Bizi de haberdar et canım durumdan.Yok yapmadım. Stresten falan gecıkmıstır dıye yapmadım. Allah korusun kist falan olmasında. Cumaya kadar bekleyeyım dıyorum
Sızde dua edın ne olur bana. İnşallah kist yoktur gebelik vardır bende. Adım yeşim. İnşallah müjdeli haberlerle gelirim aranızaBizi de haberdar et canım durumdan.
İnşallah canım aramıza bekliyoruz seniSızde dua edın ne olur bana. İnşallah kist yoktur gebelik vardır bende. Adım yeşim. İnşallah müjdeli haberlerle gelirim aranıza
İnşallah canım. Bır senedır korunmuyoruz. Okadar çok istıyorumki. Yaş 39. Zaten bu aylardada olmazsa artık zor olur. Yaş ıyıce gıdıyorİnşallah canım aramıza bekliyoruz seni
hamilesin canım gözün aydın..adet güünün geçti mi değerin güzel gibi..baya koyu çıkmışş..Kızlar hepınıze merhaba tesadufen aranıza girmiştim geçenlerde :) simdi yorum alabilir miyim ? sevınmek ıstemıyorum cunku..
canım normalde cok duzenlı adet olurum eger normal duzenımı sorarsan 1 gün gecti silik aslında kızz :) bana oyle geldı ben daha once 3 düşük yaşadım :/hamilesin canım gözün aydın..adet güünün geçti mi değerin güzel gibi..baya koyu çıkmışş..
Hamılesın canım hayırlı olsun. Kanada baktır kesinleşsinKızlar hepınıze merhaba tesadufen aranıza girmiştim geçenlerde :) simdi yorum alabilir miyim ? sevınmek ıstemıyorum cunku..
Belirtın varmı canım.canım normalde cok duzenlı adet olurum eger normal duzenımı sorarsan 1 gün gecti silik aslında kızz :) bana oyle geldı ben daha once 3 düşük yaşadım :/çok korkuyorum o yuzen bugün kan verecegım
ver ver için rahat etsin canımm.canım normalde cok duzenlı adet olurum eger normal duzenımı sorarsan 1 gün gecti silik aslında kızz :) bana oyle geldı ben daha once 3 düşük yaşadım :/çok korkuyorum o yuzen bugün kan verecegım
Gunaydın canımGünaydın kızlar
GÜNAYDIN HERKESE KIZLAR ÖZELLLİKLE DAHA ÖNCEDEN HAMİLELİK GEÇİRMİŞ BAYANLARA SORUM OLACAK. BEN 7. HAFTANIN İÇİNDEYİM İLK KEZ BUGÜN KASIĞIMDA ARA ARA GİREN BİR SIZI VAR GEBELİKLE İLGİLİ OLDUĞUNU SANMIYORUM AMA YİNEDE KAFAMA TAKILDI TEHLİKELİ BİR DURUMMU ACABA
Aynı şey bendede oluyor. Ara ara bıçak saplanmış gibi hissediyorum sağ kasığıma. Doktora gidince soracağım ben deGÜNAYDIN HERKESE KIZLAR ÖZELLLİKLE DAHA ÖNCEDEN HAMİLELİK GEÇİRMİŞ BAYANLARA SORUM OLACAK. BEN 7. HAFTANIN İÇİNDEYİM İLK KEZ BUGÜN KASIĞIMDA ARA ARA GİREN BİR SIZI VAR GEBELİKLE İLGİLİ OLDUĞUNU SANMIYORUM AMA YİNEDE KAFAMA TAKILDI TEHLİKELİ BİR DURUMMU ACABA
Canım hayırlı olsun. Belirtılwrın neler. Ne gibi farklılıklar oldumerhabalar ben de yeni katıldım aranıza bat 9 mayıstı yani dün...cumartesi günü idrar testinde silik çizgi gördüm dün de muayene oldum beta 125 progesteron 21 çıktı beklenen doğum tarihi 14.01.2017 :))
valla biraz komik olacak ama ben ilk hamileliğimde de bunda da rüyamda yumurta gördüm :) onun dışında yumurtlama döneminde başlayan bel kasık bacak ağrım hiç geçmedi bat a kadar...göğüslerimin içinden iğne saplıyorlarmış gibi oldu, bir de baş ağrısı, ateş, üşüme, sinirlilik, iştah açılması...bunlar benimkiler...Canım hayırlı olsun. Belirtılwrın neler. Ne gibi farklılıklar oldu
İlk çocugun kac yadında canımmerhabalar ben de yeni katıldım aranıza bat 9 mayıstı yani dün...cumartesi günü idrar testinde silik çizgi gördüm dün de muayene oldum beta 125 progesteron 21 çıktı beklenen doğum tarihi 14.01.2017 :))