Cinsiyet tahmini nasıl yapıyorsunuz kızlar kendinizmi takvim vs ile miCinsiyet tahmini süpermiş.
Kızlar cinsiyet tahminlerini de ekleyelim lütfen.
Cinsiyet tahmini kendi tahminimizi söylüyoruz anlamadım
Ptesiye kadar herkes yazarsa ptesi listeyi yapar ellerim kızlar
Cin takvimine baktim ben.Cinsiyet tahmini nasıl yapıyorsunuz kızlar kendinizmi takvim vs ile mi
Çin takviminde +1mi yapılıyor du banada bakarmisiniz kızlar yaş 34 son adet 9 nisanCin takvimine baktim ben.
Herkese +1 diil. Bazi aylar nornal kaliyordu galiba. Internete dogum tarihini sat yazinca cikio zatenÇin takviminde +1mi yapılıyor du banada bakarmisiniz kızlar yaş 34 son adet 9 nisan
Baktım kız diyor canim ben erkek çok istiyorum inş rabbim herkesin gönlüne göre versinHerkese +1 diil. Bazi aylar nornal kaliyordu galiba. Internete dogum tarihini sat yazinca cikio zaten
Kızlar konuyu devretmiş kazen.
Bilgileri alayım sizden de: )
Dogru söylüyorsun, herkes maydonoz naneyle hallederdi isini :)Ben açıkçası çok inanmıyorum bu otlara vs.
En böyle bir şey varsa istenmeyen gebeliklerde bitkisel çözüm olurdu kimse kürtaj olmazdı.
Sıkma canını her şey yolunda gidecek.
Dogru söylüyorsun, herkes maydonoz naneyle hallederdi isini :)
Olacagi varmis iste demek ki
Aynı şey bugün bende de oldu. Yarın soracağım doktora.Ben yavaştan pc başına geçip listeyi hazırlıyım.
Kızlar bugün akıntım var, beyaz açık sarı gibi. Başka derdim yok.
Normal mi bu?
Aynı şey bugün bende de oldu. Yarın soracağım doktora.
Amin canımBaktım kız diyor canim ben erkek çok istiyorum inş rabbim herkesin gönlüne göre versin
Hayırlı olsun. Son adetın ne zamandı canım.Bende ocak annelerinden olacağım Allah nasip ederse. Bebek düşünmeye başlamıştık ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim.
Herkese hayırlı olsun. Sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun. Son adetın ne zamandı canım.
Beta hcg kac cıktı canım.Teşekkür ederim.
9 nisan
Beta hcg kac cıktı canım.
canım benim sürekli var yani normal endişelenme rahim bilerek salgılıyormuş fazladan koruma amaçlı bakterilere felan karşı..Ben yavaştan pc başına geçip listeyi hazırlıyım.
Kızlar bugün akıntım var, beyaz açık sarı gibi. Başka derdim yok.
Normal mi bu?
Ozaman daha doktora gıtmedın değilmi. Ben gıttım ultrasonda bişey görunmedı. Ama daha küçük olduğu için. Bu hafta bır daha kan verecegım. İnşallah değerlerım yukselmiştir. Hayırlı haberler alayım dua edin. Bakalım ne kadar yükselmiş.Kan testi yaptırmadım. Idrar testi yaptım sadece. Benim adet tarihlerim çok düzenlidir. Iki gün geçince test yaptım çok belirgin şekilde pozitif çıktı.
O yüzden bidaha kan testine gerek duymadım.