Sende burada hamılelık takvımı yapsana. Keşke bende hamıle olsam. Detım gecıktı ama hiç hamile oldugumu sanmıyorum. Test alıp yapmakda istemiyorumvalla biraz komik olacak ama ben ilk hamileliğimde de bunda da rüyamda yumurta gördüm :) onun dışında yumurtlama döneminde başlayan bel kasık bacak ağrım hiç geçmedi bat a kadar...göğüslerimin içinden iğne saplıyorlarmış gibi oldu, bir de baş ağrısı, ateş, üşüme, sinirlilik, iştah açılması...bunlar benimkiler...
iyotsuztuz sorma sigarayi bende malesef 3 4 tane içiyorum ayrıca doktora gitmesende folik asit kullaniyomusun bilmiyorum ama kullanman gerekiyor.birde doktor geçen hafta test verdi bugün onlari yaptiricam ve tekrar muayane olucam.
İnşAllah kurtuluruz benim mide bulantilarim başlasa zaten içmem onu bekliyom zaten 4 tane filan bende 6+0 hala bulanti yokBdvde konu açtım bugün.
171i aradım
Bırakmak için aşırı motive olmuş durumdayım.
Folik asit kullanıyorum sadece.
İnşAllah kurtuluruz benim mide bulantilarim başlasa zaten içmem onu bekliyom zaten 4 tane filan bende 6+0 hala bulanti yok
8 e girdi martta 2009 da doğurdum canım. biraz geç kaldık ama hayırlısı artık ne yapayımİlk çocugun kac yadında canım
neden yapmıyosun ben adete 2 gün kala yaptım valla... ben ocakta düşük yaptım canım...o zaman hemen yapmıştım takvimi şimdi tamamen kesinleşsin kese bebek kalp atışı görünsün diye bekliyorum...Sende burada hamılelık takvımı yapsana. Keşke bende hamıle olsam. Detım gecıktı ama hiç hamile oldugumu sanmıyorum. Test alıp yapmakda istemiyorum
Canım test yapmasanda bi doktora git. İçin rahat eder. Doktor ona göre seni yönlendirir. Sürekli stres yaşamak çok kötü birşey. 1 sene uzun bir zaman. Dua ediyorum sana. İnşallah bu ay aramıza sen de katılırsınSende burada hamılelık takvımı yapsana. Keşke bende hamıle olsam. Detım gecıktı ama hiç hamile oldugumu sanmıyorum. Test alıp yapmakda istemiyorum
Ocak ayındada böyle gecıkme olmustu. Aslında ozaman üşütmüştüm çok ateslenıyordum. Antıbıyotık ve agrı kesıcı çok içmiştim. Bu defa öyle bişey olmadı ama nıye adetım gecıktı bılmıyorum. Strestenmıki. Cumaya randevu aldım doktora gıdecegım. İnşallah hamileyımdırneden yapmıyosun ben adete 2 gün kala yaptım valla... ben ocakta düşük yaptım canım...o zaman hemen yapmıştım takvimi şimdi tamamen kesinleşsin kese bebek kalp atışı görünsün diye bekliyorum...
İnşallah canımCanım test yapmasanda bi doktora git. İçin rahat eder. Doktor ona göre seni yönlendirir. Sürekli stres yaşamak çok kötü birşey. 1 sene uzun bir zaman. Dua ediyorum sana. İnşallah bu ay aramıza sen de katılırsın
Adetın kac gun geçti canımHerkese merhaba büyük ihtimalle hamile değilim kahverengi akıntım geldi biraz önce ;(
Yaşım 39. Hormon testlerımde bir sorun çıkmadı. Ama neden olmuyor anlamıyorum. Belkıde bu sefer tutmusturCanım test yapmasanda bi doktora git. İçin rahat eder. Doktor ona göre seni yönlendirir. Sürekli stres yaşamak çok kötü birşey. 1 sene uzun bir zaman. Dua ediyorum sana. İnşallah bu ay aramıza sen de katılırsın
1 günüm var adetime ama olan oldu sanrömAdetın kac gun geçti canım
yerlesme kanaması olmasınAcaba geçen ayın kan kalıntısı olablr mi kahverengiler ama iki iğne ucu da kırmızı kan geldi sanrm yada parça
Bilmiyorumki devamı gelmediyerlesme kanaması olmasın