2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar hepınıze merhaba tesadufen aranıza girmiştim geçenlerde :) simdi yorum alabilir miyim ? sevınmek ıstemıyorum cunku..

Eklentiler

• IMG_20160509_172630.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 77
hamilesin canım gözün aydın..adet güünün geçti mi değerin güzel gibi..baya koyu çıkmışş..
canım normalde cok duzenlı adet olurum eger normal duzenımı sorarsan 1 gün gecti silik aslında kızz :) bana oyle geldı ben daha once 3 düşük yaşadım :/ çok korkuyorum o yuzen bugün kan verecegım

canım normalde cok duzenlı adet olurum eger normal duzenımı sorarsan 1 gün gecti silik aslında kızz :) bana oyle geldı ben daha once 3 düşük yaşadım :/ çok korkuyorum o yuzen bugün kan verecegım
Belirtın varmı canım.

ver ver için rahat etsin canımm.

GÜNAYDIN HERKESE KIZLAR ÖZELLLİKLE DAHA ÖNCEDEN HAMİLELİK GEÇİRMİŞ BAYANLARA SORUM OLACAK. BEN 7. HAFTANIN İÇİNDEYİM İLK KEZ BUGÜN KASIĞIMDA ARA ARA GİREN BİR SIZI VAR GEBELİKLE İLGİLİ OLDUĞUNU SANMIYORUM AMA YİNEDE KAFAMA TAKILDI TEHLİKELİ BİR DURUMMU ACABA

Gunaydin canim gazin mi var gaz olunca öyle oluyo

Aynı şey bendede oluyor. Ara ara bıçak saplanmış gibi hissediyorum sağ kasığıma. Doktora gidince soracağım ben de

iyotsuztuz sorma sigarayi bende malesef 3 4 tane içiyorumayrıca doktora gitmesende folik asit kullaniyomusun bilmiyorum ama kullanman gerekiyor.birde doktor geçen hafta test verdi bugün onlari yaptiricam ve tekrar muayane olucam.

merhabalar ben de yeni katıldım aranıza bat 9 mayıstı yani dün...cumartesi günü idrar testinde silik çizgi gördüm dün de muayene oldum beta 125 progesteron 21 çıktı beklenen doğum tarihi 14.01.2017 :))
Canım hayırlı olsun. Belirtılwrın neler. Ne gibi farklılıklar oldu

Canım hayırlı olsun. Belirtılwrın neler. Ne gibi farklılıklar oldu
valla biraz komik olacak ama ben ilk hamileliğimde de bunda da rüyamda yumurta gördüm :) onun dışında yumurtlama döneminde başlayan bel kasık bacak ağrım hiç geçmedi bat a kadar...göğüslerimin içinden iğne saplıyorlarmış gibi oldu, bir de baş ağrısı, ateş, üşüme, sinirlilik, iştah açılması...bunlar benimkiler...

merhabalar ben de yeni katıldım aranıza bat 9 mayıstı yani dün...cumartesi günü idrar testinde silik çizgi gördüm dün de muayene oldum beta 125 progesteron 21 çıktı beklenen doğum tarihi 14.01.2017 :))
İlk çocugun kac yadında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…