2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aaa yeşim çok sevindim canım gözün aydın bende şok olmuştum gidip gelip tekrar tekrar kontrol etmiştim. Yavrucagada çook geçmiş olsun.
Ben ihtimal bıle vermedım hamile olacagıma. Bu ayda olmadı dedım. Hatta yumurta takıbıne gıdecektım. Tamamen şok oldum. Çünkü artık yaşımdan dolayı olmuyor dıyordum. Hatta bir suru senaryolar yazdım kendıme. Ama çok şükür çift çizgıyı gördum. Ama doktorada gıdıp kesinleştırırsem o zaman rahatlayacagım. Korkuyorum

Kızlar gunaydın. Çok afedersını bir kac gundur ishal oluyorum. Sızdede varmıydı. Tehlikeli bişey değildir değilmi​

Allah korusun bende ishal oldum biara internetten düşük belirtisi diye okudum ama geçti bence bebeğe bi zararı olmaz sen yinede bol su iç su kaybı yaşar bedenin bebişe iyi olmaz D dorti

Günaydın herkese. Bu sabah çok güzel bir gün :)
Allah'a şükürler olsun bugün yüzümüze güldü. Ben de Ocak Annesi olmaya talibim. İnşallah sağlıkla hayırla devam eder gebeliklerimiz,bebişleri kucağımıza aldığımızı da göstersin inşallah.

20160512_061914.jpg

Günaydın herkese. Bu sabah çok güzel bir gün :)
Allah'a şükürler olsun bugün yüzümüze güldü. Ben de Ocak Annesi olmaya talibim. İnşallah sağlıkla hayırla devam eder gebeliklerimiz,bebişleri kucağımıza aldığımızı da göstersin inşallah.

Eki Görüntüle 1830909
Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin. Rabbim tamamına erdirsin

X