2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben ilk gebeliğimde 4+2 de ultrasonla karından bebeği ve keseyi görmüştüm 5+2 de yine karın ultrasondan kalp atışını duymuştum. Ama şimdi doktorlar hep vajinal bakıyor sanırım bugün 5+1 im daha gitmedim 7. Hafta bitene kadar gitmeyi de çok düşünmüyorum açılcası
Aynen hiç karından bakmayı denemedi baya bir süre vajinal gidecek gibi bu şekilde daha net ve ayrıntılı görüldüğü için bu şekilde yapıyorlar. İlk çocuğunuz doğdu değil mi?

Tesekkur ederim. Bugun 5+6 oldum ben.
İki gundur o vajinal kremi kullaniyorum.
Bugun sabaha karsi kanamam oldu.
Daha iki gun once gayet saglikli bir gebelik demisti Dr. Vajinada cok hafif bir yanma var, umudum o kremi sikarken tahris etmiş olma ihtimalinde. Bir iki saate gidecegim doktora

Günaydın canım.
Habersiz bırakma.

Maşallaahh ne mutlu sana:nazar: Benim ilk olacak inşallah:) 1,5 yıllık evliyiz. Bende sadece folik asit kullanıyorum, testte epey düşük çıktığı için yüksek kullanıyorum. Bu ara bir de mide bulantım var.
Oğlak olacak inşallah bebişlerimiz, tanıdığım hiç oğlakta yok etrafımda, nası bişi olacaklar bakalım:KK49:
Folik asitin markasi ne? Kaclik kullanuyorsunuz? 400 mglik Folic1 bendeki

Ben ilk gebeliğimde 4+2 de ultrasonla karından bebeği ve keseyi görmüştüm 5+2 de yine karın ultrasondan kalp atışını duymuştum. Ama şimdi doktorlar hep vajinal bakıyor sanırım bugün 5+1 im daha gitmedim 7. Hafta bitene kadar gitmeyi de çok düşünmüyorum açılcası
İlk bebegın kızmı canım

Selamlar herkese, ben de bir ocak annesiyim sanırım. çarşamba kanda b hcg 755ti dün 2054 oldu çok şükür:) doktor artışı takip et önümüzdeki çarşamba gel dedi.

Günaydın canım.
Habersiz bırakma.
Selam canim, simdi ciktim doktordan.
Kremle ilgisi yok dusuk riskin var dedi.
İgne verdi iki tane, biraz once yaptirdim birini, digerini de haftaya.
Kirmizi renkli kanama olur ve artarsa tehlikeli dedi.
Allahtan hayirlisi diyorum artik, uzgunum ama:KK43:

Bol bol dua et.
Önceki gebeliğinde de olmuş. Demek ki kolay gebelik yaşayan bir kadın değilsin.
Ama evladın var demek ki zor oluyor ama oluyor.
Bol bol dua et. Ben de senin için edicem.
M madihatun bende Oğlak burcuyum 6 Ocak doğdum bebişimde benim burdan olacak hayırlısıyla. çok geçimliyizdir daima sakinliğini koruya bilen sevecenizdir kendimi övmek gibi olmasın :KK70:

Ben de oğlak burcuyum, oğlum da oğlak olacak:KK70:

Günaydın herkese bende bu sabah gittim doktora kese 1 cm olmuş gelişimi iyi dedi bugün 5+4 olduk 30 mayısta kalp atışını duyarız ve diğer tahlilleri yapalım dedi

Kizlar bulantilarim oluyor.genel olarak kendimi hasta gibi hissediyorum.canim hicbirsey yapmak istemiyor.ütü yapmam lazim oylece oturuyom:KK43:(((
Bende bulantı yok ama gerisi aynı yatasım geliyo tüm gün biraz ayakta gezinsem yoruluyorum hemen
Kizlar kalp atişlari için ne zaman çagirdilar sizi :-D
7+2 olmuş olacak çağırdığı günde

Aynen hiç karından bakmayı denemedi baya bir süre vajinal gidecek gibi bu şekilde daha net ve ayrıntılı görüldüğü için bu şekilde yapıyorlar. İlk çocuğunuz doğdu değil mi?
Evet kızım 3 yaşıma girecek temmuzda. Yalnız Ankara hastanesinde nu konularda uzman bi doktorla daha önce konuştuğumuzda vajinal ultrason Hakkı'nda çok iy konuşmamıştı. Annelerin çok heyecanlı olduğunu. Kendilerini fazla strese sokup fazla muayeneye geldiklerine ve bu kadar sık vajinal ultrasona maruz kalmalarının düşük için az da olsa bi tehdit olduğunu söylemişti. İdeal zamanın 7-8 hafta olduğunu söylemişti. Tabi kanama gibi önemli durumlar hariç.
Kızımın hamileliğinde de gezdim tozdum yedim içtim kendimi hayattan hiç esirgemedim. Hamileliği hastalık gibi görmedim kısacası ve çok harika bi hamilelik geçirdim. Hatta kızımın kafası göğüs kafesine sıkışmitı son 3-4 ay ciddi kaburga Ağrı'larım oldu ama hep pozitiftim.kızımda benim kadar pozitif
İlk bebegın kızmı canım
evet Can'ım kız :KK200:

Geçen cumartesi keseyi ve bebeği gördük biz çok şükür bu arada vajinal bakıyor doktorum karından değil o yüzden daha çabuk ilerliyor. Bu hafta için kalp atışlarını almamız 7. Haftada da en az 100 kalp atışı almamız lazım dedi stres oldum bende bir düşüğüm var endişeliyim:işsiz:Allah hepimizin yardımcısı olsun inş:dua:
Hm anladım canım hayırlısı olsun iyi haberlerle dönersin inş ben karından yapılan ultrasona dedim canım alttan düşünmemiştim haklısın inş iyi olur herşey

Kızlar çin takvimine baktınız mı cinsiyetler belli olduğunda bakalım doğru mu çıkıyor yanlış mı :KK64: ben erkek olacakmış gibi hissediyorum çinde de erkek çıktı ya gönlüm kızdan yana sanki birazcık başta sağlıklı olsunda hiç önemi yok ama insan merak ediyor miniğini :emir_bebek:

Bide çin yaşı diye bişey varmış ona göre hesaplayın eğer hesaplamak isterseniz :)

Üzüntümüzü anlıyorum moralinizi yüksek tutmanızda fayda var çok geçmiş olsun

Benim Çin takviminde erkek çıkıyor.inşallah sağlıkla erkek olur :) kızım var kız evladın tadına vardım Can'ım ciğerim en büyük destekçim en iyi arkadaşım kızım. Birde oğlum olursa ohhh :)

Evet kızım 3 yaşıma girecek temmuzda. Yalnız Ankara hastanesinde nu konularda uzman bi doktorla daha önce konuştuğumuzda vajinal ultrason Hakkı'nda çok iy konuşmamıştı. Annelerin çok heyecanlı olduğunu. Kendilerini fazla strese sokup fazla muayeneye geldiklerine ve bu kadar sık vajinal ultrasona maruz kalmalarının düşük için az da olsa bi tehdit olduğunu söylemişti. İdeal zamanın 7-8 hafta olduğunu söylemişti. Tabi kanama gibi önemli durumlar hariç.
Kızımın hamileliğinde de gezdim tozdum yedim içtim kendimi hayattan hiç esirgemedim. Hamileliği hastalık gibi görmedim kısacası ve çok harika bi hamilelik geçirdim. Hatta kızımın kafası göğüs kafesine sıkışmitı son 3-4 ay ciddi kaburga Ağrı'larım oldu ama hep pozitiftim.kızımda benim kadar pozitif

evet Can'ım kız :KK200:

Benim doktorum da vajinal bakmadı.
Önceki gün ağdayla falan boşuna uğraştığımla kaldım.
Düşük riski falan demedi ama, direk vajinal tercih wtmiyorum gerek yok dedi. karından gördük, 7+0da karından bakarak kalp atışı duyacak mı bilmiyorum ama.

Allah kızını bağışlasın maşallah.

Ben de rahat olmaya çabalıyorum. İyi de gidiyorum. Çıldırmam inşallah.

Kızlar çin takvimine baktınız mı cinsiyetler belli olduğunda bakalım doğru mu çıkıyor yanlış mı :KK64: ben erkek olacakmış gibi hissediyorum çinde de erkek çıktı ya gönlüm kızdan yana sanki birazcık başta sağlıklı olsunda hiç önemi yok ama insan merak ediyor miniğini :emir_bebek:

Ben erkek istiyorum.
Çin takviminde de erkek çıkıyor.
Görücez.

Bana diyorlar kız mı istiyorsun erkek mi, farketmez sağlıklı ve yakısıklı olsun deyip duruyorum. İnşallah evren mesajımı alıyordur.

Ben de oğlak burcuyum, oğlum da oğlak olacak:KK70:[/QUOTE]
haha sende benim gibi oğlan seviyosun galiba :KK48: oğlan geçiyor bizimde içimizden miğde bulantısı kusma felan çok olmadığı için oğlana yoranlar var bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda

X