çalışıyorum. izin almam lazım sağlık ocağına gitmem lazım. sağlık ocağından iş yerim iki vasıta. bazı sağlık ocakları ertesi gün veriyor. Birde ertesi gün tekrar izin alacağım. servisim var iş yerine servisede binemiyorum dolmuşta çektiğim eziyette yanıma kar kalıyor. akşam eşim geliyo özele gidip 50 dakikada sonucu alıyorum
Benim ki bugün tam 4 haftalık canım hatta bugün bat olmam gereken gün cuma yaptırdığım testte beta hcg 40.20 bugünde yaptıracağım inşallah onuda yazarım. Ama progesteron yok benim testte ona bakılmamış sanırım.Kizlar sonuc cikti. 4+4 haftaligim
Progesteron 12.8
Bhcg 3646
Siz de yazar misiniz? Karsilastiralim.
Rubella değerin kaç çıktı canım bide aşı yapılmışmıydın bebekken rubellaya karşı?22liraya özel bi hastanede yaptırıyorum. Rutin tam idrar tahlili, toksoplazma, rubella gibi tahliller istemişti doktorum. Bunları bugün üniversite hastanesinden bir kadın doğumdan randevu alarak orda ücretsiz yaptırdım.
Hm haklısın canım ben de çalışıyorum sağlık ocağı da iş yerime çok yakın 10 adımlık mesafede o yüzden hemen hallediyorım işlerimi herkesin şartları farklı tabi ama sağlık ocağında kan verdikten sonra sen istersen tel numaranı veriyorsun sonucu çıkınca hemşire seni arıyor canım ya da sen arayıp öğrenebiliyorsun gitmene gerek yok yani sonuç için canımçalışıyorum. izin almam lazım sağlık ocağına gitmem lazım. sağlık ocağından iş yerim iki vasıta. bazı sağlık ocakları ertesi gün veriyor. Birde ertesi gün tekrar izin alacağım. servisim var iş yerine servisede binemiyorum dolmuşta çektiğim eziyette yanıma kar kalıyor. akşam eşim geliyo özele gidip 50 dakikada sonucu alıyorum
FolbiolFolik asit olarak ne verdiler?Vasfiyeteyzeniz
Bende aynen öyle düşünüyordum günlük hissetklerim aylık göbek fotoğrafları doktor randevuları felan bence çok güzelKızlar bir de ben günlük gibi bir defter almak istiyorum. İnşallah gebeliğim devam ederse hem notlar alırım hem usg fotolarını yapıştırırım. Gebeliğe özel böyle defterler varsa daha güzel bilen var mı?
arkadaslar merhaba benım bugun ıtıbarıyle mıgde yanmalarım başladı sızındemı bu kadar erken basladı bunun cozumu ne arkadaslar daha yedıncı haftamdayım
Bana da süt iyi geliyor bencede deneyin.Süt içmek çok iyi geliyo canım
Sanırım bırgun sonra cıkıyor orada sonuclar değilmi canım. Sağlık ocahında yaniHm haklısın canım ben de çalışıyorum sağlık ocağı da iş yerime çok yakın 10 adımlık mesafede o yüzden hemen hallediyorım işlerimi herkesin şartları farklı tabi ama sağlık ocağında kan verdikten sonra sen istersen tel numaranı veriyorsun sonucu çıkınca hemşire seni arıyor canım ya da sen arayıp öğrenebiliyorsun gitmene gerek yok yani sonuç için canım
Bence hiç bekleme canımKızlar ben hala folikasıt kullanmadım. Doktorun tavsıyesını beklıyorum. Bır sıkıntı olmaz değilmi
Bende ekşime oluyor mıdemde. Bazen azalıyor bazen çok oluyorErken mi benim şimdiden yanıyor midem. Bulantı şimdilik yok ama yanma oluyor.
Bana da süt iyi geliyor bencede deneyin.
Benim midemde gastrıt var. Folbıol benım mıdemı ağrıtıyor içemiyorumBence hiç bekleme canım
Doktoru beklemene gerek yok bir an önce eczaneden folbiol al ve kullan her gün bir tane folbiol vermeyen doktor yok zaten ayrıca gebe kalmadan 3 ay önce başlanılması gereken bir vitamin ben hamile kalmadan başladım mesela bir an önce al kullanKızlar ben hala folikasıt kullanmadım. Doktorun tavsıyesını beklıyorum. Bır sıkıntı olmaz değilmi
Benim gittiğim sağlık ocağında öğleden önce kan verirsen öğleden sonra çıkıyor sonuç aynı gün içinde diğer sağlık ocaklarını bilmiyorum her yerin uygulaması farklı olabilir canım ama en geç ertesi gün verirler sonucu sağlık ocaklarıSanırım bırgun sonra cıkıyor orada sonuclar değilmi canım. Sağlık ocahında yani
Rubella değerin kaç çıktı canım bide aşı yapılmışmıydın bebekken rubellaya karşı?
Bende aynen öyle düşünüyordum günlük hissetklerim aylık göbek fotoğrafları doktor randevuları felan bence çok güzel
Kızlar ben hala folikasıt kullanmadım. Doktorun tavsıyesını beklıyorum. Bır sıkıntı olmaz değilmi
Öyle defterler var evet büyük kırtasiyelerde filan. Ben ilk hamile olduğumu perşembe günü öğrendim ve hemen hislerimizi yazdık eşimle evde güzel bir defterimiz vardı sevgiliyken yapmıştık onu kullandık biz. İnşallah devamında da ara ara yazacağız. Güzel birşey bencede.Kızlar bir de ben günlük gibi bir defter almak istiyorum. İnşallah gebeliğim devam ederse hem notlar alırım hem usg fotolarını yapıştırırım. Gebeliğe özel böyle defterler varsa daha güzel bilen var mı?
ankara gibi bir yerde dolmuşa binmek eziyet gerçekten o sebeple servise binmek benim için çok elzemHm haklısın canım ben de çalışıyorum sağlık ocağı da iş yerime çok yakın 10 adımlık mesafede o yüzden hemen hallediyorım işlerimi herkesin şartları farklı tabi ama sağlık ocağında kan verdikten sonra sen istersen tel numaranı veriyorsun sonucu çıkınca hemşire seni arıyor canım ya da sen arayıp öğrenebiliyorsun gitmene gerek yok yani sonuç için canım
Bugün kan verdim. Tahlil sonuçları çıkınca yazarım Can'ım. Sen yaptırdın mı?
Aynen çok güzel olur. Böyle bir defter bulursan bana da haber ver mutlaka. Yoksa güzel bir defter alıp başlayacağım.
Hemen başla bence folbiol al mesela sadece folikasit. Doktorun sonradan multivitamin tarzında verirse değiştirirsin.
Folbiol midemi çok agrıtıyorBugün kan verdim. Tahlil sonuçları çıkınca yazarım Can'ım. Sen yaptırdın mı?
Aynen çok güzel olur. Böyle bir defter bulursan bana da haber ver mutlaka. Yoksa güzel bir defter alıp başlayacağım.
Hemen başla bence folbiol al mesela sadece folikasit. Doktorun sonradan multivitamin tarzında verirse değiştirirsin.