2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım dün dktr gidecektin.Umarım iyisindir
Sagol canim simdilik iyiyim lekelenmelerim devam bekliyorum:)) gittim iste dun once idrar testi yapti hamilesin dedi muayene ederken kanaman var dedi sonrada yapacak bisey yok bekleyecz bunlar dogal surecler diye beni gonderdi.. progesterone istedim turkiyede hala kullaniyorlarmi diye sasirdi burda 30 40 yildir kullanilmiyormus.. dogal surece mudahale etmiyorlarmis..

Canim merhaba durumunu okudum telas etme lutfen sen guzelce dinlenmene bak yorucu isler yapma bu benim 4. Gebeligim 2 dusugum var 1 de cok sukur oglum ve hepsinde kanama yaşadım oglumda da yasadim su anda da lekelenmelerim var ama bildigim icin rahatim kafana takma insallah gececek bu süreç bebegin su an yerlesmeye calisiyor ve kendine yer acarken birazcikk sagi solu zedeliyo. Gibi dusun :) pozitif düşun ki bebeginde guzelce tutunsun akillianne nickin eminim benden daha iyi biliyorsundur çoğu seyi ama soylemek istedim:) olumlu dusunce butun vücudunu bastan asagi etkileyecek :)

Insallah nasip olur canim Allah gonlune gore versin ben emziriyorum kesmem gerekiyor yavas yavas da cok duskun sen kestiysen nasil kestin diye soracaktim o yuzden sordumm yani
Ben sessizce takip ediyordum ama yazdığını okuyunca dayanamadım. Hamileyken emzirebilirsin, hiçbir sakıncası Yok. Sadece beslenmene daha çok dikkat etmen gerekiyor. Tandem nursing deniyor buna, bu şekilde araştırabilirsin.

Kızlar, gebelik belirtileri olarak sırt ağrınız oldumu ve daha önce de yaşıyormuydunuz sırt ağrısı adet olacağınız zaman ?
Merhaba ben adet zamanı sırt ağrısı yaşamazdım bugün bende de sırt ağrısı var

Canim o konuyu biliyorum teşekkür ederim yinede yazdığın icin :) ben de pihtilasma sorunu var ilac kullaniyorum igneye 2 hafta sonra baslicam bebegin kalp atisini duyunca su an sadece coraspine basladik coraspinde cok etki yok sanirim ama igne de emzirilmemesi onerilmis yinede bu konuda bir uzmana daniscam zaten su an kesmem mumkun değil memeyle ask yasiyor oglum oyle duskun:) surece yaymaya caliscam insallah etkisi yoktur ilacinda devam edebilirim en azindan bir kac ay daha :)

Zaten düşecek bebeği hic birşey tutmaz derler. Ben de mantikli buluyorum. Düşüyorsa sağlıksızdır o yüzden karışmamak lazim düşüncesindeyim.

Kızlar Merhaba,
Ben Pazartesi akşamı Beta Hcg yaptırdım 57 çıktı SAT 10 Kasım BAT 11 Aralık
Salı akşamı idrarımda yanma hissettim Çarşamba öğlen doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum; yalnız döllenme tarihi 25 Kasım biliyorum bunu; doktor kese daha gözükmez dedi Aralık son haftası gel önemli olan döllenme dedi. Tekrar Beta Hcg yaptı sonuç 101; değer bana düşük geldi ama önemli olan düzenli yükselmesi dedi. 10 saniye kadar ultrasona tuttu rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi dedi. Progesteron değeri de 20. Çay, kahve, ağır taşımak vs komple yasak kalp atışı duyana kadar.
Sonunda da her şey normal ve iyi ilerliyor ama tutunamazsa üzülme tutunamayan çocuklar hayata gelse bile sağlıksız olacak çocuklardır böyle düşün dedi.
Bunu demesi beni strese soktu. Size de dediler mi böyle şeyler?

Cok sagol canim tesekkur ederim :) ekim ayinda kimsayal gecirdim bende bu ikinci ondan biraz korkuyorum budami oyle olacak diye ama insallah dedigin gibi yerlesmeye calisiyordur bebisim :)

Bana da ayni seyleri soyledi keseyi gormeye gittigimde. Hemen dusugun ne oldugunu anlatti. Sagliksiz bebek duser biz birsey yapamayiz dedi. Acikcasi bana hemen dusukten bahsetmesi korkuttu beni

Canim pıhtılaşma heterozigot mu homoxigot mu bnde iki test heterozigot çıktı genetik dr iğne kullanmanız gerektirecek kadar yok dedi senin ki nin derecesi ne testi atsam anlıyo musun çok ikilem de kaldm

Valla oturdum ağlıyorum tam olarak bugün 6+0 yani haftalık doktorada kızıyorum hesabını yapıp çağırması gerekirdi bizi tedirgin ediyor can sıkıyor
Canım vajinal mi baktı karından mı devlet hastanesinde benimki de görülmemişti ama özel hastanede kalp atışını Bile gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…