ewt cnm ilk defa klomene başladım.... bence size aşılama vesile olucak bana öyle geliyor.... eylüle kadar klomen deneyecegım eğer olmazsa bende belkı aşılamaya geçerimilk dfami kullaniyosun cnm klomen bende ise yaramadi insallah sana vesle olur bebisin gelir benim bu ay hicbir tedavi olmadi oyle kendi haline braktik onumzdeki ay tekrar bi tedavi yöntemine baslariz herhalde ;( ama insan artık psikljik olarak çok yıpranıyor ;(
klomenle de aşılama yaptırabilirsin.ewt cnm ilk defa klomene başladım.... bence size aşılama vesile olucak bana öyle geliyor.... eylüle kadar klomen deneyecegım eğer olmazsa bende belkı aşılamaya geçerim
Klomeni neye gore veriyor Dr progesteron testi sonucuna bakıp mi verdi bayağı kullanan var da merak ettimewt cnm ilk defa klomene başladım.... bence size aşılama vesile olucak bana öyle geliyor.... eylüle kadar klomen deneyecegım eğer olmazsa bende belkı aşılamaya geçerim
cnm ben 20 aydan beri gebe kalamıyorum bütün testlerım temız çıktı eşiminde öyle... doktor klomenle şansını artıralım dedi... benım yumurtlama problemım yok progesteron da 18,03 çıktı oda normal... normalde her ay kadında bir yumurta gelısır klomenle bırden fazla gelişir genellıkle benım mesala bu ay 3 yum gelıstı bu da demekkı şansım yüksek biraz... bide çat iğnesı vuruldum 36 saat sonrada ilişkıde bulundum.... birde bu akşam deneyecegım.... eğer sende 1 seneden beri gebelık için uğrasıyorsan ve olmuyorsa dıktorda sana klomen verebılır...Klomeni neye gore veriyor Dr progesteron testi sonucuna bakıp mi verdi bayağı kullanan var da merak ettim
aşılamayı başka bir yöntemle deneyecegız dedı doktorla çok ayrıntılı konusmadık belkı klomenle aşılama yaptırabılırım... inş gerek kalmazklomenle de aşılama yaptırabilirsin.
Hmm anladim canım 10 ay fln oldu benim daha bi hsg kaldı mayısta adet olursam onu halledecem inşallah diğer tedavilere gerek kalmadan olur ya bekle bekle sıkıldım :)senin de bu ay tutar inşallahcnm ben 20 aydan beri gebe kalamıyorum bütün testlerım temız çıktı eşiminde öyle... doktor klomenle şansını artıralım dedi... benım yumurtlama problemım yok progesteron da 18,03 çıktı oda normal... normalde her ay kadında bir yumurta gelısır klomenle bırden fazla gelişir genellıkle benım mesala bu ay 3 yum gelıstı bu da demekkı şansım yüksek biraz... bide çat iğnesı vuruldum 36 saat sonrada ilişkıde bulundum.... birde bu akşam deneyecegım.... eğer sende 1 seneden beri gebelık için uğrasıyorsan ve olmuyorsa dıktorda sana klomen verebılır...
inşşş büyük bir sabırsızlıkla beklıyoruzzzz2017 bizim yılımız olacak kızlar inş hayatımızın en güzel yeni yıl hediyelerini alacağız sakın umutsuzluğa kapılmayın yeni ay ,yeni yıl ,yeni umutlar...
cnm benımde bat 5 mayıs.... çat iğnesı vurulmama rağmen gün aşırı ilişkıyı kesmiyorum.... normalde yum günüm buğün bu akşam ve cumartesıde ilişkı olacak.... sende bırakma ilişkıyı belkı geç yumurtlama olabılır... bende su an hiç belırtı yokBenim bitti Can'ım sabırsızlıkla 2 mayısı bekliyorum bu arada da sürekli kendimde belirti arayıp triplere giriyorum Sizlerde Nasıl durumlar?
Aaaa çok yakınmış batlarımız inş ikimizede uğurlu gelir.cnm benımde bat 5 mayıs.... çat iğnesı vurulmama rağmen gün aşırı ilişkıyı kesmiyorum.... normalde yum günüm buğün bu akşam ve cumartesıde ilişkı olacak.... sende bırakma ilişkıyı belkı geç yumurtlama olabılır... bende su an hiç belırtı yok
cnmmm çok üzüldüm geçmiş olsun aramıza hoşgeldın
inş cnmAaaa çok yakınmış batlarımız inş ikimizede uğurlu gelir.
Bata bırazcık daha varmıs senın onemlı gunelr bunlar :)cnmmm çok üzüldüm geçmiş olsun aramıza hoşgeldın
Rabbım bu sefer tamamına erdirmeyi nasip etsin
genellıkle 3 ay korunun derler doktorlar.... sen anlaşılan aceleci davranmışsınaz kalmış bata umarım iyi haberler verirsin bize...
bende kloemen başladım 4 yum var 21,19,16,12 mm doktor cumartesı çatlatma iğnesi vurul dedi.... pazar,salı ve perşembede ilişkı dedi.... birde iğne vurulmadan birgün öncede ilişkı oldu .... öyle işte cnm... hayırlısı artık... bat 5 mayıs
hımm anladım cnmmBata bırazcık daha varmıs senın onemlı gunelr bunlar :)
bızım doktor korunmayı bıraktırdı canım bos gebelık oldugu ıcın dusuk gıbı degerlendırmıyoruz dedı ama bakalım oldumu