Ultrasona göre takip edilir bir sonraki kontrollerdede bir kaç Dr kontrolünde 1 hafta hep geri atarsa bat tarihini ona göre yazar dosyana ve öyle ilerler adet düzensizliği varmıdiydi ondanda olur birde gec döllenme olduysa adet sonrası değil de ondan da 1 hafta oynar canım darısı kalp atışını duymaya hadi gozun aydınMerhaba arkadaşlar Ben az önce doktordan geldim. Cuma günü devlet hastanesine gitmiştim pek ilgilenmemişlerdi. Bende bugün ilk doktoruma tekrar gittim vee sadece keseyi görebildim kalp atışları henüz yokmuş.. Son bat 29 mart hesaplamaya göre 6+1 ama ultrasonda bebegim 5 haftalıkmış o nedenle kalp atışı yok dedi. Şimdi bebeğimin gelişimini bata göremi ultrason haftasına göremi takip edeyim kafamda deli sorular
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrik ederimMerhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim Bata 3 gün kala idrar testinde aksamda kan verdim. bhcg 59 çıktı. Bende ocak annesi olacağım. Sizce ilk doktor kontrolume ne zaman gitmeliyim. Kese falan ne zaman görünürkü acabaçok heyecanlıyım 7. denememde tuttu.
sabretmek istiyorum ama bakalım. Gittiğimde en azından kese görünsün istiyorum. Birde karnım çok ağırıyor benim sizlerdede var mı normal bir şey mi?Hayırlı olsun gözün aydın canım adetin biraz geçsin sabredebilirsen haftaya git kesede görünur inş
Benim oğlum 5 yaşında nerdeyse 1 yıldır bebek istiyorum onu sevicem parka götürcem diyordu kreşe başlayıncada eve gelip benim neden kardeşim yok diyordu. Açıkcası ben ilk öğrendiğim zaman anlattım zaten bu fikre kendiliğinden alışıktı :)2. 3.Gebelik yaşayan arkadaşlarım çocuğunuzà ne zman söylemeyi düşünüyorsunuz kardeşi olacağını benim kızım 6.5 yaşında uzun zamandır kardes istiyor ve ben erteledim okulu için bu denemede tuttu şimdi ne zman söylesem diyorum Dr sonra erken mi olur 3_4 aylık beklesemmi dayanamıyorum da Dr sonra söylesem kafamı şişirir siz neler yaptınız
Tesekkurler hepimizin gozu aydin. Ben özele gidip sadece kan verdim akşam 8 gibi. doktora göstermedim kısacası. Evde iki testte silik çıkınca gideyim dedim.Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrik ederimKan verdiğinde doktorun bir tarih verdimi canım vermediyse kese için 6. haftanı bekle daha net olur.
Evet canım son 3 ay gecikmelerim olmuştu ondan olmuş olabilir Teşekkür ederim inşallah :)Ultrasona göre takip edilir bir sonraki kontrollerdede bir kaç Dr kontrolünde 1 hafta hep geri atarsa bat tarihini ona göre yazar dosyana ve öyle ilerler adet düzensizliği varmıdiydi ondanda olur birde gec döllenme olduysa adet sonrası değil de ondan da 1 hafta oynar canım darısı kalp atışını duymaya hadi gozun aydın
Benim de kızim cok istiyor dediğin gb kreste parkta ve Kuzenleri çok Yenidoğan var hep neden olmuyor diyordu oda çok istiyor eminim çok sevinir Dr gidip net olup sonra söylerim diye düşündüm en erken yaniBenim oğlum 5 yaşında nerdeyse 1 yıldır bebek istiyorum onu sevicem parka götürcem diyordu kreşe başlayıncada eve gelip benim neden kardeşim yok diyordu. Açıkcası ben ilk öğrendiğim zaman anlattım zaten bu fikre kendiliğinden alışıktı :)
Benim kuzen de aynı durumda 33 haftalik oldu hep geriden gitti ilk aylar sat değiştirdi Dr adet düzensizligi olmuştu son aylarda da ona bağladıEvet canım son 3 ay gecikmelerim olmuştu ondan olmuş olabilir Teşekkür ederim inşallah :)
Bende bu gece bel ağrısı ve kasık agrim oldu adet olacak gb oluyor canım ama eğer aşırı ise Dr gitsabretmek istiyorum ama bakalım. Gittiğimde en azından kese görünsün istiyorum. Birde karnım çok ağırıyor benim sizlerdede var mı normal bir şey mi?
En iyisini düşünmüşsün keseyi görüp varlığı netleşince söyle ben biraz aceleci davrandımBenim de kızim cok istiyor dediğin gb kreste parkta ve Kuzenleri çok Yenidoğan var hep neden olmuyor diyordu oda çok istiyor eminim çok sevinir Dr gidip net olup sonra söylerim diye düşündüm en erken yani
Yooo asiri degil hafif hafif agiriyor adet olacak gibi de degil adetlerim agrili gecer ve agirmaya baslayinca hemen gelir sadece ilk hamileligim ve sapsal gibiyim ofiste salak salak gülüyorumBende bu gece bel ağrısı ve kasık agrim oldu adet olacak gb oluyor canım ama eğer aşırı ise Dr git
Ayy ne kadar güzel heyecan cok oluyor ve ilkde nasil gectigini anlamiyorsun cunku herseyin ilki oluyor mutluluk işte bende is yerine karnım belli olunca demiştim hafif ağrı bende de var canımYooo asiri degil hafif hafif agiriyor adet olacak gibi de degil adetlerim agrili gecer ve agirmaya baslayinca hemen gelir sadece ilk hamileligim ve sapsal gibiyim ofiste salak salak gülüyorum
güzel haberlerini bekliyoruz canım.benimde bat 10 mayisti hala olmadim.bir kaç gün bekleyip direk kan testi yaptiracam bendeBugun gıdıyorum doktora canım. Saat bır bucukta randevum var. Gelir gelmez yazarım canım.
ben ilk hamileligimde 6.haftada gormustum.gerci ben de kontrolüne de geç gittim.ilk gittiğim kontrolde gordum doğal olarak :))Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim Bata 3 gün kala idrar testinde aksamda kan verdim. bhcg 59 çıktı. Bende ocak annesi olacağım. Sizce ilk doktor kontrolume ne zaman gitmeliyim. Kese falan ne zaman görünürkü acabaçok heyecanlıyım 7. denememde tuttu.
Bugun gıdıyorum doktora canım. Saat bır bucukta randevum var. Gelir gelmez yazarım canım.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Evde test yapsaydın bari iyi sabrediyorsun :)Kızlar bugün doktora gıdemedım. Sabah kızım kötleşti. Önce karnım agrıyor dedı sonra kusmaya basladı. Apandısıt sandım. Hemen doktora koştuk. Gıda zehırlenmesı dedı doktor. Sabahtan beri serum verıldı. Yarın sabah yıne göturecegız. Damar yolunu çıkarmadılar yıne serum takılacak dıye. Evdeyız şimdi
Hala şoktayım çok korktum gercekten. Çok etkilendımGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Evde test yapsaydın bari iyi sabrediyorsun :)
Kızlar bugün doktora gıdemedım. Sabah kızım kötleşti. Önce karnım agrıyor dedı sonra kusmaya basladı. Apandısıt sandım. Hemen doktora koştuk. Gıda zehırlenmesı dedı doktor. Sabahtan beri serum verıldı. Yarın sabah yıne göturecegız. Damar yolunu çıkarmadılar yıne serum takılacak dıye. Evdeyız şimdi
yaa ne alaka parmaklama kalmışmı şu devirde pap testi ne peki canım? çok geçmiş olsun canımbenim doktor parmağıyla yokladı çok korkunçtu ondan sonra pap testi yaptı kanattı rahim ağzını salak karı