Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar kalp atislarini duyduk cok sukur bebisin 🫣 7 haftalik diye biliyordum bir hafta gerideymis 6 haftalik gorunuyor. Dogum 1 temmuzdu simdi 7 temmuz olarak cikiyor
Son adet tarihiniz nedir acaba ben bügün doktora gittim ama kalp atışı duyamadık maalesef

IMG_5607.jpeg

Anladım neredeyse 10 gün var aramızda benimde son adet tarihi 5 ekim demek benim için daha erken doktor normal dedi inşallah. Bir sorun yoktur
Hayir canim sorun olsa soylerdi ve erken zaten cunku dollenme gecolmus olabiliyor ve hesapladigimiz tarihten kucuk oldugu icin gec basliyor kalp atislari daha zamanin var

Hayir canim sorun olsa soylerdi ve erken zaten cunku dollenme gecolmus olabiliyor ve hesapladigimiz tarihten kucuk oldugu icin gec basliyor kalp atislari daha zamanin var
Aynen acelemde yok 3 çocuk tecrübe de var ama heyecan aynı heyecan inanın sanki ilk kez anne oluyorum 🙈😊

Degisen hic bir sey olmuyor benimde ayni 4 yasinda kizim var gecen yil dusuk yasadim simdi allahin izniyle tekrardan anne olucam ama ilk gibi
Rabbim bağışlasın gerçekten de hepsinin yeri farklı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 konuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum çevrenize söylediniz mi aileniz eşinizin ailesi

Rabbim bağışlasın gerçekten de hepsinin yeri farklı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 konuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum çevrenize söylediniz mi aileniz eşinizin ailesi
Ailelerimiz biliyor evet arkadaslarimda biliyor hemen soyleyiveriyorum bir turlu icimde tutabilmeyi beceremiyorum ben zaten

X