2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Doğumumuz aynı inşallah. Tahlil sonuçlarınız var mı? M MinikPapatyacik

Kizlar sonuc cikti. 4+4 haftaligim
Progesteron 12.8
Bhcg 3646

Siz de yazar misiniz? Karsilastiralim.
Benim ki bugün tam 4 haftalık canım hatta bugün bat olmam gereken gün cuma yaptırdığım testte beta hcg 40.20 bugünde yaptıracağım inşallah onuda yazarım. Ama progesteron yok benim testte ona bakılmamış sanırım.

Rubella değerin kaç çıktı canım bide aşı yapılmışmıydın bebekken rubellaya karşı?

Hm haklısın canım ben de çalışıyorum sağlık ocağı da iş yerime çok yakın 10 adımlık mesafede o yüzden hemen hallediyorım işlerimi herkesin şartları farklı tabi ama sağlık ocağında kan verdikten sonra sen istersen tel numaranı veriyorsun sonucu çıkınca hemşire seni arıyor canım ya da sen arayıp öğrenebiliyorsun gitmene gerek yok yani sonuç için canım

Bende aynen öyle düşünüyordum günlük hissetklerim aylık göbek fotoğrafları doktor randevuları felan bence çok güzel

Kızlar ben hala folikasıt kullanmadım. Doktorun tavsıyesını beklıyorum. Bır sıkıntı olmaz değilmi

Sanırım bırgun sonra cıkıyor orada sonuclar değilmi canım. Sağlık ocahında yani

Kızlar ben hala folikasıt kullanmadım. Doktorun tavsıyesını beklıyorum. Bır sıkıntı olmaz değilmi
Doktoru beklemene gerek yok bir an önce eczaneden folbiol al ve kullan her gün bir tane folbiol vermeyen doktor yok zaten ayrıca gebe kalmadan 3 ay önce başlanılması gereken bir vitamin ben hamile kalmadan başladım mesela bir an önce al kullan

Sanırım bırgun sonra cıkıyor orada sonuclar değilmi canım. Sağlık ocahında yani
Benim gittiğim sağlık ocağında öğleden önce kan verirsen öğleden sonra çıkıyor sonuç aynı gün içinde diğer sağlık ocaklarını bilmiyorum her yerin uygulaması farklı olabilir canım ama en geç ertesi gün verirler sonucu sağlık ocakları

Rubella değerin kaç çıktı canım bide aşı yapılmışmıydın bebekken rubellaya karşı?

Bugün kan verdim. Tahlil sonuçları çıkınca yazarım Can'ım. Sen yaptırdın mı?

Bende aynen öyle düşünüyordum günlük hissetklerim aylık göbek fotoğrafları doktor randevuları felan bence çok güzel

Aynen çok güzel olur. Böyle bir defter bulursan bana da haber ver mutlaka. Yoksa güzel bir defter alıp başlayacağım.

Hemen başla bence folbiol al mesela sadece folikasit. Doktorun sonradan multivitamin tarzında verirse değiştirirsin.

emziren anne folik asit alabiliyor mu kızlar bilgisi olan var mı? malum süte geçer

Öyle defterler var evet büyük kırtasiyelerde filan. Ben ilk hamile olduğumu perşembe günü öğrendim ve hemen hislerimizi yazdık eşimle evde güzel bir defterimiz vardı sevgiliyken yapmıştık onu kullandık biz. İnşallah devamında da ara ara yazacağız. Güzel birşey bencede.

ankara gibi bir yerde dolmuşa binmek eziyet gerçekten o sebeple servise binmek benim için çok elzem

Folbiol midemi çok agrıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…