2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
benim doktor parmağıyla yokladı çok korkunçtu ondan sonra pap testi yaptı kanattı rahim ağzını salak karı

Benimde 9 nisan aynıyız canım benim ilkim kız bakalım 2. Ne olacak. ..Henüz Dr gitmedim hemen Dr gitmek istemiyorum kese görünsün istiyorum bnde inş en kisa zamanda görürüz canım
Hayırlı olsun canım. Bır forumda ounustum erkek bebek isteyenler sadece yumurtlama gunu tek ılıskı olsun. Kız ısteyenler adet bıtımınden bin tıbaren ilişkiye baslasın demışler bsız duydunuzmu. Bana sacma geldi

Herkese merhaba bugün bende bize süpriz yapan 3. meleğimi öğrendim. Şuan 4+3 günlüğüz Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun. Benimde 3. Hamileliğim Kızım 13 oğlum 10 yaşında. Yıllar sonra çok başka bir heyecan. Önce acemiymişim her konuda. Birde arka arkaya doğumlarım. Ailece çok mutlu ve heyecanlıyız

Günaydın canım sen 2015 şubat annelerinde var mıydın seni orda gördüğümü hatırlıyorum sanki
Merhaba canım yok benim önceden gorkem11 di oğluşumun ismiydi sessiz sessiz izliyordum okuyordum ki gebe kalınca değiştirdim ilk kez bu topiğe yazmaya başladım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…