- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 36
Hayırlı olsun:)
Liste yapıyorum ilk mesaja eklemek için bilgilerini ver de yazayım.
ismimmelek arada yazdıysan görmedim sen de ver bilgilerini.
Nasıl kalabalık kalıyoruz maşallah.
Günaydın kızlar bugün güne canım ayva çekerekten uyandım. Hamileyken ayva yiyenin bebeği gamzeli olurmuşnerden bulcam ayvayı ben bu mevsimde
Bir iki hafta önce de ayva çekmişti ama aşermiyorumdur herhalde beklerim diyodum eşim aradı aradı bulamayınca boşver dedim ama artık tahammul edemiyorum ayva istiyoruum. Esime üzüldüm az daha arasın bakalım
263 cıktı benım. Çokmu düşük benimki. İçime korku düştü. İnşallah yarın yüksek çıkar. Yarın kan verecegımde tekrarDorti bizim doğum aynı gün görünüyor farkettin mi benim bhcg cuma 860 çıkmıştı? Senin kaçtı
Kac haftalıksın canımGerilerde buldum bilgileri ben de yazıyorum :)
Maeve4m
Sat 4.04.2016
Meslek öğretmen
Şehir İstanbul
1. Çocuk
Yalnız ben beklenen doğum tarihimi bilmiyorum henüz geçen hafta gittiğinde kese falan görünmediği için. Bu hafta yine gidicem inşallah
Senın beta hcg kaç çıktıGerilerde buldum bilgileri ben de yazıyorum :)
Maeve4m
Sat 4.04.2016
Meslek öğretmen
Şehir İstanbul
1. Çocuk
Yalnız ben beklenen doğum tarihimi bilmiyorum henüz geçen hafta gittiğinde kese falan görünmediği için. Bu hafta yine gidicem inşallah
Benımde iştahım yok. Zorla yıyorumKızlar günaydın psikolojik mi bilmiyorum ama 6+0 itibariyle çıkarmaya başladımBelki iştahım biraz kapanır diye sevinmedim de değil aslında sizlerde durumlar Nasıl?
Benim iştahım çok açıldı hayatımda ilk kez gece kalkıp yemek yemek istiyorum ki hiç huyum değildir normalde gece ölsem yemek yemem. Doktorumda biraz kilo takıntılı fazla kilo almaya kızıyor ne yapacağım diye düşünüyorum bakalım bulantılar keser inş. Şuan canım deli gibi kırmızı biber çekiyor mesela öğlen arası olsun diye bekliyorumBenımde iştahım yok. Zorla yıyorum
Öyle panik yapma hemen 30 la doğum yapan var içimizi rahat tutalım bol bol dua edelimKızlar dua edin ne olur. Değerlerım yüksek çıkdın. Herkesın yüksek çıkmış. Benimki düşük gibi geldı bana. İnşallah benımde yükselmiştır beta hcgm
Allah korusun canım anlıyorum seni aynı korkuyu bende yaşıyordum başta ne zaman ıslaklığı hissetsem rahatladım sonra.
bendede bir hafta önce geğirme ve övürmeyle başladı 3 gündür sabahları kusuyorum malesef ama öğlene kadar geçiyor bulantılar. Bunada şükür tüm gün çeken arkadaşlar var
Gecen hafta kese görünmediği için birşey demedi SAT a göre tam 6 haftalik. Fakat daha küçük sanirim. Adetimi bir hafta geçtiğinde 755ti hcg. Kan veriyorum düzenli yükseliyor biraz geç dollendi herhalde.Kac haftalıksın canım
internete dogum tarihi belirleme yazarsan ve son adet tarihini girersen sana aşağı yukarı bir tarih verecektir canım :) hatta ben baktım şimdi senin içimn 9 Ocak diyorGerilerde buldum bilgileri ben de yazıyorum :)
Maeve4m
Sat 4.04.2016
Meslek öğretmen
Şehir İstanbul
1. Çocuk
Dün 3555ti. Bat tan 11 gün sonra yani. Senin canim?Senın beta hcg kaç çıktı
263 benımkı. 12 nisandı son adetım.Dün 3555ti. Bat tan 11 gün sonra yani. Senin canim?
Tesekkur ederim :)) inşallah zamanında gelir bebisim 2017 bebeği olsun istiyoruminternete dogum tarihi belirleme yazarsan ve son adet tarihini girersen sana aşağı yukarı bir tarih verecektir canım :) hatta ben baktım şimdi senin içimn 9 Ocak diyor
İlk üç ay aşeriyorsan aşeriyormuşsun sonraki psikolojikmişSen hızlısın baya asermeler başlamış.