teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımızaaAmin insallah canim cok normal tabi ben bir gun kala cizgiyi gordugumde bile o kadar silikti ki hayal mi goruyorum acaba dedim 4 gun kala gormen bile cok guzel Rabbim hayirlisini versin canim benim
Amin insallahteşekkür ederim canım..inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımızaa
hoşbulduk canım inşallah hep beraberGözün aydın canım hoş geldin :) Sağlıkla kavuşursun İnşallah..
Yarın sabah doktora gıdıyorum canım. İnşallah guzel haberlerle gelırım. Saat bir bucuga randevu aldımYeşimcim hamilesin insallah takvimini olusturabilirsin
Canım ne oldu doktor ne dedıKizlar lekelenmem geldi dra gidiyorum dua edin bana insallah bebegim benimledir(((
bilmiyorum da doğruysa benimki kız görünüyorr:)Çin takvımının doğruluğu varmı kızlar
Insallah canimYarın sabah doktora gıdıyorum canım. İnşallah guzel haberlerle gelırım. Saat bir bucuga randevu aldım
Kese biraz daha buyumus bebegi goremedik daha erken dedi.progestan kullanacam yarindan itibarende rapor alacamCanım ne oldu doktor ne dedı
Ilkinde bakmistim erkek yaziyordu erkek oldu bunda baktim kiz yaziyor gorwcegiz bakalim cikacakmiÇin takvımının doğruluğu varmı kızlar
Hadi hayırlısı. İnşallah müjdeli haberini bekliyoruzYarın sabah doktora gıdıyorum canım. İnşallah guzel haberlerle gelırım. Saat bir bucuga randevu aldım
Yok heralde. Ben de hiç anlamam öyle şeylerden. Olsa iyi olur aslındaKızlar çizelge oluşturuldumu
Evet canım bilenler varsa yapsa süper olacakYok heralde. Ben de hiç anlamam öyle şeylerden. Olsa iyi olur aslında
Hayırlı olsun canım benimde 2.gebeliğim olacak nasip olursa son sat neydi senin canımHerkese merhaba bugün bende bize süpriz yapan 3. meleğimi öğrendim. Şuan 4+3 günlüğüz Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun inşallah :) Sat 9 nisan, 5 gündür ara ara lekelenmeler yaşıyorum yerleşme kanaması olduğunu okudum umarım aksi bir şey değildir. Henüz kese görünmeyeceği için kan sonucunun 1000 üstüne çıkmasını bekleyeceğiz. ozaman görünüyormuş kese sabırsızlıkla bekliyorumHayırlı olsun canım benimde 2.gebeliğim olacak nasip olursa son sat neydi senin canım
Benimde 9 nisan aynıyız canım benim ilkim kız bakalım 2. Ne olacak. ..Henüz Dr gitmedim hemen Dr gitmek istemiyorum kese görünsün istiyorum bnde inş en kisa zamanda görürüz canımTeşekkür ederim hepimize hayırlı olsun inşallah :) Sat 9 nisan, 5 gündür ara ara lekelenmeler yaşıyorum yerleşme kanaması olduğunu okudum umarım aksi bir şey değildir. Henüz kese görünmeyeceği için kan sonucunun 1000 üstüne çıkmasını bekleyeceğiz. ozaman görünüyormuş kese sabırsızlıkla bekliyorum
Benim 9 yaşında kızım, 2 yaşında oğlum var bakalım hangisine eş gelecek hayırlısıyla inşallah... Hangi ilde oturuyorsunBenimde 9 nisan aynıyız canım benim ilkim kız bakalım 2. Ne olacak. ..Henüz Dr gitmedim hemen Dr gitmek istemiyorum kese görünsün istiyorum bnde inş en kisa zamanda görürüz canım