktorun oyle diyorsa vardir bir bildigi ama icine sinmiyorsa bi doktora daha danis derim ben

Canim merhaba durumunu okudum telas etme lutfen sen guzelce dinlenmene bak yorucu isler yapma bu benim 4. Gebeligim 2 dusugum var 1 de cok sukur oglum ve hepsinde kanama yaşadım oglumda da yasadim su anda da lekelenmelerim var ama bildigim icin rahatim kafana takma insallah gececek bu süreç bebegin su an yerlesmeye calisiyor ve kendine yer acarken birazcikk sagi solu zedeliyo. Gibi dusun :) pozitif düşun ki bebeginde guzelce tutunsun akillianne nickin eminim benden daha iyi biliyorsundur çoğu seyi ama soylemek istedim:) olumlu dusunce butun vücudunu bastan asagi etkileyecek :)
Merhaba canım sanırım gebeliklerin kanamalı geçiyor. Benimde oğlumda 9ay boyunca kanamalıydı. Yatarak geçirdim 9 ayı. Şimdi 4+1 deyim henüz çok yeni.ilk kontrole 5+6da gidicem. Her gebelik farklıdır aslında ama bazen düşünmeden edemiyorum buda riskli olurmu diye. Sende hepsinde kanama yaşadım deyince iyice tedirgin oldum doğrusu

Sagol canim simdilik iyiyim lekelenmelerim devam bekliyorum:)) gittim iste dun once idrar testi yapti hamilesin dedi muayene ederken kanaman var dedi :KK43: sonrada yapacak bisey yok bekleyecz bunlar dogal surecler diye beni gonderdi.. progesterone istedim turkiyede hala kullaniyorlarmi diye sasirdi burda 30 40 yildir kullanilmiyormus.. dogal surece mudahale etmiyorlarmis.. :KK43:
Alla alla ne ilginç pregeston da vermiyor kar türkiyeden de yollanmaz ki sana yollayalım bir şekilde inşllah birşey olmaz meleğin yerleşme kanamalarıdor inşllah

Sevgili hamişler:KK200: ben bugün bebisimin kalp atislarini duydum çok şükür..öyle güzel bi duygu ki.Rabbim herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin.Doktor 7+1 dedi..
Ay çok güzel seninle günlerimiz aynı son batlarımızda aynıydı ben geçen hafta gittim 6+2 az duydum bu hafta tekrar gidicem hem tahlililer hemde tekrar duymak için sırada 2 li tarama ve cinsiyet öğrenmeye geldi:):KK200:

Sat a gore 7+1 canim :KK66:
Ay çok güzel seninle günlerimiz aynı son batlarımızda aynıydı ben geçen hafta gittim 6+2 az duydum bu hafta tekrar gidicem hem tahlililer hemde tekrar duymak için sırada 2 li tarama ve cinsiyet öğrenmeye geldi:):KK200:
Canim sat larimiz ayni bizim :KK66: benden de kan ve idrar testi istedi doktor 1 ay sonraya da randevu aldik cok heyecanli dimi hepsini beklemek

Canim sat larimiz ayni bizim :KK66: benden de kan ve idrar testi istedi doktor 1 ay sonraya da randevu aldik cok heyecanli dimi hepsini beklemek
Evet 12 13 hafta acaba cinsiyet öğrenirmiyiz ben biran önce ciciler almak istiyorum gerçi öyle çok taşlı falan zıpın takımlarını sevmem ama yine de biran evvel alışveriş yapmak istiyorum bebek arabalarına falan bakmaya başladım bile ben:)

Görülmesi gerekir canim. Baska doktora hemen git
Kesinlikle yarın özel bir hastaneye gidicem ben tiroid hastasıyım ve takibim devlette yapılıyor hamileligim tam anlamıyla netlesir ordan kendi doktoruma giderim ilaclarım ayarlanır dedim hemde butarafta yeniyim düzenli bi kadındogum doktorum yoktu ama şimdi ilk işim iyi bir doktor bulup sonuna kadar devam etmek olacak

Kesinlikle yarın özel bir hastaneye gidicem ben tiroid hastasıyım ve takibim devlette yapılıyor hamileligim tam anlamıyla netlesir ordan kendi doktoruma giderim ilaclarım ayarlanır dedim hemde butarafta yeniyim düzenli bi kadındogum doktorum yoktu ama şimdi ilk işim iyi bir doktor bulup sonuna kadar devam etmek olacak
Ilk beta değerin kac gün önceydi ve kaçtı. Iki günde iki kat artmışsa eğer bu değerin iyi mi düşük mu

Başka bir dktr gitsen canım devletde gitmiştin sanırım birde özele git yarın
Evet canım devlete gittim.Yarın ilk işşm düzgün bir kadındoğum doktoruna muayne olmak olacak aslında söyle bi teredütümde var benim ilk hamileliğimde değerim yüksekti bebek gözükmüyordu sonra doktor farklı bi ultrasonla baktı megersem ikizlere hamileymişimacaba yinemi böyle bi durum var diyorum sonra saçmalama diyorum bana sabah olmayacak bu gidişle

Evet canım devlete gittim.Yarın ilk işşm düzgün bir kadındoğum doktoruna muayne olmak olacak aslında söyle bi teredütümde var benim ilk hamileliğimde değerim yüksekti bebek gözükmüyordu sonra doktor farklı bi ultrasonla baktı megersem ikizlere hamileymişimacaba yinemi böyle bi durum var diyorum sonra saçmalama diyorum bana sabah olmayacak bu gidişle
Kalk git şimdi ne olacak özellerde he daim kadın Doğum var:)Bende dayanamazdım çünkü:)

Bu degerle gorunmediyse ikiz olma ihtimali de var. Ancak oncesinde beta degerlerin fazlaca artti mi

34 35 günde bir adet görüyorum ama ben erken öğrendim bugün gecikmemin 2.günü 5 gün önce 206 idi değerim aslında öyle aman aman bir yükselmede değil ben abartıyorum sanırım:bicak:

Kızlar şimdi internetten baktım sonucum cıkmış 2167 :halay:vajinal baktı göremedi gözükmesi gerekmiyormu bu değerle
Çok sevindim canımmm gözümüz aydın aynı gün doğurcaz beni yalnız bırakmaaaaa
3000 üstü diye hatırlıyorum 3-4 gün sonra git bence görmek için

34 35 günde bir adet görüyorum ama ben erken öğrendim bugün gecikmemin 2.günü 5 gün önce 206 idi değerim aslında öyle aman aman bir yükselmede değil ben abartıyorum sanırım:bicak:
Yükselmen iyi. Dış gebelikten korktum bir an ama olmaz bu artışla. Bence doktorun göremedi. Yarın netlesir insallah

X