Kızımı göturduğumuz yer sadece çocuk kliniği. Yani sadece çocuklara bakılıyor canım. Ama işimiz erken bıterse hemen gıdeceğim çunku çok meraktayımHastaneye gitmisken bi kanda verebilirsin belki heycanini anliyorum bnde cok heycanliyim
Senın bat ne zamandı. Kanmı verdın evdemı test yaptın canımHastaneye gitmisken bi kanda verebilirsin belki heycanini anliyorum bnde cok heycanliyim
Anaaaammm çok mutlu olduuuumTest yaptım canım. Sanırım hamileyim. İkinci çizgi çıktı.
Hadi hayirli olsun canimKızlar dayanamayıp test yaptım şmdi. İkinci çizgi çıktı. İnanamıyorum kızlar. Ben şimdi hamilemiyim.
Gözün aydın en yakın zamanda kanda da görürsün inşallahTest yaptım canım. Sanırım hamileyim. İkinci çizgi çıktı.
Adetım 6 mayısda olması gerekıyordu. Bayagı gectı benım evet. Bırde kana baktırsaydım tam emin olurdukAnaaaammm çok mutlu olduuuumben evde test yaptım (bat 29 nisan ben 1 nisanda test yaptım) daha dun doktora gittim hiç kana baktırmamıştım senin adet günün geçtiği için bence vardır bebiş
İnşallah canımGözün aydın en yakın zamanda kanda da görürsün inşallah
Sağol canım tesekkur ederımHadi hayirli olsun canim
Aaaaa aramıza hamile olarak hoşgeldin o zaman. Çok sevindimAz önce test yaptım. İkinci çizgi çıktı. Şoktayım.
Allah tamamina erdirsin cnaim kizinia gecmis olsunKızlar dayanamayıp test yaptım şmdi. İkinci çizgi çıktı. İnanamıyorum kızlar. Ben şimdi hamilemiyim.
Amiin Allah razı olsun canımAllah tamamina erdirsin cnaim kizinia gecmis olsun
Sağol canım. İnşallah bir aksilik yoktur bkan ve ultrasondada kesinleşsinde ozaman oh dıyelimAaaaa aramıza hamile olarak hoşgeldin o zaman. Çok sevindim
hadi gözün aydın çok sevindim.Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.darisi başıma .bu arada kızına da cok geçmiş olsun canimTest yaptım ikinci çizgi çıktı canım. Hala inanamıyorum. Rabbime binlerce kere şükürler olsun
Allah razı olsun canım. Bir senedır ugrasıyoruz olmuyordu. Artık ümidi kesmiştim. Ama Allahtan ümit kesilmez. Çok şükür bana bır evlat daha verdi. İnşallah bir dorun aksilik çıkmadan gebeliğimi sürdururum. Yaş 40 olduğu için insan korkuyor tabi.hadi gözün aydın çok sevindim.Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.darisi başıma .bu arada kızına da cok geçmiş olsun canim
Sen beklemedemisin canım. Bat ne zaman senin. İnşallah hamilesindirhadi gözün aydın çok sevindim.Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.darisi başıma .bu arada kızına da cok geçmiş olsun canim
Canımm çok tesekkur ederım. İnşallah kızım iui olsunda. Hemen doktoruma koşacagım. Ultrasonla bakar zaten hemen. Kanda isterr muhtemelen. İnşallah iyi gider hersey. Hepimizde iyi olalım sağlıklı olalım. Burada çok guzel dostluklar kazanacagız eminim. Destek olacagız hepınız bırbırimize İnşallah.
benim vaktım yok valla kızlar çok çalışıyorum ev işleri ve hamileyimmm oleyyAnlayan bi arkadaş varsa devralsın ben liste oluşturmayı yapamayabilirim bilen biri var mı kızlar