- 26 Kasım 2015
- 281
- 298
@ecrinny bi alet var evet taltım nasıl desem muz gibi :)) korkulacak birşey yok ben anlamadım bile kasmaman gerek sadece kendini kasarsan acıyabilir diye düşünüyorum.
kanama felan olmadığı sürece altdan muayene yapılmasında sıkıntı olmaz kızlar
Hayırlı olsun canım. Bır forumda ounustum erkek bebek isteyenler sadece yumurtlama gunu tek ılıskı olsun. Kız ısteyenler adet bıtımınden bin tıbaren ilişkiye baslasın demışler bsız duydunuzmu. Bana sacma geldiBenimde 9 nisan aynıyız canım benim ilkim kız bakalım 2. Ne olacak. ..Henüz Dr gitmedim hemen Dr gitmek istemiyorum kese görünsün istiyorum bnde inş en kisa zamanda görürüz canım
Hayırlı olsun. Benimde 3. Hamileliğim Kızım 13 oğlum 10 yaşında. Yıllar sonra çok başka bir heyecan. Önce acemiymişim her konuda. Birde arka arkaya doğumlarım. Ailece çok mutlu ve heyecanlıyızHerkese merhaba bugün bende bize süpriz yapan 3. meleğimi öğrendim. Şuan 4+3 günlüğüz Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin
Bugun gıdıyorum doktora canım. Saat bır bucukta randevum var. Gelir gelmez yazarım canım.Dorti hala test yapmadın mı
Günaydın canımGünaydın
GünaydınGünaydın
Hadi hayırlı haberlerle canımBugun gıdıyorum doktora canım. Saat bır bucukta randevum var. Gelir gelmez yazarım canım.
GünaydınGünaydın
İnşallah canım. Bende çok heyecanlıyım. Gelir gelmez yazarım canım.Hadi hayırlı haberlerle canım
Günaydın canım sen 2015 şubat annelerinde var mıydın seni orda gördüğümü hatırlıyorum sankiGünaydın
Hamilesin canım bat ne zamandıgünaydın kızlar kan testi sonucum 28.14 sizce ?
Hayırlı haberle gelirsin inşallahİnşallah canım. Bende çok heyecanlıyım. Gelir gelmez yazarım canım.
Merhaba canım yok benim önceden gorkem11 di oğluşumun ismiydi sessiz sessiz izliyordum okuyordum ki gebe kalınca değiştirdim ilk kez bu topiğe yazmaya başladım. :)Günaydın canım sen 2015 şubat annelerinde var mıydın seni orda gördüğümü hatırlıyorum sanki
Sagol canım inşallahHayırlı haberle gelirsin inşallah
Anladım canım karıştırdım o zaman :)Merhaba canım yok benim önceden gorkem11 di oğluşumun ismiydi sessiz sessiz izliyordum okuyordum ki gebe kalınca değiştirdim ilk kez bu topiğe yazmaya başladım. :)