Sendemı test yapmadın. Ben cumayı beklıyorum. Çunku test almaya cesaretım yok.cumaydı canım, benim bir bebişim var 14 aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendemı test yapmadın. Ben cumayı beklıyorum. Çunku test almaya cesaretım yok.cumaydı canım, benim bir bebişim var 14 aylık
devamı gelmezse yerlesme olabişlirBilmiyorumki devamı gelmedi
Bendede hiç belirtı yok. Bakalım ne çıkacakcumartesi negatifti sonra yapmadım birkaç gün sonra tekrar test yapıcamama sanmıyorum yani emzirdiğim için böyle oldu gibi
Bendede hiç belirtı yok. Bakalım ne çıkacak
amin canımaynen hayırlısı artık
Cuma cok carsamba olsunYok yapmadım. Stresten falan gecıkmıstır dıye yapmadım. Allah korusun kist falan olmasında. Cumaya kadar bekleyeyım dıyorum
Allahım yardımcın olsun canımmmmKizlar lekelenmem geldi dra gidiyorum dua edin bana insallah bebegim benimledir(((
AmiiinnnnnAllahım yardımcın olsun canımmmm
annemin hamilelği boynca ara ara gelmiş kanaması böyle sağlıkla doğurmş biZi deAmiiinnnnn
Kizlar lekelenmem geldi dra gidiyorum dua edin bana insallah bebegim benimledir(((
Cnm gecmis olsun insallah hayirli haberler ile gelirsun canimKizlar lekelenmem geldi dra gidiyorum dua edin bana insallah bebegim benimledir(((
Gözün aydın canım hoş geldin :) Sağlıkla kavuşursun İnşallah..merhabalar ben de yeni katıldım aranıza bat 9 mayıstı yani dün...cumartesi günü idrar testinde silik çizgi gördüm dün de muayene oldum beta 125 progesteron 21 çıktı beklenen doğum tarihi 14.01.2017 :))
Haber ver bıze canım. Allah yardımcın olsunAmiiinnnnn
Benimde adetim olması gereken günde olmayınca ertesi gün gidip test aldım 2 tane, ikisinde de silik çizgi çıkmıştı. Bence boşuna bekleme canım daha büyük sitres oluyor insana yap kurtul derim. İnşallah sevinçli haberler getirirsin bizlere deSende burada hamılelık takvımı yapsana. Keşke bende hamıle olsam. Detım gecıktı ama hiç hamile oldugumu sanmıyorum. Test alıp yapmakda istemiyorum
İnşallah canım. Keske hamıle olsam. Korkudan test yapamıyorum tek çizgi çıkacak dıye. Belirtıde yokki gebelikle ilgılı. Sende ne gıbı belırtıler var canımBenimde adetim olması gereken günde olmayınca ertesi gün gidip test aldım 2 tane, ikisinde de silik çizgi çıkmıştı. Bence boşuna bekleme canım daha büyük sitres oluyor insana yap kurtul derim. İnşallah sevinçli haberler getirirsin bizlere de
İnşallah dualarımız seninle hayırlı haberlerle gelirsinKizlar lekelenmem geldi dra gidiyorum dua edin bana insallah bebegim benimledir(((
Adet zamanından önce aşırı yorgunluk uyku hali vardı saçımı bile toplayamıyordum. adetime son 4 gün kala bazı kokulara karşı ara ara tiksinme oldu birde sinir hali vardı. Geçtiğimiz hafta boyuda bel ağrım oldu.Şu son iki gündür de ara ara midem yoklamaya başladı başkada bişi yok canım. Ama her bünye her gebelik farklı elbette belirtide vermeyebilir. Senin ne kadar gecikti.İnşallah canım. Keske hamıle olsam. Korkudan test yapamıyorum tek çizgi çıkacak dıye. Belirtıde yokki gebelikle ilgılı. Sende ne gıbı belırtıler var canım
Sagol canım. İnşallah be defa hamilyimdir. Çok istıyorum çünkü. Bir seneye yakınfır korunmuyoruz ama olmadı. Bu ay adetım gecıktı. 6 mayısda olması gerekiyordu. Belkide stresden olmuyordur. İnşallah bebişim gelmiştir. Çok korkuyorum. Ne olur dua edın bana. İsmim yeşim.Adet zamanından önce aşırı yorgunluk uyku hali vardı saçımı bile toplayamıyordum. adetime son 4 gün kala bazı kokulara karşı ara ara tiksinme oldu birde sinir hali vardı. Geçtiğimiz hafta boyuda bel ağrım oldu.Şu son iki gündür de ara ara midem yoklamaya başladı başkada bişi yok canım. Ama her bünye her gebelik farklı elbette belirtide vermeyebilir. Senin ne kadar gecikti.