2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ozaman daha doktora gıtmedın değilmi. Ben gıttım ultrasonda bişey görunmedı. Ama daha küçük olduğu için. Bu hafta bır daha kan verecegım. İnşallah değerlerım yukselmiştir. Hayırlı haberler alayım dua edin. Bakalım ne kadar yükselmiş.
Ay çok sevindim gittinmi doktora sonunda. Kızın nasıl oldu? Bende cuma gecesinden beri oğlumla uğraştım ateşlendi çok şükür şimdi iyi. Şu akıntı dün bende de başladı bende korkmuştum neyseki normalmiş.

Ay çok sevindim gittinmi doktora sonunda. Kızın nasıl oldu? Bende cuma gecesinden beri oğlumla uğraştım ateşlendi çok şükür şimdi iyi. Şu akıntı dün bende de başladı bende korkmuştum neyseki normalmiş.
İlk kanımı verdım gecen Cuma canım. Yarında bırdaha beta hcg me bakılacak. İnşallah yükselmiştir. Heyecanla yarını beklıyorum. Oğluna geçmiş olsun. Üşütmüşmü canım. Kac yasında oğlun. Benim kızda iyi hamdolsun.

Ozaman daha doktora gıtmedın değilmi. Ben gıttım ultrasonda bişey görunmedı. Ama daha küçük olduğu için. Bu hafta bır daha kan verecegım. İnşallah değerlerım yukselmiştir. Hayırlı haberler alayım dua edin. Bakalım ne kadar yükselmiş.

Yok gitmedim. Bu benim ikinci hamileliğim, ilk hamileliğimde bende senin gibi erken doktora gittiğim için gözükmemisti.

Doktor birazda korkuttu beni düşer bu, çocuk yok diye. O yüzden şimdi biraz beklemek istiyorum 8. Hafta gibi gidip kalp atışlarını da duymayı planlıyorum.

Kan testi yaptırmadım. Idrar testi yaptım sadece. Benim adet tarihlerim çok düzenlidir. Iki gün geçince test yaptım çok belirgin şekilde pozitif çıktı.

O yüzden bidaha kan testine gerek duymadım.

Ben de öyle yaptım. hiç kan tahlilim yok. 5+4 ilk de ziyaretimdi. Usgde gördük rahatladık. Şimdi herkes sana 2ye katlanıyor mu kan ver baskısı yapacak çevrende hazır ol:KK70:
İlk gebeliğin sanırım.
Hayırlı olsun.

canım benim sürekli var yani normal endişelenme rahim bilerek salgılıyormuş fazladan koruma amaçlı bakterilere felan karşı..

Ay sevindim valla.
Korkmuştum.
İkide bir kanama mı geliyor diye kontrol ediyordum.

İlk kanımı verdım gecen Cuma canım. Yarında bırdaha beta hcg me bakılacak. İnşallah yükselmiştir. Heyecanla yarını beklıyorum. Oğluna geçmiş olsun. Üşütmüşmü canım. Kac yasında oğlun. Benim kızda iyi hamdolsun.

Güzel haberleri bekliyorum dorti:)

Kızlar günaydın. 6+0 hala mide bulantım yok. Arada geğirme durumu var sadece, sizde durum ne?

Sa
Ben de öyle yaptım. hiç kan tahlilim yok. 5+4 ilk de ziyaretimdi. Usgde gördük rahatladık. Şimdi herkes sana 2ye katlanıyor mu kan ver baskısı yapacak çevrende hazır ol:KK70:
İlk gebeliğin sanırım.
Hayırlı olsun.

Ay sevindim valla.
Korkmuştum.
İkide bir kanama mı geliyor diye kontrol ediyordum.

Güzel haberleri bekliyorum dorti:)

Kızlar günaydın. 6+0 hala mide bulantım yok. Arada geğirme durumu var sadece, sizde durum ne?
çok sağol canım

Yok gitmedim. Bu benim ikinci hamileliğim, ilk hamileliğimde bende senin gibi erken doktora gittiğim için gözükmemisti.

Doktor birazda korkuttu beni düşer bu, çocuk yok diye. O yüzden şimdi biraz beklemek istiyorum 8. Hafta gibi gidip kalp atışlarını da duymayı planlıyorum.
İnşallah hiç bir sorun sıkıntı olmadan bebeklerımızı kucagımıza alacagız. Allah büyüktür

Allah hepimizin gönlüne göre versin:)
Ben erkek istiyorum, eşim dalga geçiyor kız olursa kızım olacak, erkek olursa oğlun olacak diye:KK70:
Çin takvimi ve içimdeki ses erkek diyor.
İnanmıyorum ben o takvıme. İnşallah hepımızın gönlümüzdeki kucağımıza gelsin

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hepimizi tebrik ederim. kan tahlili yaptırmadım

Merhaba, ben de bir ocak annesiyim inşallah daha yeni öğrendim sayılır kese gözükmüyor. Listeye eklenmek için hangi bilgilerimizi veriyoruz

Gerilerde buldum bilgileri ben de yazıyorum :)
Maeve4m
Sat 4.04.2016
Meslek öğretmen
Şehir İstanbul
1. Çocuk

Yalnız ben beklenen doğum tarihimi bilmiyorum henüz geçen hafta gittiğinde kese falan görünmediği için. Bu hafta yine gidicem inşallah

Günaydın kızlar bugün güne canım ayva çekerekten uyandım. Hamileyken ayva yiyenin bebeği gamzeli olurmuş :KK48: nerden bulcam ayvayı ben bu mevsimde :KK57:

Bir iki hafta önce de ayva çekmişti ama aşermiyorumdur herhalde beklerim diyodum eşim aradı aradı bulamayınca boşver dedim ama artık tahammul edemiyorum ayva istiyoruum. Esime üzüldüm az daha arasın bakalım:süslü:

X