2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ocak annesi olacak olup da burada olmayan arkadaşlar, ayıp değil mi hı?

İsim verip rencide etmeyeyim ama Esra ve @smuwiLa mesela
Geldim geldim
Merhaba arkadaslar, ben 2011 ocak annesiydim, kismetse ikinci kez 2017 ocak annesi olacagim.
5+4 falan su an gebelik.
Bugun bobrek agrilarim dolayisiyla doktora gittim yoksa biraz daha bekleme niyetindeydim.
Kum dokuyormusum malesef, biraz agrilarim oluyor.
Keseyi de görmüş oldum ama kalp atisi vs henuz yok. 15 gun sonra tekrar cagirdi dr.
Son adet tarihim 3 nisan bu arada.

Kızlar bisi daha sorcam kaç kilo ile hamile kaldik boy ve kilo benim 160 ve 58 ile ama şuan 60 olmuşum
Bende 161 ve 59 kilo hala aynıyım inşallah almam ilk 3 ay. 7 ay once standart 53 kiloydum evlenince kiloları aldım geri veremedım bu gidişlede veremiycem galiba :))

az önce küçük bir lekelenmem olmuş.bakalim devamı gelirse size veda edeceğim arkadaşlar.oysa bir kaç gundur kendimi bayaa hamile gibi hissetmeye başlamıştım.bat 10 mayisti.hayirlisi artik

az önce küçük bir lekelenmem olmuş.bakalim devamı gelirse size veda edeceğim arkadaşlar.oysa bir kaç gundur kendimi bayaa hamile gibi hissetmeye başlamıştım.bat 10 mayisti.hayirlisi artik

Umarım her ley yolundadır.
Doktora görün istersen?

Bu arada 157 boy 65 kiloyla hamile kaldım. Püffff.

Arkadaslar benim ilk gebeliğimde dusuk riskim oldu, progestan hap kullandim agizdan.
Bugun dr muayenede gayet saglikli bir gebelik dedi, daha önceki gebeligimi sordu.(ilk gebeligimde baska bir doktora gidiyordum ama bu doktora da uc yildir duzenli gidiyorum)
Cikarken de vajinadan uygulanacak 15 gunluk ilav verdi, dusuk ihtimaline karsilik dedi. Rahmin bebeği tutmasina yardimci olacak vs.
Ben gerekliligi konusunda supheye dustum, su an bir sikintim yok cunku.
Acaba ilk gebeligime bakarak mi verdi? Cok da hareketli bir hayatim var, surekli ayaktayim merdiven inip cikiyorum. Tedirginim de dusuk yüzünden.
Yine de kullansam mi kullanmasam mi bilemedim.
Sizlere verildi mi böyle bir sey?

Benimde düşüğüm var sanırım o yüzden banada progesteron verdi ama alttan ben kullanıyorum kasık ağrılarım vardı baya azaldı

Benimde 170 boy 65.5 civarı hamile kaldım bu sabah tartıştım 66.2 böyle giderse durum fena ama bebeğim için 80 olmaya bile razıyım

Düşük yapma ihtimaline karşı vermiştir. Garantiye almak için bence. Sen kaç haftalıksın canım

Selam kızlar bende ocak annesi olucam inşallah. Bu ikinci evladım olacak. Boyum 168 ilkinde 62 ile hamile kalıp 87+ ile bitirmiştim 25 kilo yada daha fazla aldım son Zaman bakamadım Çünlü :)) Aslında bu hamileliğe 60 la başlayacaktım ki bi baktım 66.7 ile başlamış bulunmuşum hemen ekmeği çikolatayı kestim. 65 im şimdi. Olabildiğince az kilo almak istiyorum

Herkese merhabaa gunaydin regli tarihime göre tahmini dogum tarihi 31.12.2016 iken gec dollenme olmus oyuzden dogum 1hafta kadar gec olucak dedi doktorum. Dun kontrole gittik minicik bi kese vardi doktor ben icinde bebek görebiliyorum ama cok kucuk siz goremezsiniz dedi. Bidaha 23 mayista kontrol var. Bu arada 28 yasindayim istanbulda yasiyorum ve 1 oglum var.

Ilk hamileligimde 18 kilo almistim bakalim bunda neler olucak. 65 kiloyum suan bulanti kisma hic bi sikayetim yok istahim cok acik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…