2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ben de bugün hastaneye kontrole gittim kizlar sanci cikti ama hissetmiyordum sanciyi bebiş haraketleri azalmişti onu söylrdim dra serum taktilar bebiş geri haraketlendi sanci çikinca alttan muayne ettiler açiklik yok dddiler cok canım acidi ama muaynede . Eve gönderdiler bebiş 3300 müş şuan cuma bida çağardilar ultrasonda 38 cikti şimdide

Yok canım 3 cm açılmam vardı hafif sancı hissediyodum ama doğum yapmak için yeterli değildi suni verdiler 12de suni verdiler 5 çeyrekte doğum yaptım son 15dk doğumhanede geçti suni bu defa yüksek verdiler belki ikinci doğum olduğu içindir bi tık zorladı ama kısa sürdü şükür 🙏🏻
Şükür canim gözün aydın 🙏🏻

Ben de tam olarak böyle düşünüyorum böyle yapacağım bakalım ne olacak 😂

Oyyy biz de dün hazırladık öyle bir şey. Hangi durumda ne yapacağız diye. Sonra olasılıkları konuşurken ben sinir oldum kendi kendime tribe girdim 😂 Doğumda içimden ne çıkacak çok merak ediyorum ya ahahaha
Gerçekten doğum anı çok farklı ama hangisi olursa olsun sonu çok güzel 😍

Arkadaşlar yarın sezeryan doğumum var dualarınızı eksik etmeyin. Açıkçası bu zamana kadar çok iyi geldim ama şimdi öyle korkuyorum ki hayatımda hiç serum bile yemedim şimdi ameliyatı düşününce kötü oluyorum. Eşime anneme hiç yansıtmıyorum ama korkuyorum gerçekten. Ameliyattan korkuyorum, ilk ayağa kalkmaktan, süt gelir mi gelmez mi korkusu, bakabilecek miyim korkusu çok karışığım. İnşallah hepimiz için bundan sonrası bebeklerimizle çok daha iyi olur. Eşime önceliğin hep ben olayım falan diye ağlamalı bi konuşma yaptım dün dkdkd lütfen anneler karışmasın kimseye fırsat verme diye bilemiyorum……
Merak ettim canım yarın kaç artı kaç oluyorsun

Kızlar ben pazar sabah doğum yaptım daha önce de yazmıştım. Cumartesi gece 10 da sancıyla gidip sabah 6 ya kadar normal doğum deneyip olmayınca sezeryana geçmişti doktor. 40+5te doğdu. Pazar sabahı 11 gibi yani doğumdan sonra 4 saat sonrası falan bebekte solunum sıkıntısı çıktı çok hızlı nefes almaya başladı diye küveze alındı hastanenin yeni doğan bakım servisinde yer yok diye başka özel bir hastaneye sevk edildi. Bebeğim hala orada bu yenidoğan çeteleri haberleri bilmem ne ayrıca lohusalık şu bu psikolojim bozuldu bebeği bu şekilde küveze alınan bir arkadaşımız vardı erken doğum yapmıştı onun bebişi kaç gün kaldı sonra çıktı acaba? Ya da böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bebeğin doktoruyla konuşuyoruz 1-2 haftayı bulabilir diyor. 2 hafta çok uzun geliyor bana sütüm de gelmedi çocuğa iyi bakıyorlar mı acaba diye bütün gün aklımda deli sorular :KK43:

Kızlar ben pazar sabah doğum yaptım daha önce de yazmıştım. Cumartesi gece 10 da sancıyla gidip sabah 6 ya kadar normal doğum deneyip olmayınca sezeryana geçmişti doktor. 40+5te doğdu. Pazar sabahı 11 gibi yani doğumdan sonra 4 saat sonrası falan bebekte solunum sıkıntısı çıktı çok hızlı nefes almaya başladı diye küveze alındı hastanenin yeni doğan bakım servisinde yer yok diye başka özel bir hastaneye sevk edildi. Bebeğim hala orada bu yenidoğan çeteleri haberleri bilmem ne ayrıca lohusalık şu bu psikolojim bozuldu bebeği bu şekilde küveze alınan bir arkadaşımız vardı erken doğum yapmıştı onun bebişi kaç gün kaldı sonra çıktı acaba? Ya da böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bebeğin doktoruyla konuşuyoruz 1-2 haftayı bulabilir diyor. 2 hafta çok uzun geliyor bana sütüm de gelmedi çocuğa iyi bakıyorlar mı acaba diye bütün gün aklımda deli sorular :KK43:
Geçmiş olsun canım. Ben de onceki doğumumda 40+0da suni ile deneyip sezaryen istedim. Benim bebeğim de mor doğmuş TTN tanısı ile kuvezde kaldı. 11 gün kaldı. İlk başta makineye bağlıydı solunumu sonraki aşamada makinadan ayırmaya çalıştılar. Özel hastanede doğum yaptım. Kızımı başka özel hastaneye aldılar yer olmadığı için. Çok zor bi süreç. 3 saatte bir süt sağdım. Psikolojimi sağlam tutmaya çalıştım. Bi de benim daha önceden düşüklerim oldu. İlk doğumumdu. Annem de o doğdu geldi ya eve de gelir o merak etme dedi. Hep pozitif düşündüm. Şimdi kızım yanımda sapasağlam bicir bicir geziniyo. Senin de bugünlerin geçecek insallah. Hiç merak etme. Bebiklerimiz çok güçlü. Ve birçok yerin yoğun bakımı çok özverili insanlarla dolu. Bi kaç kötü örnek seni etkilemesin.

AA bende tam o zaman pazar günü sezeryan olucam. Allah yardımcımız olsun hiç korkma sezeryan kolay bence zaten uyuşturma ağrı kesici derken sen ne olduğunu anlamazsın ♥️
Psikolojik olarak bi tuhaf oldum ben canım ya ne bileyim. Her şey çok güzel geçer inşallah 🙏🏽🫶🏼 sağlıkla kucağımıza alıp evlerimize getirelim

Benim bebiş emiyor memede uyuyor tekini emiyo uyuyo kalkıyo diğerini emiyo sürekli emme modundayız 2 3 saati nadir görüyorum emdikten sonra bazen uyuyor ellerini emiyor aç mı diyorum mama verdik bikaç kere mama içiyor sonra yine ellerini emiyoo açmış gibi illa memeyi emcek öyle uyuyup kalıyor er uyuyuncada hiç gaz çıkarmıyor sızıp kalıyor sonra gaz sancı hıçkırık oluyor

Geçmiş olsun canım. Ben de onceki doğumumda 40+0da suni ile deneyip sezaryen istedim. Benim bebeğim de mor doğmuş TTN tanısı ile kuvezde kaldı. 11 gün kaldı. İlk başta makineye bağlıydı solunumu sonraki aşamada makinadan ayırmaya çalıştılar. Özel hastanede doğum yaptım. Kızımı başka özel hastaneye aldılar yer olmadığı için. Çok zor bi süreç. 3 saatte bir süt sağdım. Psikolojimi sağlam tutmaya çalıştım. Bi de benim daha önceden düşüklerim oldu. İlk doğumumdu. Annem de o doğdu geldi ya eve de gelir o merak etme dedi. Hep pozitif düşündüm. Şimdi kızım yanımda sapasağlam bicir bicir geziniyo. Senin de bugünlerin geçecek insallah. Hiç merak etme. Bebiklerimiz çok güçlü. Ve birçok yerin yoğun bakımı çok özverili insanlarla dolu. Bi kaç kötü örnek seni etkilemesin.
Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazmışsınız bir de. İnşallah kavuşuruz tüm böyle bebişinden ayrı kalan anneler. :KK43: benim de ilk doğumum tam üstüne böyle olumsuz haberler falan olunca insan ister istemez etkileniyor bir de doğumum da zaten çok zorlu geçti diye sanırım bebiş de gidince iyice boşlukta hissettm. Benim sütüm de gelmedi. Annem de bizde sırf o da üzülmesin diye güçlü görünmeye çalışıyorum. İnşallah bu zorlu günler geride kalır. Tekrar teşekkür ederim. 💐

Ayni anda iki gogus sagan var mi? Bende sadece avent var ama bunu da alip digerini de ayni anda sagsam mi diyorum
Ben sağıyordum. Bi tarafı philips aventle bi tarafı da baby plus marka pompa ile sagiyodum. Benim süt sağmam gerekiyordu ikisini bir sağmak pratik oluyordu özellikle gece

Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazmışsınız bir de. İnşallah kavuşuruz tüm böyle bebişinden ayrı kalan anneler. :KK43: benim de ilk doğumum tam üstüne böyle olumsuz haberler falan olunca insan ister istemez etkileniyor bir de doğumum da zaten çok zorlu geçti diye sanırım bebiş de gidince iyice boşlukta hissettm. Benim sütüm de gelmedi. Annem de bizde sırf o da üzülmesin diye güçlü görünmeye çalışıyorum. İnşallah bu zorlu günler geride kalır. Tekrar teşekkür ederim. 💐
Benim ilk anda sütüm geldi. 2. Gündü sanırım yara oldu. Çok az damla damla süt geldi. Hatta saklamadım bile. Gelmezse de gelmez modundaydim. Pet şişenin dibini bile ıslatmadı. Biraz sağma işlerini aksattım. Sonra biraz daha toparlandım. Bi kaç gün sanırım çok çok az geldi. Sonra 3 saatte bir sağmaya başladım. Süt incisi falan oldum. Sonra yoğun bakımdan çıktığında bebigi verdiler emzirmek için geldi Bebik o günlerce duran yarayı sokup attı 😁 bizim ilk 72 saat kritikti beyin filmi çekcez falan demişlerdi o 72 saati nasıl yaşadım bilemiyorum. Sonrasında da 4 ay noroloji takipliydik. Hepsini aştık çok şükür.

X