2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bana dün doktorum eğer ağrılar uzun süreli değilse ve çok şiddetli değilse endişe etmeye gerek yok dedi dün kontrolde. yanı ağrısından duramazsan o zaman sıkıntı olabilir canım onun dışında bu ağrılar normalmiş adet sancısı gibide olabilirmiş çünki bebiş kendine yer açıyor rahim genişliyor kaslar açılıyor

Insallah canim ya drdan ciktim simdi kese biraz daha buyumus bebegi goremedik daha kucuk dedi gozukmez dedi progestan kullanacam
canım bolca yat dinlen kendini yorma Allah bebişin sağlık güç versin bol süt iç yoğurt ye gece yatmadan sütlü tatlılar ye gece kan şekerinden besleniyormuş kuzularımız

canım bolca yat dinlen kendini yorma Allah bebişin sağlık güç versin bol süt iç yoğurt ye gece yatmadan sütlü tatlılar ye gece kan şekerinden besleniyormuş kuzularımız
Calisoyorum ben buyuk bir ihtimal yarindan itibaren rapor alacam.bulantilarim vardi insallah devam eder bulantinin olmasi bebegin tutundugu anlamina geliyor

Yeşimcim hamilesin insallah takvimini olusturabilirsin

Kizlar benim aralikta hamileligimin 4 haftalik gogusde dolgunluk agri damarlairm falan cikmisti 10 haftalik ken malesef kurtja oldum ama bunda hic yok arada uclari kasiniyor sizde durumlsr nasil

kızlar bişey sorcam göğüs ağrınız sürekli mi oluyor..yoksa bazı günler olup bazı günler olmayabiliyor mu?

Mrb arkadaslar ben de hamileyim cuma gunu keseyi gormeye gidicez Allah hepimize saglikli evlatlar versin insallah

Bende hic yok kasiniyor arada uclari
anladım canım dün baya şişti ağrıyorlardı..bugün hiç ağrımadı..yine gidip kan versem mi diye düşünorum..doktorum kan 2ye katlancak mı diye bakmadı bile..bir hafta sonra gel dedi..onun için tedirginim..

canım hayırlı olsun.. idrar testlerin nasıldı başta silikmiiydi baya..şuan değerin kaç?

Canim adete 1 gun kala belli belirsiz bir cizgi gordum iki gun sonra beta hcg 61 iki gun sonra 150 pazar gunu 372 cikti muayene oldum doktorum rahmin yeterince kalinlasmis gebesin cuma gunu gel keseyi gorelim dedi

Canim adete 1 gun kala belli belirsiz bir cizgi gordum iki gun sonra beta hcg 61 iki gun sonra 150 pazar gunu 372 cikti muayene oldum doktorum rahmin yeterince kalinlasmis gebesin cuma gunu gel keseyi gorelim dedi
anladım canım..çok sevindim şuan demek ki benim çizginin silik olması gayet normal..ben adete 4 gün kala gördüm çok çok silik çizgi ertesi gün kan verdim 17 çıktı bir gün sonra yani dün 27 çıktı şimdi 40lı değerlerde olması lazım..doktor bana da baktı rahim duvarın kalınlaşmış dedi..progesterunun da güzel dedi..ama bir daha kan yaptıralım demedi..pazartesi çağırdı bakalım..hayırlısı hepimizin hakkında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…