2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim Bata 3 gün kala idrar testinde aksamda kan verdim. bhcg 59 çıktı. Bende ocak annesi olacağım. Sizce ilk doktor kontrolume ne zaman gitmeliyim. Kese falan ne zaman görünürkü acaba :KK49: çok heyecanlıyım 7. denememde tuttu.

Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim Bata 3 gün kala idrar testinde aksamda kan verdim. bhcg 59 çıktı. Bende ocak annesi olacağım. Sizce ilk doktor kontrolume ne zaman gitmeliyim. Kese falan ne zaman görünürkü acaba :KK49: çok heyecanlıyım 7. denememde tuttu.
Ben de henüz gitmedim. Şuan 6 haftanın içindeyim. Pazartesi günü gideceğim. Bence biraz bekle 1 hafta filan

Merhaba
Birinize konuyu devir edeyim listeyi o yapsın olur mu ? Konuyu devir almak isteyen lütfen bana özel mesaj atsin
Anlayan bi arkadaş varsa devralsın ben liste oluşturmayı yapamayabilirim bilen biri var mı kızlar

3 gün geçtiyse hcg düşük biraz sanki ama bilmiyorum canım doktora gitmen lazım hayırlısı olsun
gittim gittim benim doktorum benden umutlu :KK70: ben kimyasal dıyorum o umutsuzluga kapılma dıyor falan işte kaybetmeye alışmış olmanın verdıgı raahatlık sanırım bende ki :KK70:

İyi düşünün iyi olsunç İçinizde bir mucize var. Stres hem size hemde bebeğinize zarar veriyor. tekrarlayan düşüklerde araştırma yapılıyor. siz yaptırmadınız mı
yaptırdım canım ama sadece şans yaşadıgım tüm testlerı cıfter cıfter yaptırdım hemde güzel dusunmeye calısuyorum işte ama kaybetmeye alısınca da ınsan :KK43:

Evet
Hayırlı olsun canım. Bır forumda ounustum erkek bebek isteyenler sadece yumurtlama gunu tek ılıskı olsun. Kız ısteyenler adet bıtımınden bin tıbaren ilişkiye baslasın demışler bsız duydunuzmu. Bana sacma geldi
Evet canım duydum yum günü ovulasyon testi ile pik yaptığından 12 saat sonra tek ilişki diyorlar ...ve erkek için de adet sonrası ilk hafta diyorlar kimi kız diyor bence nasip neyse o oluyor Sperm kalitesi belirliyor y Sperm eğer yumurtalamada öncelik olursa erkek olur ben adet sonrası anladım yumurtlama zamanını test yaptık pik yaptığını gördüm sonra o 3 gün denedim o günlerde tuttu diye düşüyorum nasip ne işe o olacak bir arkadaşım denedi olmadı kızı oluyor herkes bi teori söyledi bana ama bilmiyorum dediğim gb yaptım ben

Hayırlı olsun. Benimde 3. Hamileliğim Kızım 13 oğlum 10 yaşında. Yıllar sonra çok başka bir heyecan. Önce acemiymişim her konuda. Birde arka arkaya doğumlarım. Ailece çok mutlu ve heyecanlıyız
Hayırlı olsun canım ne güzel kızın ve oğlun var buda eve bir neşe kaynağı olacaktır cinsiyet farketmez senin için

Hayırlı olsun gözün aydın canım adetin biraz geçsin sabredebilirsen haftaya git kesede görünur inş

Merhaba arkadaşlar Ben az önce doktordan geldim. Cuma günü devlet hastanesine gitmiştim pek ilgilenmemişlerdi. Bende bugün ilk doktoruma tekrar gittim vee sadece keseyi görebildim kalp atışları henüz yokmuş.. Son bat 29 mart hesaplamaya göre 6+1 ama ultrasonda bebegim 5 haftalıkmış o nedenle kalp atışı yok dedi. Şimdi bebeğimin gelişimini bata göremi ultrason haftasına göremi takip edeyim kafamda deli sorular :eek:

2. 3.Gebelik yaşayan arkadaşlarım çocuğunuzà ne zman söylemeyi düşünüyorsunuz kardeşi olacağını benim kızım 6.5 yaşında uzun zamandır kardes istiyor ve ben erteledim okulu için bu denemede tuttu şimdi ne zman söylesem diyorum Dr sonra erken mi olur 3_4 aylık beklesemmi dayanamıyorum da Dr sonra söylesem kafamı şişirir siz neler yaptınız

X