- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de henüz gitmedim. Şuan 6 haftanın içindeyim. Pazartesi günü gideceğim. Bence biraz bekle 1 hafta filanMerhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim Bata 3 gün kala idrar testinde aksamda kan verdim. bhcg 59 çıktı. Bende ocak annesi olacağım. Sizce ilk doktor kontrolume ne zaman gitmeliyim. Kese falan ne zaman görünürkü acaba çok heyecanlıyım 7. denememde tuttu.
Anlayan bi arkadaş varsa devralsın ben liste oluşturmayı yapamayabilirim bilen biri var mı kızlarMerhaba
Birinize konuyu devir edeyim listeyi o yapsın olur mu ? Konuyu devir almak isteyen lütfen bana özel mesaj atsin
Bende beklemeyi düşünüyorum en azından gittiğimde keseyi bebeği falan görebileyim. Bu arada hastane ve doktor araştırması yapmak istiyorum.Ben de henüz gitmedim. Şuan 6 haftanın içindeyim. Pazartesi günü gideceğim. Bence biraz bekle 1 hafta filan
hmm bat geçeli 3.gün bugun canım daha oncede 3 düşük yaptımda sevınemıyorm :/Hamilesin canım bat ne zamandı
3 gün geçtiyse hcg düşük biraz sanki ama bilmiyorum canım doktora gitmen lazım hayırlısı olsunhmm bat geçeli 3.gün bugun canım daha oncede 3 düşük yaptımda sevınemıyorm :/
gittim gittim benim doktorum benden umutlu ben kimyasal dıyorum o umutsuzluga kapılma dıyor falan işte kaybetmeye alışmış olmanın verdıgı raahatlık sanırım bende ki3 gün geçtiyse hcg düşük biraz sanki ama bilmiyorum canım doktora gitmen lazım hayırlısı olsun
İyi düşünün iyi olsunç İçinizde bir mucize var. Stres hem size hemde bebeğinize zarar veriyor. tekrarlayan düşüklerde araştırma yapılıyor. siz yaptırmadınız mıhmm bat geçeli 3.gün bugun canım daha oncede 3 düşük yaptımda sevınemıyorm :/
yaptırdım canım ama sadece şans yaşadıgım tüm testlerı cıfter cıfter yaptırdım hemde güzel dusunmeye calısuyorum işte ama kaybetmeye alısınca da ınsanİyi düşünün iyi olsunç İçinizde bir mucize var. Stres hem size hemde bebeğinize zarar veriyor. tekrarlayan düşüklerde araştırma yapılıyor. siz yaptırmadınız mı
Insallah saglicakla gorursun bebegini bnde merak ediyorum cok heycanliyim ama en azindan 6 haftalik ollsun istiyorum yani seninle ayni haftada gidecegim bndeBen dayanamadım cuma sabahı doktora gidiyorum. 5+4 olacak. Bir şeyler görürüz umarım. Umutluyum yani.
Evet canım duydum yum günü ovulasyon testi ile pik yaptığından 12 saat sonra tek ilişki diyorlar ...ve erkek için de adet sonrası ilk hafta diyorlar kimi kız diyor bence nasip neyse o oluyor Sperm kalitesi belirliyor y Sperm eğer yumurtalamada öncelik olursa erkek olur ben adet sonrası anladım yumurtlama zamanını test yaptık pik yaptığını gördüm sonra o 3 gün denedim o günlerde tuttu diye düşüyorum nasip ne işe o olacak bir arkadaşım denedi olmadı kızı oluyor herkes bi teori söyledi bana ama bilmiyorum dediğim gb yaptım benHayırlı olsun canım. Bır forumda ounustum erkek bebek isteyenler sadece yumurtlama gunu tek ılıskı olsun. Kız ısteyenler adet bıtımınden bin tıbaren ilişkiye baslasın demışler bsız duydunuzmu. Bana sacma geldi
Hayirlisi olsun canım bende biraz beklemek istiyorum hersey net görünsün diye ama sabır ne kadar olacak bendeBen dayanamadım cuma sabahı doktora gidiyorum. 5+4 olacak. Bir şeyler görürüz umarım. Umutluyum yani.
Hayırlı olsun canım ne güzel kızın ve oğlun var buda eve bir neşe kaynağı olacaktır cinsiyet farketmez senin içinHayırlı olsun. Benimde 3. Hamileliğim Kızım 13 oğlum 10 yaşında. Yıllar sonra çok başka bir heyecan. Önce acemiymişim her konuda. Birde arka arkaya doğumlarım. Ailece çok mutlu ve heyecanlıyız
Hayirlisi olsun canım bende biraz beklemek istiyorum hersey net görünsün diye ama sabır ne kadar olacak bende
Hayırlı olsun gözün aydın canım adetin biraz geçsin sabredebilirsen haftaya git kesede görünur inşMerhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim Bata 3 gün kala idrar testinde aksamda kan verdim. bhcg 59 çıktı. Bende ocak annesi olacağım. Sizce ilk doktor kontrolume ne zaman gitmeliyim. Kese falan ne zaman görünürkü acaba çok heyecanlıyım 7. denememde tuttu.
Senin ilk dimi canım git o zman sen kese yeter diyorsan heyecan başka bişey benim 2. Gebeliğim tecrübeye sabit bekliyorumBen de haftaya cuma gidip kese kalp vs görmek istiyordum.
Ama dayanamadım. Keseye tamamım