Az önce test yaptım. İkinci çizgi çıktı. Şoktayım.
canım bende hala çok ishal oluyorum sanırım sürekli aç olmamda ondan kaynaklanıyor. ilk doktora gittiğimde normal herkes kabız olmak zorunda değil demişti.Kızlar gunaydın. Çok afedersını bir kac gundur ishal oluyorum. Sızdede varmıydı. Tehlikeli bişey değildir değilmi
canım bende hala çok ishal oluyorum sanırım sürekli aç olmamda ondan kaynaklanıyor. ilk doktora gittiğimde normal herkes kabız olmak zorunda değil demişti.
pazartesi gittiğimde unuttum sormaya tekrar. folik asit ve vitaminlerden olabilirmi? bugünlerde doktora gidecek olan sorabilirmi lütfen benim için kızlar
Günaydın herkese. Bu sabah çok güzel bir gün :)
Allah'a şükürler olsun bugün yüzümüze güldü. Ben de Ocak Annesi olmaya talibim. İnşallah sağlıkla hayırla devam eder gebeliklerimiz,bebişleri kucağımıza aldığımızı da göstersin inşallah.
Eki Görüntüle 1830909
Ben hiç anlamam. Alın bence siz. Doktora git hayırlı haberlerle gel inşallah.Kızlar bu arada konuyu kimse devraldı mı?
Eğer niyetli kimse yoksa ben alabilirim fakat doktora gittikten sonra, bir sorun çıkmayacağına emin olduktan sonra alabilirim yani. Anlarsınız ya.
Ya da başkası devralacaksa liste konusunda yardımcı olabilirim.
Sizinde hayırlı olsun.galiba bende burada daimiyim
Hiç bişi yok ben de bi de emzirmeyi de yeni bırakmıştımBen hiç anlamam. Alın bence siz. Doktora git hayırlı haberlerle gel inşallah.
Benim göğüslerim çık sızlıyor ya. Taş gibi oldu. Sizlerde durumlar nasıl
günaydınn canım sağol tatlım kime sorsam dert etme görümcem hemşire onada sordum oda normal korkma diyor ama kesmediYarına kadar gidecek olan çıkmazsa ben sorarım sun.
Ben kabızım valla
Günaydın kızlar.
günaydınn canım sağol tatlım kime sorsam dert etme görümcem hemşire onada sordum oda normal korkma diyor ama kesmedikuru kaysi felan fayda etmiyomu sende
Hayırlı olsun.
Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Aramıza hoşgeldin.
Hoş geldin aynı haftadayız biz. Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip eder inşallah. Kan testi yaptırdın mı kaç çıktı değerin benim salı günü 59 çıktı bugün gidip tekrar vermeyi düşünüyorum.Hoşbulduk. hepimiz sağlıkla geçirelim 40 haftayı inşallah
ohh o iyimişBen hamile değilken bile kuru kayısı olmadan çıkamazdım. Allahtan eşim malatyalı evde hep çuvalla kayısı var
Zaten kronik kabızım.
Şimdi hepten zor.
Et yedim iki gün üst üste, salata falan da yedim ama tık yok.
İşin ilginç tarafı o kadar alışkınım ki rahatsız bile etmiyor.
ıcanım m hamılemisin test yaptınmı.teşekkür ederim canım seninde
Kanmı verdın canım. Ayy çok sevınfım. Ben daha doktora gıdemedım. Kızıma yıne serum takılfı. Onun yanındayım şuan hastanedeyız. Serum erken bıterse gıdıp kan verecegım yoksa yarına kalacak yıne.galiba bende burada daimiyim
Hayırlı olsun canım. Doktora gıttınmıGünaydın herkese. Bu sabah çok güzel bir gün :)
Allah'a şükürler olsun bugün yüzümüze güldü. Ben de Ocak Annesi olmaya talibim. İnşallah sağlıkla hayırla devam eder gebeliklerimiz,bebişleri kucağımıza aldığımızı da göstersin inşallah.
Eki Görüntüle 1830909
Canım şuan yıne serum takıldı. Gece kustu uykudayken. Allahtan yanımızda yatıyordu kızım. Dünde serum verılmişti. Aynısı yıne bugun takıldı. Benım bir oğlum bir kızım var. Oğlum 16 kızım 5 yasında canım. Ankara Keçiörende oruruyorum