2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Teşekkür ederim inşallah cnm..
Kafaya takmayinca oldu..
Bide eşimle hiç stresimiz yoktu olacak mı olmayacak mı mutlaka olmalı gibi...
Ayy bizde sanki olmuş gibi bir tavır içindeYizz kendini gerçekleştiren kehanetlere inanırım ama bakalım allah sonumuzu hayır etsin inş hayal kırıklığına uğramayız. Tuhaf bir hismiş düşünmeden edemiyorum ama illa olcak diye bir şartlanmam yok bakalım hayırlısı 2 mayıs yüzümüzü güldürür inş

bende sadece 4 kere birliktelikle hamile kaldim bi hamile arkadasim bana soyledigi gunlerdi ve bu ay tutttu..5.denememizdi bende sizinle paylasmak istedim adetten sonra 8.12.15.17 gunlerde iliskiye gir demisti oyle yaptim bunay oldu...sizlerin hayirli haberlerini bkliyorum cok opuyorum
Kaç aydır deniyordun başka kür vs bisey yaptın mı ?

Merhabalar. Az önce acaba böyle bir grup oluşturulmuş mudur diye bakayım dedim ve sizleri gördüğüme sevindim. Geçen ay niyetlendik 2. çocuğumuz için ama olmadı. Önce çok üzüldüm ama şimdi kabullendim. aylar torbaya girmedi ya diyerek teselli ettim kendimi. Belki de bebeğimiz ocak ayında doğmak istemiştir. İnşallah her şey gönlümüzce olur.

Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım cuma günü kontrole gittiğimde 3 yum gelişmiş 21,19,16 mm.. Dün sabah çat iğne vuruldum... Bu akşamı ve salı akşamını değerlendireceğim... Cuma gününüde değerlendirdim... Gerisi nasip kısmet :KK66:

klomen kullandım 4 tane gelişti.Ezan okunuyor şuan Allah hepimize nasip eder inşallah.
Evet cnm Rabbim ezanların yüzü suyu hürmetine nasip etsin inş.. Yumların büyüklükleri ne kadar dı

Tweeetyy Tweeetyy cnm ne alemdesın sesin çıkmıyor... ben çat iğnesi vuruldum cumartesı günü ... pazar günü ilişki oldu birde buğün olacak inş... 4 yum var 21.19.16,12.mm bu ay bumutluyum sankı :KK66:
Canm pek umudum yok benim ondan yazmiyorum artik hsg cekildi bu ay iliski oldu ama icimdki ses olmadgni soyluyor :KK43: 28 nisan bat :KK43:

Canm pek umudum yok benim ondan yazmiyorum artik hsg cekildi bu ay iliski oldu ama icimdki ses olmadgni soyluyor :KK43: 28 nisan bat :KK43:
İnş olur cnm Allahtan umut kesılmez.... ben klomene başladığım için biraz umutluyum bu ay nasip kısmet benım bat 5 mayıs :KK43:

İnş olur cnm Allahtan umut kesılmez.... ben klomene başladığım için biraz umutluyum bu ay nasip kısmet benım bat 5 mayıs :KK43:
ilk dfami kullaniyosun cnm klomen bende ise yaramadi insallah sana vesle olur bebisin gelir benim bu ay hicbir tedavi olmadi oyle kendi haline braktik onumzdeki ay tekrar bi tedavi yöntemine baslariz herhalde ;( ama insan artık psikljik olarak çok yıpranıyor ;(

X