- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
günaydın tatlım içimizden gelen sese göre yazıyoruz bende 34 bu arada yaşıtızÇin takviminde +1mi yapılıyor du banada bakarmisiniz kızlar yaş 34 son adet 9 nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlım içimizden gelen sese göre yazıyoruz bende 34 bu arada yaşıtızÇin takviminde +1mi yapılıyor du banada bakarmisiniz kızlar yaş 34 son adet 9 nisan
Ay çok sevindim gittinmi doktora sonunda. Kızın nasıl oldu? Bende cuma gecesinden beri oğlumla uğraştım ateşlendi çok şükür şimdi iyi. Şu akıntı dün bende de başladı bende korkmuştum neyseki normalmiş.Ozaman daha doktora gıtmedın değilmi. Ben gıttım ultrasonda bişey görunmedı. Ama daha küçük olduğu için. Bu hafta bır daha kan verecegım. İnşallah değerlerım yukselmiştir. Hayırlı haberler alayım dua edin. Bakalım ne kadar yükselmiş.
İlk kanımı verdım gecen Cuma canım. Yarında bırdaha beta hcg me bakılacak. İnşallah yükselmiştir. Heyecanla yarını beklıyorum. Oğluna geçmiş olsun. Üşütmüşmü canım. Kac yasında oğlun. Benim kızda iyi hamdolsun.Ay çok sevindim gittinmi doktora sonunda. Kızın nasıl oldu? Bende cuma gecesinden beri oğlumla uğraştım ateşlendi çok şükür şimdi iyi. Şu akıntı dün bende de başladı bende korkmuştum neyseki normalmiş.
Ozaman daha doktora gıtmedın değilmi. Ben gıttım ultrasonda bişey görunmedı. Ama daha küçük olduğu için. Bu hafta bır daha kan verecegım. İnşallah değerlerım yukselmiştir. Hayırlı haberler alayım dua edin. Bakalım ne kadar yükselmiş.
Kan testi yaptırmadım. Idrar testi yaptım sadece. Benim adet tarihlerim çok düzenlidir. Iki gün geçince test yaptım çok belirgin şekilde pozitif çıktı.
O yüzden bidaha kan testine gerek duymadım.
canım benim sürekli var yani normal endişelenme rahim bilerek salgılıyormuş fazladan koruma amaçlı bakterilere felan karşı..
İlk kanımı verdım gecen Cuma canım. Yarında bırdaha beta hcg me bakılacak. İnşallah yükselmiştir. Heyecanla yarını beklıyorum. Oğluna geçmiş olsun. Üşütmüşmü canım. Kac yasında oğlun. Benim kızda iyi hamdolsun.
Çin takviminde kız çıktı çok mutlu oldum insallah bir kızım olur
çok sağol canımBen de öyle yaptım. hiç kan tahlilim yok. 5+4 ilk de ziyaretimdi. Usgde gördük rahatladık. Şimdi herkes sana 2ye katlanıyor mu kan ver baskısı yapacak çevrende hazır ol
İlk gebeliğin sanırım.
Hayırlı olsun.
Ay sevindim valla.
Korkmuştum.
İkide bir kanama mı geliyor diye kontrol ediyordum.
Güzel haberleri bekliyorum dorti:)
Kızlar günaydın. 6+0 hala mide bulantım yok. Arada geğirme durumu var sadece, sizde durum ne?
İnşallah hiç bir sorun sıkıntı olmadan bebeklerımızı kucagımıza alacagız. Allah büyüktürYok gitmedim. Bu benim ikinci hamileliğim, ilk hamileliğimde bende senin gibi erken doktora gittiğim için gözükmemisti.
Doktor birazda korkuttu beni düşer bu, çocuk yok diye. O yüzden şimdi biraz beklemek istiyorum 8. Hafta gibi gidip kalp atışlarını da duymayı planlıyorum.
İnanmıyorum ben o takvıme. İnşallah hepımızın gönlümüzdeki kucağımıza gelsinAllah hepimizin gönlüne göre versin:)
Ben erkek istiyorum, eşim dalga geçiyor kız olursa kızım olacak, erkek olursa oğlun olacak diye
Çin takvimi ve içimdeki ses erkek diyor.
Merhaba kuzlar ben de yeni katıldım bende gebeyim
Dorti bizim doğum aynı gün görünüyor farkettin mi benim bhcg cuma 860 çıkmıştı? Senin kaçtıİnanmıyorum ben o takvıme. İnşallah hepımızın gönlümüzdeki kucağımıza gelsin