2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
cumartesi negatifti sonra yapmadım birkaç gün sonra tekrar test yapıcam:KK64:ama sanmıyorum yani emzirdiğim için böyle oldu gibi

Sende burada hamılelık takvımı yapsana. Keşke bende hamıle olsam. Detım gecıktı ama hiç hamile oldugumu sanmıyorum. Test alıp yapmakda istemiyorum
Benimde adetim olması gereken günde olmayınca ertesi gün gidip test aldım 2 tane, ikisinde de silik çizgi çıkmıştı. Bence boşuna bekleme canım daha büyük sitres oluyor insana yap kurtul derim. İnşallah sevinçli haberler getirirsin bizlere de:KK36:

Benimde adetim olması gereken günde olmayınca ertesi gün gidip test aldım 2 tane, ikisinde de silik çizgi çıkmıştı. Bence boşuna bekleme canım daha büyük sitres oluyor insana yap kurtul derim. İnşallah sevinçli haberler getirirsin bizlere de:KK36:
İnşallah canım. Keske hamıle olsam. Korkudan test yapamıyorum tek çizgi çıkacak dıye. Belirtıde yokki gebelikle ilgılı. Sende ne gıbı belırtıler var canım

İnşallah canım. Keske hamıle olsam. Korkudan test yapamıyorum tek çizgi çıkacak dıye. Belirtıde yokki gebelikle ilgılı. Sende ne gıbı belırtıler var canım
Adet zamanından önce aşırı yorgunluk uyku hali vardı saçımı bile toplayamıyordum. adetime son 4 gün kala bazı kokulara karşı ara ara tiksinme oldu birde sinir hali vardı. Geçtiğimiz hafta boyuda bel ağrım oldu.Şu son iki gündür de ara ara midem yoklamaya başladı başkada bişi yok canım. Ama her bünye her gebelik farklı elbette belirtide vermeyebilir. Senin ne kadar gecikti.

Adet zamanından önce aşırı yorgunluk uyku hali vardı saçımı bile toplayamıyordum. adetime son 4 gün kala bazı kokulara karşı ara ara tiksinme oldu birde sinir hali vardı. Geçtiğimiz hafta boyuda bel ağrım oldu.Şu son iki gündür de ara ara midem yoklamaya başladı başkada bişi yok canım. Ama her bünye her gebelik farklı elbette belirtide vermeyebilir. Senin ne kadar gecikti.
Sagol canım. İnşallah be defa hamilyimdir. Çok istıyorum çünkü. Bir seneye yakınfır korunmuyoruz ama olmadı. Bu ay adetım gecıktı. 6 mayısda olması gerekiyordu. Belkide stresden olmuyordur. İnşallah bebişim gelmiştir. Çok korkuyorum. Ne olur dua edın bana. İsmim yeşim.

X