Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de kafam aynı böyle çok karışık bı dahaki doktor randevum 11+6 da ense kalınlığına bakilacagini soylemisti doktor eğer orda her şey yolunda çıkarsa doktorum önerisine göre devam edicem sanırım risk teşkil eden bı durum çıkmazsa fetal DNA yaptırmayı düşünmüyorum sanırım ama fikrim her an değişebilir kendime hiç guvenemiyorum ,😂😂
Ya eskiden şey olayı vardı , ultrasonda risk tespit edilirse 2li tarama yapalım denirdi. Onda da risk tespit edilirse amiyosentez ya da fetal yapılırdı. Şimdi neden bu aşamalar kalktı da herkese direkt test yapılıyor🤣 yani bence ciddi stres yaratan şeyler. Fetal yaparsam sonuca kadwr yatamam herhalde heyecan stres. Şimdiden strese giriyorum nasıl yapcam diye 🙁

Ya eskiden şey olayı vardı , ultrasonda risk tespit edilirse 2li tarama yapalım denirdi. Onda da risk tespit edilirse amiyosentez ya da fetal yapılırdı. Şimdi neden bu aşamalar kalktı da herkese direkt test yapılıyor🤣 yani bence ciddi stres yaratan şeyler. Fetal yaparsam sonuca kadwr yatamam herhalde heyecan stres. Şimdiden strese giriyorum nasıl yapcam diye 🙁
Bende sanırım biraz eski usul ilerlemeyi düşünüyorum annem bana hamileyken geç yaşta bı hamilelik olduğu için sürekli varsayımların en kötüsünü baz alarak her türlü test için zorlamislar bı yere kadar yaptırmış ama sonra vazgeçmiş hem fiziksel hem psikolojik çok yordugu icin ihtimalleri kovalamakta zor yorucu ya öyleyse ya böyleyse diye bende biraz daha işaretlere göre ilerlicem sanırım ultrasonda her şey yolunda olursa fetal dna yaptırmam gibi geliyo

Kızlar bu arada sivilcenen oldu mu bu süreçte 8+3 üm son 2 haftadır yüzümü dehşet bir sivilce bastı en son 18 19 yaşında boyle sivilcelerim olmuştu 3 ay sonra 28 ime giricem 15 lik ergen gibi oldu suratım 😂 hormonlardan kaynakli mi acaba
Benimde yüzüm göğüs dekolte bölgem sırtım bacaklarım hepsi sivilceler içinde kaldı ve bazıları yeşil gibi iltihaplı çok kötü görüntülü ve ağrılı sivilceler ergenlikte bile sivilcem olmamıştı 🤦🤦 sadece bende oldu sanıyordum aşırı yağlandım 2 gün duş almazsam saçlarıma dokunamıyorum bile 😂

Benimde yüzüm göğüs dekolte bölgem sırtım bacaklarım hepsi sivilceler içinde kaldı ve bazıları yeşil gibi iltihaplı çok kötü görüntülü ve ağrılı sivilceler ergenlikte bile sivilcem olmamıştı 🤦🤦 sadece bende oldu sanıyordum aşırı yağlandım 2 gün duş almazsam saçlarıma dokunamıyorum bile 😂
Ya hormonlardan ya da guzelligimizden çalan bazı küçük prensesler var 🤭

Ya hormonlardan ya da guzelligimizden çalan bazı küçük prensesler var 🤭
Yerim onları ben sağlıklı olsunlar kucağimiza almak nasip olsun da 🥰🥰 ama ben dahada parladım güzelleştim sayılır tek sıkıntı sivilceler hatta acaba erkek mi diyorum mide bulantısı yok sürekli uyku kabızlık ve yağlanma dışında bı belirtim yok sayılır

Benim en başından beri içime hep kız doguyo hatta laf arasında bahsederken de hep kızmış gibi bahsediyorum eşim hatta cevremizde bilen herkes kız olduğuna o kadar emin ki erkek çıkarsa herkes kısa çaplı şok gecirecek 😂 sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun 🤲🏻

Benim en başından beri içime hep kız doguyo hatta laf arasında bahsederken de hep kızmış gibi bahsediyorum eşim hatta cevremizde bilen herkes kız olduğuna o kadar emin ki erkek çıkarsa herkes kısa çaplı şok gecirecek 😂 sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun 🤲🏻
Tabi önce sağlıklı olması 🤲🏻🤲🏻 bizimkilerin hepsi kız diyo 2 yaşındaki yeğenim hamile kalmadan önce teyzenin karnında bebek var diye tutturdu o ay aşılamam tuttu şimdide kız mı olcak erkek mı olcak diyoruz erkeeek diye bağırıyor 😀 benim ve eşimin olmasini istediğimiz cici bı kız tabiki 🤗 içimden geçen erkek ama hep içime doğanın tersi oluyor 😂 bakalım inşallah sağlıkla o günlere gelirsek görecez kimin hissettiği çıkacak 😅🥰🌸🌸

Ben de sürekli tatlı yemek istiyorum ama sürekli nasıl bir iştah bu kadar karıştırdığım bi dönem hatırlamıyorum ki ikinci olcak bu böyle kıtlıktan çıkmışcasına çikolata tatlı istiyor canım yiyorum yine de kesmiyor

Ben de sürekli tatlı yemek istiyorum ama sürekli nasıl bir iştah bu kadar karıştırdığım bi dönem hatırlamıyorum ki ikinci olcak bu böyle kıtlıktan çıkmışcasına çikolata tatlı istiyor canım yiyorum yine de kesmiyor
Benim gibi aşırı iştahsız birinin bile iştahı böyle arttıysa normaldir demekki 🤣

Tabi önce sağlıklı olması 🤲🏻🤲🏻 bizimkilerin hepsi kız diyo 2 yaşındaki yeğenim hamile kalmadan önce teyzenin karnında bebek var diye tutturdu o ay aşılamam tuttu şimdide kız mı olcak erkek mı olcak diyoruz erkeeek diye bağırıyor 😀 benim ve eşimin olmasini istediğimiz cici bı kız tabiki 🤗 içimden geçen erkek ama hep içime doğanın tersi oluyor 😂 bakalım inşallah sağlıkla o günlere gelirsek görecez kimin hissettiği çıkacak 😅🥰🌸🌸
Benim hamile kalmadan önce bile herkes oğlun olcak vs diyordu. O kadar çok kişi söylüyorki psikolojikmen sanki öğrendim da karnımda oğlum var modundayım🤣 kız olursa herkes şok . Benim hayallerimde de hep kız vardı ama sağlıklı olsun iyi olsun yeter ikisi de canım ciğerim 🥰🥰

Ben de ultrason resmine göre nub teorisi falan diyorlar erkek diye düşünüyorum tatlı da yiyorum bakalım bikaç haftaya kızlar erkekler ortaya çıkar 🤣
Ultrason resmine göre tahmin edenler oluyor da anlıyor musun acaba ben biraz meraklıyım atsam bı tahmin ediversen 😅😅 bugün 7+1 ama 6+3e ait foto var elimde olur mu ki 🥰
Benim hamile kalmadan önce bile herkes oğlun olcak vs diyordu. O kadar çok kişi söylüyorki psikolojikmen sanki öğrendim da karnımda oğlum var modundayım🤣 kız olursa herkes şok . Benim hayallerimde de hep kız vardı ama sağlıklı olsun iyi olsun yeter ikisi de canım ciğerim 🥰🥰
Bizde 5 kız 2 erkek var annemin torunları olarak ama kız mı erkek mi dersen kızın saç telini dünyaya degismezler erkekleri de seviyorlar ama kıza zaafimiz var ailecek bende kız istiyordum ama şu son zamanlarda bunca zulüm kötülük varken kızım olursa kendimi piskopat gibi baglarmişim ona hayatı zehredermişim gibi geliyor onu koruyayim derken ondan bı yanım erkek olsun güzel egiteyim kızını koruyacağına oğlunu eğit felsefesi yapayım diyorum 🤷🏻‍♀️🫤 rabbimin nimeti rahmeti her ikiside başımın üstüne en güzel şekilde hayırlı Salih Saliha evlat olarak yetiştirmek nasip olsun inşallah 🤲🏻 rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın kucağımıza alıp buyutmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 💝 6 yıl bekleyince biraz fazla takıntılı ve boğucu olacağımı düşünüyorum şimdi en ufak karın ağrısında hüngür hüngür ağlıyorum ters bı hareket mi yaptim bebeğime bişey mi oldu diye bunu nasıl atlatacam bilmiyorum ☹️

Ultrason resmine göre tahmin edenler oluyor da anlıyor musun acaba ben biraz meraklıyım atsam bı tahmin ediversen 😅😅 bugün 7+1 ama 6+3e ait foto var elimde olur mu ki 🥰

Çok anlamıyorum da nub a göre çıkıntı paralel ise kız daha dikey ise erkekmiş ne kadar doğru ben de bilmiyorum 🤣

Böyle yani

Eklentiler

• 1000055867.jpg
    1000055867.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 54
Doktorumuzun ultrason çıktısı biraz sıkıntılı ama bakalım anlaşılır mı🥰

Eklentiler

• 17314308635874265493684579120933.jpg
    17314308635874265493684579120933.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar kafama bir şey takıldı ense kalınlığı kaçıncı haftada ölçülür ben 10 da gittim ölçmedi 13 14 gibi ölcüyoruz hatta fetal dna yaptırırsam kıyaslanıyormus falan ama forumda bikaç yerde denk geldim 10. Haftada ölctüler söyle çıktı böyle çıktı yazılmış benim gittiğim doktorun dediği mi dogru diğer doktorların yaptığı mı

X