2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim 6 mayısda olması gerekıyordu adetım. Çunku duzenlıdır. 25 yada 26 gunde bır adet olurdum ben. Ama stresten olmuyodur dıye bekledım kac gündür

Selam kizlar benimde ocak basi gözüküyor doğum ama bebisler ikiz gözüktü ilk kontrolumuzde bu yuzden belki daha erkende olabilir doğumum
2. Kontrole cuma gunu gideceğim bakalım inşallah bir sorun yoktur herkese hayirli hamilelikler dilerim Allah hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Test yaptım canım. Sanırım hamileyim. İkinci çizgi çıktı.
Anaaaammm çok mutlu olduuuum ben evde test yaptım (bat 29 nisan ben 1 nisanda test yaptım) daha dun doktora gittim hiç kana baktırmamıştım senin adet günün geçtiği için bence vardır bebiş

Anaaaammm çok mutlu olduuuum ben evde test yaptım (bat 29 nisan ben 1 nisanda test yaptım) daha dun doktora gittim hiç kana baktırmamıştım senin adet günün geçtiği için bence vardır bebiş
Adetım 6 mayısda olması gerekıyordu. Bayagı gectı benım evet. Bırde kana baktırsaydım tam emin olurduk

hadi gözün aydın çok sevindim.Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.darisi başıma .bu arada kızına da cok geçmiş olsun canim
Allah razı olsun canım. Bir senedır ugrasıyoruz olmuyordu. Artık ümidi kesmiştim. Ama Allahtan ümit kesilmez. Çok şükür bana bır evlat daha verdi. İnşallah bir dorun aksilik çıkmadan gebeliğimi sürdururum. Yaş 40 olduğu için insan korkuyor tabi.

D dorti hayırlı olsun.
İçini ferah tut güzel olacak her şey.
Kızına geçmiş olsun.
Canımm çok tesekkur ederım. İnşallah kızım iui olsunda. Hemen doktoruma koşacagım. Ultrasonla bakar zaten hemen. Kanda isterr muhtemelen. İnşallah iyi gider hersey. Hepimizde iyi olalım sağlıklı olalım. Burada çok guzel dostluklar kazanacagız eminim. Destek olacagız hepınız bırbırimize İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…