- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
bende bugünden itibaren çalışmalara baslayacagim canım.bat 10 mayıs gorunuyor.hepimiz için hayırlısı olsun.bir kaç haftaya hareketlenir sanırım buralar.kızlar topik niye sessiz :) yum dönemleriniz bittimi ? ben cumartesı çat iğnesi vuruldum gün aşırı ilişkım devam ediyor
inş cnm... benımde bat 5 mayıs.... bu ay sıkı şekılde çalısıyorumbende bugünden itibaren çalışmalara baslayacagim canım.bat 10 mayıs gorunuyor.hepimiz için hayırlısı olsun.bir kaç haftaya hareketlenir sanırım buralar.
Sat bat ne zamandi sizin baya erken ögrenmissiniz idrar testinde mi ciktiBende geldim kızlar kısmetse ikinciye hamileyim:)
Rabbim hayırlısını versin .olur inş dua edelim bol bolKizlar durumlar nasil bat lar yaklasmistir benim 3gün var test yapmiyorm 6gun kala yapmistim negatifti olmadi biliyorum ama yinede umut iste
Benim de 6 gün kala negatifti. 3 gün kala silik çizgi gördüm. Ama bazı kişilerde hemen çıkmıyormuş.Kizlar durumlar nasil bat lar yaklasmistir benim 3gün var test yapmiyorm 6gun kala yapmistim negatifti olmadi biliyorum ama yinede umut iste
Evet bel, kasık ağrısı ve gaz var bende.Kızlar bel Ağrı'larınız varmı özellikle geceleri.
Kizlar durumlar nasil bat lar yaklasmistir benim 3gün var test yapmiyorm 6gun kala yapmistim negatifti olmadi biliyorum ama yinede umut iste
Kizlar durumlar nasil bat lar yaklasmistir benim 3gün var test yapmiyorm 6gun kala yapmistim negatifti olmadi biliyorum ama yinede umut iste