2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlar bugün güne canım ayva çekerekten uyandım. Hamileyken ayva yiyenin bebeği gamzeli olurmuş :KK48: nerden bulcam ayvayı ben bu mevsimde :KK57:

Bir iki hafta önce de ayva çekmişti ama aşermiyorumdur herhalde beklerim diyodum eşim aradı aradı bulamayınca boşver dedim ama artık tahammul edemiyorum ayva istiyoruum. Esime üzüldüm az daha arasın bakalım:süslü:

Sen hızlısın baya asermeler başlamış.:bicak:

Nick: gojiberries
Sat: 05.04.16
Bdt: 10.01.17
Meslek: mühendis
Ilk çocuk

Gerilerde buldum bilgileri ben de yazıyorum :)
Maeve4m
Sat 4.04.2016
Meslek öğretmen
Şehir İstanbul
1. Çocuk

Yalnız ben beklenen doğum tarihimi bilmiyorum henüz geçen hafta gittiğinde kese falan görünmediği için. Bu hafta yine gidicem inşallah
Kac haftalıksın canım

Kızlar günaydın psikolojik mi bilmiyorum ama 6+0 itibariyle çıkarmaya başladım :KK51: Belki iştahım biraz kapanır diye sevinmedim de değil aslında :anneadayı: sizlerde durumlar Nasıl?

Maeve4m
Sat 4.04.2016
Meslek öğretmen
Şehir İstanbul
1. Çocuk

Yalnız ben beklenen doğum tarihimi bilmiyorum henüz geçen hafta gittiğinde kese falan görünmediği için. Bu hafta yine gidicem inşallah
Senın beta hcg kaç çıktı

Benımde iştahım yok. Zorla yıyorum
Benim iştahım çok açıldı hayatımda ilk kez gece kalkıp yemek yemek istiyorum ki hiç huyum değildir normalde gece ölsem yemek yemem. Doktorumda biraz kilo takıntılı fazla kilo almaya kızıyor ne yapacağım diye düşünüyorum bakalım bulantılar keser inş. Şuan canım deli gibi kırmızı biber çekiyor mesela öğlen arası olsun diye bekliyorum:eek:

Kızlar dua edin ne olur. Değerlerım yüksek çıkdın. Herkesın yüksek çıkmış. Benimki düşük gibi geldı bana. İnşallah benımde yükselmiştır beta hcgm

Kızlar dua edin ne olur. Değerlerım yüksek çıkdın. Herkesın yüksek çıkmış. Benimki düşük gibi geldı bana. İnşallah benımde yükselmiştır beta hcgm
Öyle panik yapma hemen 30 la doğum yapan var içimizi rahat tutalım bol bol dua edelim

Allah korusun canım anlıyorum seni aynı korkuyu bende yaşıyordum başta ne zaman ıslaklığı hissetsem rahatladım sonra.
bendede bir hafta önce geğirme ve övürmeyle başladı 3 gündür sabahları kusuyorum malesef ama öğlene kadar geçiyor bulantılar. Bunada şükür tüm gün çeken arkadaşlar var

Allah korusun canım anlıyorum seni aynı korkuyu bende yaşıyordum başta ne zaman ıslaklığı hissetsem rahatladım sonra.
bendede bir hafta önce geğirme ve övürmeyle başladı 3 gündür sabahları kusuyorum malesef ama öğlene kadar geçiyor bulantılar. Bunada şükür tüm gün çeken arkadaşlar var

bende kusma yok ama gün boyu bulantı var:KK43:((( cidden bütün günümü etkilio :KK43:

Maeve4m
Sat 4.04.2016
Meslek öğretmen
Şehir İstanbul
1. Çocuk

internete dogum tarihi belirleme yazarsan ve son adet tarihini girersen sana aşağı yukarı bir tarih verecektir canım :) hatta ben baktım şimdi senin içimn 9 Ocak diyor :KK48::nazar:

internete dogum tarihi belirleme yazarsan ve son adet tarihini girersen sana aşağı yukarı bir tarih verecektir canım :) hatta ben baktım şimdi senin içimn 9 Ocak diyor :KK48::nazar:
Tesekkur ederim :)) inşallah zamanında gelir bebisim 2017 bebeği olsun istiyorum

X