- 8 Ekim 2020
- 2.248
- 3.478
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulantılar 12. Haftada bıçak gibi kesilir mi gerçekten ya bende gün sayıyorum bu arada uyku olayı bende de aşırı arttı. Akşam bayılıyorum etkenden gözlerimi açamıyorumKızlar selam çok giremiyorum ben bulantıdan geberiyorum, dün sağlık ocağına gittim kan verdim demir vs , sağlık ocağı beta baktı neden baktıysa 240.000 çıktı betan bu kadar bulantı boşuna değilmiş , aşırı uykum var kızlar ya
Yok hiç bilgim yok ilkinde de acıbadem de yaptırdım firma falan sormadım açıkçası ben böyle herkes gibi araştırmadım sorgulamadım dr ne dediyse onu yaptım ya da yapmadım. Çok rahat hamilelik ve doğum geçirdim. Çok irdelemedim akışında ilerledim tüp bebek olduğu haldeHaklısınız. Benimde doktorum önerdi benimde doktorum acıbademde . Kendisi de burada pahalı isterseniz doşarda yapın dedi yani öyle diyince para odaklı düşünmediğini düşündüm . Acıbadem hangi firma ile çalışıyor bilginiz var mı acaba ?
Haklısınız ya araştırıp irdeledikçe stres oluyor insan bunun için iyi doktora denk gelmek çok önemki. Maalesef herkes tedirgin ve hastanekere karşı güvensiz . O sebepten herkes araştırma peşinde .Yok hiç bilgim yok ilkinde de acıbadem de yaptırdım firma falan sormadım açıkçası ben böyle herkes gibi araştırmadım sorgulamadım dr ne dediyse onu yaptım ya da yapmadım. Çok rahat hamilelik ve doğum geçirdim. Çok irdelemedim akışında ilerledim tüp bebek olduğu halde
Benm de bulantim cok fazla ne yapacaz ya sabahlari ve aksamlari perisanim iste bir tik iyiyim ama arka planda surekli bulanti var nane yagi deneyecegim cikista alipKızlar selam çok giremiyorum ben bulantıdan geberiyorum, dün sağlık ocağına gittim kan verdim demir vs , sağlık ocağı beta baktı neden baktıysa 240.000 çıktı betan bu kadar bulantı boşuna değilmiş , aşırı uykum var kızlar ya
Ben artık günaha gircem o kadar kötüyüm ki yani baya geriliyorumBenm de bulantim cok fazla ne yapacaz ya sabahlari ve aksamlari perisanim iste bir tik iyiyim ama arka planda surekli bulanti var nane yagi deneyecegim cikista alip
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk gebeliğimde benim bulantım hiç olmadı öyle bir uyku hali falan da yoktu tedirgindim bende bi sorun mu var dediğimde doktor güldü azınlıkta olan şanslı kişilerdensin tadını çıkar demişti .Dışardan tuhaf gelse de herkese olan şey sana olmayınca insan sorguluyor haliyle ama merak etme kızım gayet sağlıklı doğdu 8 yaşında.Şimdi de hiç bulantım yok iştahım aksine çok açık ilkinden farklı olarak sanırım yaş da etkili çok uyuyorum çok halsizimKızlar merhaba şuan 8+5 haftalık hamileyim ama hiç bulantım olmadı bugüne kadar sadece sabahları aç olduğumda mide yanmasıyla beraber gelen bir bulantı oluyo ama kusturacak kadar değil hemen geçiyor
Bulantısı olmayan var mı benim gibii tedirgin oluyorum ister istemez
Aynen öyle dr çok önemli tabi bir de hastane de tabi haklısınız. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallahHaklısınız ya araştırıp irdeledikçe stres oluyor insan bunun için iyi doktora denk gelmek çok önemki. Maalesef herkes tedirgin ve hastanekere karşı güvensiz . O sebepten herkes araştırma peşinde .
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Bebegine bisey olmayacak ben buna inaniyorum dua ediyorum surekli senide duama eklerim papatya
Kesesi kalbi her seyi düzelsin Rabbim doktugun gozyasina karsilik bebegini sana bagislasin
Dualarım seninle. Ne olursa,hakkında Rabbim hayırlısını kılsın. Devam da edebilir gelişimi Rabbim in hikmeti büyük. Sağlıksızsa zaman gectikce kendini gösterecektir..Üzülme kuzum .Dua edelim.
Allah hepinizden razı olsun dualarınızda olduğumu bilmek ayrıca duygulandırdı bugün üniversite hastanesine gittim hocaya randevu bulamadım asistanlar baktılar kalp atışı duyamadılar. Hocaya telefonla danistilar birkaç gün daha beklenebilir nolur nolmaz cihaz çok iyi değil diye. Cuma günü kalp atışını gören Dr a gideceğim en iyi cihaz onunkiydi. Kalp atışının durduğu tahmin ediliyor çok yüksek ihtimal kürtaj olacağım. Rabbim inşallah yeniden hayırlı sağlıklı evlat nasip eder en yakın zamanda. Ben de sizlerin sağlıkla kucağınıza almanız için dua ediyorum Rabbim herseyin yolunda gitmesini nasip etsin. Daha fazla yazarak sizleri de strese sokmak istemiyorum hamilesiniz iyi gelmez size, ben de okudukça etkilenmistim kötü haberleri. Bi süre foruma da giremiycem sanırım. Hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın dualarınızı eksik etmeyinAllahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin dualarım sizinle
Kızlar merhaba şuan 8+5 haftalık hamileyim ama hiç bulantım olmadı bugüne kadar sadece sabahları aç olduğumda mide yanmasıyla beraber gelen bir bulantı oluyo ama kusturacak kadar değil hemen geçiyor
İlk hamilelik sıfır bulantı harikayddı tadını çıkarın şimdi bulantılı valla zorluyor ama geçicekKızlar merhaba şuan 8+5 haftalık hamileyim ama hiç bulantım olmadı bugüne kadar sadece sabahları aç olduğumda mide yanmasıyla beraber gelen bir bulantı oluyo ama kusturacak kadar değil hemen geçiyor
Napcaksin kiBen artık günaha gircem o kadar kötüyüm ki yani baya geriliyorum
Benm gece uyurken uykumda cok bulaniyor surekli kivrandiriyor beni bulanti artik blmiyorm ne kadar surecek ilkinde 4 ay surmustu smdi belki olmaz diye umut etmistim ama ayniBen artık günaha gircem o kadar kötüyüm ki yani baya geriliyorum
Ya Allahım neden böyle oldu diyeceğim ağzımdan çıkanı kulağım duymicak , çok kötü durumdayım ve hergün işe gelip gidiyorum sabah 7:45 akşam 18:30Napcaksin ki
Benm gece uyurken uykumda cok bulaniyor surekli kivrandiriyor beni bulanti artik blmiyorm ne kadar surecek ilkinde 4 ay surmustu smdi belki olmaz diye umut etmistim ama ayni
Merhaba, benimde mide yanması ve şişkinlik türü şeyler var. Bulantım arada oldu geçti sadece 10.haftada bi kere kustum o da çok karıştırdım galiba yani arada bulantı oluyor ama 1 kere dışında kusmadım.Kızlar merhaba şuan 8+5 haftalık hamileyim ama hiç bulantım olmadı bugüne kadar sadece sabahları aç olduğumda mide yanmasıyla beraber gelen bir bulantı oluyo ama kusturacak kadar değil hemen geçiyor
Benim de kafam aynı böyle çok karışık bı dahaki doktor randevum 11+6 da ense kalınlığına bakilacagini soylemisti doktor eğer orda her şey yolunda çıkarsa doktorum önerisine göre devam edicem sanırım risk teşkil eden bı durum çıkmazsa fetal DNA yaptırmayı düşünmüyorum sanırım ama fikrim her an değişebilir kendime hiç guvenemiyorum ,Hayırlısı olsun. Kaç haftalık olmuş olacaksınız acaba ? Bir de bir şeyi merak ediyorum fetal dna bahsedildiği gibi doğruşuk oranı %99 larda mı? Yani bir yerde okudumda o oran sadece down sendeomu içinmişd diğer sendromlarda doğruşuk oranı %60-70lerdeymiş. İyice kafam karıştı bende napcağıma karar veremedik . Bi diyorum ki rutin seyrinde devam edeyim risk görülürse fetal yapayım . Bi diyorum 2li 3lü testlerde çok öağdur olan insan var onlara yaptırmaya ne gerek var. Bi diyorum insanların yaptığı gibi ultrasondan bakılsın riskli ise diğer testler yapılsın . Fetal fe karwr kıldım wslında ama bi ywnfwn da bu kadar kurcalamak iyi mi diyorum sağlıklı gebeliğimiz varsa ultrasonda risk görülmüyorsa ille net sonuç alalım diye niye diretiyıruz. Sonra çıkan özel hastane olaylarından sonea bu da mı para içindiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten
Uyku olayı bende de var işten geldiğim gibi koltukta uyuyakaliyorum hicbi iş yapacak mecalim yok kaç gündür şu banyonun lavabosunu cifliyim yerleri bı paspas geciyim diye niyetleniyorum yok bı turlu elim ermiyo nasipse bu akşam hiç oturmadan yapmayı planlıyorumKızlar selam çok giremiyorum ben bulantıdan geberiyorum, dün sağlık ocağına gittim kan verdim demir vs , sağlık ocağı beta baktı neden baktıysa 240.000 çıktı betan bu kadar bulantı boşuna değilmiş , aşırı uykum var kızlar ya
Allah'ım en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bı hamilelik nasip etsin size sabah akşam fırsat buldukça hep girip burayı okuyorum ismini bile bilmediğim bı sürü insanla bağ kurdum her güzel haber verenle seviniyorum her üzücü haber verenle üzülüyorum tevekkül etmekten dua etmekten başka elimizden gelen hicbi şey yok Allah'a emanet edin siz de kendinizi inşallah en yakın zamanda en hayırlısı sizi bulurAllah hepinizden razı olsun dualarınızda olduğumu bilmek ayrıca duygulandırdı bugün üniversite hastanesine gittim hocaya randevu bulamadım asistanlar baktılar kalp atışı duyamadılar. Hocaya telefonla danistilar birkaç gün daha beklenebilir nolur nolmaz cihaz çok iyi değil diye. Cuma günü kalp atışını gören Dr a gideceğim en iyi cihaz onunkiydi. Kalp atışının durduğu tahmin ediliyor çok yüksek ihtimal kürtaj olacağım. Rabbim inşallah yeniden hayırlı sağlıklı evlat nasip eder en yakın zamanda. Ben de sizlerin sağlıkla kucağınıza almanız için dua ediyorum Rabbim herseyin yolunda gitmesini nasip etsin. Daha fazla yazarak sizleri de strese sokmak istemiyorum hamilesiniz iyi gelmez size, ben de okudukça etkilenmistim kötü haberleri. Bi süre foruma da giremiycem sanırım. Hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın dualarınızı eksik etmeyin