- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bizde sanki olmuş gibi bir tavır içindeYizz kendini gerçekleştiren kehanetlere inanırım ama bakalım allah sonumuzu hayır etsin inş hayal kırıklığına uğramayız. Tuhaf bir hismiş düşünmeden edemiyorum ama illa olcak diye bir şartlanmam yok bakalım hayırlısı 2 mayıs yüzümüzü güldürür inşTeşekkür ederim inşallah cnm..
Kafaya takmayinca oldu..
Bide eşimle hiç stresimiz yoktu olacak mı olmayacak mı mutlaka olmalı gibi...
Kaç aydır deniyordun başka kür vs bisey yaptın mı ?bende sadece 4 kere birliktelikle hamile kaldim bi hamile arkadasim bana soyledigi gunlerdi ve bu ay tutttu..5.denememizdi bende sizinle paylasmak istedim adetten sonra 8.12.15.17 gunlerde iliskiye gir demisti oyle yaptim bunay oldu...sizlerin hayirli haberlerini bkliyorum cok opuyorum
Merhaba aşılama öncesi klomen mı kullandınız kaç yum gelişmişti? Rabbim nasip eder inş7 nisanda aşılama oldum beklemedeyim.
klomen kullandım 4 tane gelişti.Ezan okunuyor şuan Allah hepimize nasip eder inşallah.Merhaba aşılama öncesi klomen mı kullandınız kaç yum gelişmişti? Rabbim nasip eder inş
Evet cnm Rabbim ezanların yüzü suyu hürmetine nasip etsin inş.. Yumların büyüklükleri ne kadar dıklomen kullandım 4 tane gelişti.Ezan okunuyor şuan Allah hepimize nasip eder inşallah.
Evet cnm Rabbim ezanların yüzü suyu hürmetine nasip etsin inş.. Yumların büyüklükleri ne kadar dı
teşekkür ederimkim06 hayırlı olsun cnm inş vesile olur aşılama
4 ay denedik bu 5.aydi canim bir kur yapmadim bu dedigim gunlerde iliski oldu bide son iliskide bacaklarimi duvara yaslayip 10 dk bekledimKaç aydır deniyordun başka kür vs bisey yaptın mı ?
tamam canım teşekkür ederim hayırlı olsun hamileliğin :)4 ay denedik bu 5.aydi canim bir kur yapmadim bu dedigim gunlerde iliski oldu bide son iliskide bacaklarimi duvara yaslayip 10 dk bekledim
Canm pek umudum yok benim ondan yazmiyorum artik hsg cekildi bu ay iliski oldu ama icimdki ses olmadgni soyluyor 28 nisan batTweeetyy cnm ne alemdesın sesin çıkmıyor... ben çat iğnesi vuruldum cumartesı günü ... pazar günü ilişki oldu birde buğün olacak inş... 4 yum var 21.19.16,12.mm bu ay bumutluyum sankı
İnş olur cnm Allahtan umut kesılmez.... ben klomene başladığım için biraz umutluyum bu ay nasip kısmet benım bat 5 mayısCanm pek umudum yok benim ondan yazmiyorum artik hsg cekildi bu ay iliski oldu ama icimdki ses olmadgni soyluyor 28 nisan bat
ilk dfami kullaniyosun cnm klomen bende ise yaramadi insallah sana vesle olur bebisin gelir benim bu ay hicbir tedavi olmadi oyle kendi haline braktik onumzdeki ay tekrar bi tedavi yöntemine baslariz herhalde ;( ama insan artık psikljik olarak çok yıpranıyor ;(İnş olur cnm Allahtan umut kesılmez.... ben klomene başladığım için biraz umutluyum bu ay nasip kısmet benım bat 5 mayıs