2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar topik niye sessiz :) yum dönemleriniz bittimi ? ben cumartesı çat iğnesi vuruldum gün aşırı ilişkım devam ediyor
bende bugünden itibaren çalışmalara baslayacagim canım.bat 10 mayıs gorunuyor.hepimiz için hayırlısı olsun.bir kaç haftaya hareketlenir sanırım buralar.

bende bugünden itibaren çalışmalara baslayacagim canım.bat 10 mayıs gorunuyor.hepimiz için hayırlısı olsun.bir kaç haftaya hareketlenir sanırım buralar.
inş cnm... benımde bat 5 mayıs.... bu ay sıkı şekılde çalısıyorum Rabbım nasip etsin inş en kısa zamanda

Merhaba kızlar ben 2015 Ocak annesi hihami :)) Az önce test yaptım başta silik çıktı sonra baya koyulaştı şaşkınım herkese hayırlı hamilelikler diliyorum. İlerleyen zamanlarda gebeliklerimiz kesinlesirse daha güzel paylasimlarimiz olur inşallah :))

Bende bi evladım daha olsun istiyorum .sorun yok çok şükür ama 5. Ayımiz bu deneme fakat sonuc negatifti hep ,inşallah bu ay güzel haberler paylaşırız buradan, cok istiyorum bu Mayıs ayında gebe kalmayi,inşallah Rabbim nasip eder bu ay hamisligi bana .... ve canı gönülden tüm isteyenlere...

bende Ocak annesi olucam allah kısmet ederse bu süreçte bu topikte sizlerle paylaşımlarda bulunmayı isterim :) bat' a iki gün kala erken gebelik testinde silik çizgi gördüm o gece kan verdim hcg 16.16 çıktı. Birgün sonra kadın doğuma gorundum keseyi gormek için 5 mayısa gün verdi ve birgün sonra tekrar kan vermemi en az 32 olması gerektiğini soyledi dün kan verdim ve hcg 69' a yükselmiş Allah tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatlı kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar durumlar nasil bat lar yaklasmistir benim 3gün var test yapmiyorm 6gun kala yapmistim negatifti olmadi biliyorum ama yinede umut iste

Kizlar durumlar nasil bat lar yaklasmistir benim 3gün var test yapmiyorm 6gun kala yapmistim negatifti olmadi biliyorum ama yinede umut iste
Benim de 6 gün kala negatifti. 3 gün kala silik çizgi gördüm. Ama bazı kişilerde hemen çıkmıyormuş.
Kızlar bel Ağrı'larınız varmı özellikle geceleri.
Evet bel, kasık ağrısı ve gaz var bende.

Tweeetyy cnm bata 6 gün kala çıkmaz kı testi erken yapmışsın ... benı bata 9 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…