aaaa gerçekten mi korkunç bir şey ne güzel karar kılmıştım yaEtimette geçtiğimiz aylarda iki ailenin çocuğunu karıştırdılar Canım. Aklınızda olsun
Herkese merhabaa gunaydin regli tarihime göre tahmini dogum tarihi 31.12.2016 iken gec dollenme olmus oyuzden dogum 1hafta kadar gec olucak dedi doktorum. Dun kontrole gittik minicik bi kese vardi doktor ben icinde bebek görebiliyorum ama cok kucuk siz goremezsiniz dedi. Bidaha 23 mayista kontrol var. Bu arada 28 yasindayim istanbulda yasiyorum ve 1 oglum var.
hayırlı olsun bayanlar hoş geldiniz hepiniz. benim ilk bebeğim bu 11 aylık evliyim. çok heyecanlıyımKızlar merhabalar;
Benimde 2. gebelik . Yaş 30 . Boy 1.80 Kilo 55 . Aslında tahmini doğum tarihi 31 aralık ama sizin haftalara daha yakın olduğumdan buraya yazmak istedim :) Aralık topiğinde herkes bebeklerini görmüş. Bizimki halen kese durumunda :). İlk hamilelikte hiç sıkıntı yaşamadım buantı kusma vs. Bundada şu an için birşey yok. Herkese sağlıklı günler diliyoryum
bende Ankaradayım bize çok uzak olmadığı için bende düşünüyordum bakalım hayırlısı bizimkileri karıştırmasınlarda eğer oraya karar kılarsakaaaa gerçekten mi korkunç bir şey ne güzel karar kılmıştım ya
Herhangi bir hastanede olabilecek bir şey aslında ama insanın içinede kuşku düşüyor. Benim evime çok yakın rahat rahat gider gelirim diyordum. kafam karıştı şimdibende Ankaradayım bize çok uzak olmadığı için bende düşünüyordum bakalım hayırlısı bizimkileri karıştırmasınlarda eğer oraya karar kılarsak
Kadın ısrarla demiş benim çocuğum değil diye kimse inanmamış. Bi kaç gün sonra geri fertmişler ki diğer aile de getirmiş sorunsuz hallolmuş çok şükür. Ama o 3-5 gün anneye Nasıl geçmiştir. Sincan koruya bak istersen bideaaaa gerçekten mi korkunç bir şey ne güzel karar kılmıştım ya
evet oraya da bakayım acaba doğum ve muayene ücretlerini biliyor musunuzKadın ısrarla demiş benim çocuğum değil diye kimse inanmamış. Bi kaç gün sonra geri fertmişler ki diğer aile de getirmiş sorunsuz hallolmuş çok şükür. Ama o 3-5 gün anneye Nasıl geçmiştir. Sincan koruya bak istersen bide
Muayene 100 civarı doğum 2000 diye biliyorum şimdi eşimin kuzeni Oray'a gidiyor ama tam emin değilim zam gelir mi bilemem canım. Tabi Etimete gitme demiyorum ana gidersen de çok dilkatli ol sen de eşinde doğumdaevet oraya da bakayım acaba doğum ve muayene ücretlerini biliyor musunuz
evet oda doğru ben avusturyada doğdum büyüdüm ve benim bildiğim bebeğe doğar doğmaz koluna bant takılıyor numaralı anne ismiyle daha doğumhaneden çıkmadan türkiyede de böyle uygulanmıyormu? yurtdışından geldiğim için zaten tedirginim özel hastane olmasını istiyorum mutlaka ama insan korkuyor böyle haberler duyunca. hakkımızda hayırlısıHerhangi bir hastanede olabilecek bir şey aslında ama insanın içinede kuşku düşüyor. Benim evime çok yakın rahat rahat gider gelirim diyordum. kafam karıştı şimdi
hoşgeldin canım bizimle kal sen :) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sendeç benimde muhtemelen daha erkende olabilir yılbaşı civari çünki erken döllenme olmuştu. neyse sağlıcakla gelsinlerde önemli değil ama ocakdada olursa olur doğum günüm 6 Ocak belkide aynı gün olurKızlar merhabalar;
Benimde 2. gebelik . Yaş 30 . Boy 1.80 Kilo 55 . Aslında tahmini doğum tarihi 31 aralık ama sizin haftalara daha yakın olduğumdan buraya yazmak istedim :) Aralık topiğinde herkes bebeklerini görmüş. Bizimki halen kese durumunda :). İlk hamilelikte hiç sıkıntı yaşamadım buantı kusma vs. Bundada şu an için birşey yok. Herkese sağlıklı günler diliyoryum
Ben bu çarşamba gittim sadece küçücük kese göründü bebeğim yoktu henüz hatta kalp atışlarını duyarım ümidiyle gitmiştim artık 31 mayısda kısmetse.Kontrole giden anneler sadece keseyimi gördünüz bebegi goren var mi 2 kere gittim doktora 2sinde de sadece kese gordum doktor bebegi görüyorum ben ama cok kucuk dedi
Benim bulantıdan ziyade ara ara bazı kokulara karşı tiksintiyle başlamıştı 4. hafta sonunda falan ama bu hafta sabahları özellikle çok sık değil ama bulantılar başladı. Bende oğlumda 2. ayın sonunda başlamıştım kusmaya 4 ay sürdü umarım bu sefer olmaz okadar.Bulantısı olan hamile hanımlar Merak ediyorum kaçıncı hafta başladı. Birde kızımda kasık Ağrım olmuyordu ama bu sefer akşamları özellikle biraz ağrım oluyor acaba yorulduğumdan mı. Daha doktora gitmedim 8. Haftanın içinde gidip herşeyi tel seferde görmeyi ümit ediyorum
hoşgeldin canım bizimle kal sen :) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sendeç benimde muhtemelen daha erkende olabilir yılbaşı civari çünki erken döllenme olmuştu. neyse sağlıcakla gelsinlerde önemli değil ama ocakdada olursa olur doğum günüm 6 Ocak belkide aynı gün olur
Bulantısı olan hamile hanımlar Merak ediyorum kaçıncı hafta başladı. Birde kızımda kasık Ağrım olmuyordu ama bu sefer akşamları özellikle biraz ağrım oluyor acaba yorulduğumdan mı. Daha doktora gitmedim 8. Haftanın içinde gidip herşeyi tel seferde görmeyi ümit ediyorum
Kontrole giden anneler sadece keseyimi gördünüz bebegi goren var mi 2 kere gittim doktora 2sinde de sadece kese gordum doktor bebegi görüyorum ben ama cok kucuk dedi
Ben de pazartesi gideceğim. Bende mi göremem acaba. Aramızda birgün var sizinle. Çok heyecanlıyım Pazartesi çabucak gelsin istiyorumBen bu çarşamba gittim sadece küçücük kese göründü bebeğim yoktu henüz hatta kalp atışlarını duyarım ümidiyle gitmiştim artık 31 mayısda kısmetse.