- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
Insallah canim ya drdan ciktim simdi kese biraz daha buyumus bebegi goremedik daha kucuk dedi gozukmez dedi progestan kullanacamAn
annemin hamilelği boynca ara ara gelmiş kanaması böyle sağlıkla doğurmş biZi de
Nickimi değiştirdim çünkü nicki sigaralı anne olmaaaaz.
Sonra kim bu be demeyin
bana dün doktorum eğer ağrılar uzun süreli değilse ve çok şiddetli değilse endişe etmeye gerek yok dedi dün kontrolde. yanı ağrısından duramazsan o zaman sıkıntı olabilir canım onun dışında bu ağrılar normalmiş adet sancısı gibide olabilirmiş çünki bebiş kendine yer açıyor rahim genişliyor kaslar açılıyorGÜNAYDIN HERKESE KIZLAR ÖZELLLİKLE DAHA ÖNCEDEN HAMİLELİK GEÇİRMİŞ BAYANLARA SORUM OLACAK. BEN 7. HAFTANIN İÇİNDEYİM İLK KEZ BUGÜN KASIĞIMDA ARA ARA GİREN BİR SIZI VAR GEBELİKLE İLGİLİ OLDUĞUNU SANMIYORUM AMA YİNEDE KAFAMA TAKILDI TEHLİKELİ BİR DURUMMU ACABA
canım bolca yat dinlen kendini yorma Allah bebişin sağlık güç versin bol süt iç yoğurt ye gece yatmadan sütlü tatlılar ye gece kan şekerinden besleniyormuş kuzularımızInsallah canim ya drdan ciktim simdi kese biraz daha buyumus bebegi goremedik daha kucuk dedi gozukmez dedi progestan kullanacam
Calisoyorum ben buyuk bir ihtimal yarindan itibaren rapor alacam.bulantilarim vardi insallah devam eder bulantinin olmasi bebegin tutundugu anlamina geliyorcanım bolca yat dinlen kendini yorma Allah bebişin sağlık güç versin bol süt iç yoğurt ye gece yatmadan sütlü tatlılar ye gece kan şekerinden besleniyormuş kuzularımız
Yeşimcim hamilesin insallah takvimini olusturabilirsinSagol canım. İnşallah be defa hamilyimdir. Çok istıyorum çünkü. Bir seneye yakınfır korunmuyoruz ama olmadı. Bu ay adetım gecıktı. 6 mayısda olması gerekiyordu. Belkide stresden olmuyordur. İnşallah bebişim gelmiştir. Çok korkuyorum. Ne olur dua edın bana. İsmim yeşim.
Sigara içmek yerine yiyen benn şuan inanılmaz tiksindim. Kendisiyle aramda bağ oldugunu sandıgım sigaram gitti ellerin oldu :):):):) ( iyi bişey içmemekNickimi değiştirdim çünkü nicki sigaralı anne olmaaaaz.
Sonra kim bu be demeyin
canım hayırlı olsun.. idrar testlerin nasıldı başta silikmiiydi baya..şuan değerin kaç?Mrb arkadaslar ben de hamileyim cuma gunu keseyi gormeye gidicez Allah hepimize saglikli evlatlar versin insallah
Bende hic yok kasiniyor arada uclarikızlar bişey sorcam göğüs ağrınız sürekli mi oluyor..yoksa bazı günler olup bazı günler olmayabiliyor mu?
anladım canım dün baya şişti ağrıyorlardı..bugün hiç ağrımadı..yine gidip kan versem mi diye düşünorum..doktorum kan 2ye katlancak mı diye bakmadı bile..bir hafta sonra gel dedi..onun için tedirginim..Bende hic yok kasiniyor arada uclari
Beninde persembe gidicem doktora hayirlisi cnmanladım canım dün baya şişti ağrıyorlardı..bugün hiç ağrımadı..yine gidip kan versem mi diye düşünorum..doktorum kan 2ye katlancak mı diye bakmadı bile..bir hafta sonra gel dedi..onun için tedirginim..
canım hayırlı olsun.. idrar testlerin nasıldı başta silikmiiydi baya..şuan değerin kaç?
anladım canım..çok sevindim şuan demek ki benim çizginin silik olması gayet normal..ben adete 4 gün kala gördüm çok çok silik çizgi ertesi gün kan verdim 17 çıktı bir gün sonra yani dün 27 çıktı şimdi 40lı değerlerde olması lazım..doktor bana da baktı rahim duvarın kalınlaşmış dedi..progesterunun da güzel dedi..ama bir daha kan yaptıralım demedi..pazartesi çağırdı bakalım..hayırlısı hepimizin hakkında...Canim adete 1 gun kala belli belirsiz bir cizgi gordum iki gun sonra beta hcg 61 iki gun sonra 150 pazar gunu 372 cikti muayene oldum doktorum rahmin yeterince kalinlasmis gebesin cuma gunu gel keseyi gorelim dedi