- 5 Nisan 2020
- 43
- 66
- 35
Olsun kalp atislari basladigi zaman soylersin daha iyiYaaa benim daha kimse bilmiyor bir kaç yakın arkadaşım dışında çocuklarıma bile söyleyemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun kalp atislari basladigi zaman soylersin daha iyiYaaa benim daha kimse bilmiyor bir kaç yakın arkadaşım dışında çocuklarıma bile söyleyemedim
Yaaa benim daha kimse bilmiyor bir kaç yakın arkadaşım dışında çocuklarıma bile söyleyemedim
Yaaa benim daha kimse bilmiyor bir kaç yakın arkadaşım dışında çocuklarıma bile söyleyemedim
Kızım 10 yaşında oğlum 9 yaşında
Çocukların yaşları ne ?
Ve senin ?
Neden kilo alma dedi doktor canımKızlar Canı bir şeyler çekmeye başlayan oldu mu? benim ara Ara bir şeyler istiyor ama az önce ilk defa bu kadar çok istedi canım ne olduğunu şimdi söylemeyeceğim Bu saatte sipariş verdim. Doktor İlk ay kilo alma demişti ama alacağım herhalde
Aynen öyle yapıcam sanırımOlsun kalp atislari basladigi zaman soylersin daha iyi
Ben bi onceki hamileligimden sonra 10 kg verdim spor vs 78 kiloydum.Neden kilo alma dedi doktor canım
Genel olarak ekmek ve hamurisi tuleten birisi defilim zaten ama insallah almam. Gercekten cok zor kilo vermek heleki benim vucudum kilo almaya cok musait bor yapidaValla doğru aslında abartmamak lazım malum sonradan kilo vermek çok zor oluyor benim de hedefim ilk 3 ayda bir kaç kilo vermek ekmek hamur işini kıstım bakalım ne bekliyor bizi
Önceki hamilelikte kaç kilo aldınız acaba ben 6 kilo civarı almıştım ama doğumdan sonra hep aldım süt yapsın diye ha bire yiyip yiyip gereksiz kilo almıştım inşallah bu defa o hataya düşmeyeceğimGenel olarak ekmek ve hamurisi tuleten birisi defilim zaten ama insallah almam. Gercekten cok zor kilo vermek heleki benim vucudum kilo almaya cok musait bor yapida
Benim düşük oldu 7. Haftada malesefÖnceki hamilelikte kaç kilo aldınız acaba ben 6 kilo civarı almıştım ama doğumdan sonra hep aldım süt yapsın diye ha bire yiyip yiyip gereksiz kilo almıştım inşallah bu defa o hataya düşmeyeceğim
Ya öylemi gelmiş geçmiş olsun canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın yavrunu kucağınaBenim düşük oldu 7. Haftada malesef
Amin inşallahYa öylemi gelmiş geçmiş olsun canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın yavrunu kucağına
Hamilelikte 6 kg mı?Önceki hamilelikte kaç kilo aldınız acaba ben 6 kilo civarı almıştım ama doğumdan sonra hep aldım süt yapsın diye ha bire yiyip yiyip gereksiz kilo almıştım inşallah bu defa o hataya düşmeyeceğim
Canım istersen bir doktoruna danış ama sakin ol sıkıntı yoktur inşallahYa benim yone sumuksukahverengi nokta kadar bi akintim geldi peceteye duphastonu 9 da içtim aksam tekrar icsem bisey olur mu
Evet 6 kilo ama doğumdan sonra emzirme döneminde alıyordum alacağımı şuanda zaten kilolu hamile kaldım 80 üstüyüm netHamilelikte 6 kg mı?
Helal olsun ben 20 kg almıştım.
Sonra o kilolar gitti ama suan zaten daha önce doğum yaptığım kiloyla hamile kaldım. O yüzden Yusuf Yusuf ediyorum
Günaydın keseyi görebilirsiniz belki ama kalp atışı için erken olabilirGünaydın arkadaşlar, pazartesi günü doktora randevu aldım acaba acele mi ettim, beklenen adet tarihimden 10 gün geçmiş olacak, kese görünür mü o tarihlerde?
Geçmiş olsun,Evet subatta 1 düşük yaptım kalbi durdu kurtaj oldum