2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
sabretmek istiyorum ama bakalım. Gittiğimde en azından kese görünsün istiyorum. Birde karnım çok ağırıyor benim sizlerdede var mı normal bir şey mi?
canım benimde ilk olacak inşallah bende senin gibi çok telaşlıydım ilk öğrendiğimde ağrılarım batmalarım olunca. onlara alışman gerek rahim büyüyor kaslar genişliyor. ara ara olur ama şiddetli olursa mutlaka doktora git. benim kasık ağrım çok kalmadı sadece adet sancısı gibi arada ağrıyor şükür.

Suanlik siddetli degil cok belirginde degil hafif hafif agiriyor sadece daha dun ogrendik icimde tuhaf bir mutluluk allah isteyen herkese yasatir insallah bu duyguyu

Gozun aydin cok sevindim hadi hayirli olsun en kisa zamansa kan testi ver kac gun gecmisti senin
Yarın yıne kızımın doktor randevusu var. Damar yolunu çıkarmadılar çünkü. Eger serum takılırsa tekrar yarında gıdemem kan vermeye. İnşallah herşey yolundadır. Çok heyecanlıyım şuan canım

Hastaneye gitmisken bi kanda verebilirsin belki heycanini anliyorum bnde cok heycanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…