- 5 Aralık 2014
- 254
- 448
Bat tarıhın neydı senın[/QUOTE]Ne duruyorsun o zaman ben adet günümde yaptım testi net çift çizgi çıktı 3. Günde kan verdim 496 bugünde doktora gidip 4+6 da keseyi gördüm yarın tekrar kan vericem ayyy ben haftasonunu zor geçirdim sen nasıl sabrediyosun
4 Mayıs tı çok şükür olmadı ama öncesinde ağzımda tuhaf bi demir tadı hissetmiştim hep bi halsizlik yorgunluk başladı kasıklarımda ara ara batmalar oldu bide göğüslerim bi acayip oldu içten içe sızlıyo hala. Arada midemde ve boğazımda yanma devam ediyo. Çok ayakta duramıyorum belim kopuyor yaşadıklarım böyle[/QUOTE]Bat tarıhın neydı senın
4 Mayıs tı çok şükür olmadı ama öncesinde ağzımda tuhaf bi demir tadı hissetmiştim hep bi halsizlik yorgunluk başladı kasıklarımda ara ara batmalar oldu bide göğüslerim bi acayip oldu içten içe sızlıyo hala. Arada midemde ve boğazımda yanma devam ediyo. Çok ayakta duramıyorum belim kopuyor yaşadıklarım böyle[/QUOTE]Bat tarıhın neydı senın
İnşallah canım. Allah kucağına almayı nasıp etsinAralıkta 8 haftalık düşüğüm oldu kalbi atmadı aldılar inşallah bu ilk olacak inşallah 2 haftaya kadar kalp atışını da duyarız
Benim adet gunum gectı ama test yapmaya korkuyorum. Yıne tek çizgi görmekten korkuyorum. 6 yada 7 mayısda olması gerekıyordu adetım. Ama olmadı. Muhtemelen stresten gecıktı. Ocak ayındada böyle olmustu. Adet sökturucu verdı doktor ozaman. Belkide şimdi bir sürpriz olur gebelik vardır. Bir seneye yakın korunmuyoruz. Ikı gun daha bekleyıp doktora gıdeyım dıyorum[/QUOTE]Ben ayın 20 sine aldım randevuyu. O zamana kadar biraz büyüsün.
Folik asit kullanıyorum. Acaba ek olarak başka bişeyler kullanacak mıyız acaba.
Muayeneye gidenler bilgilendirirseniz s3vinirim
Aynen ya isten geldim bu isleri kim yapacak uykumda varKızlar ya bende acaip bi yorgunluk var parmağımı bile kıpırdatasım gelmiyo evin işini sırtımda gezdiriyorum sanki
Belirtim sadece agzımın tadı yok. Bırde dilim sanki sıcak süt içmişimde yanmış gibi bır his var. Kadıklarımda ara sıra batmalar var. Baskada bişey yok. Muhtemelen stresten gecıktı adetım. Cumaya kadar bekleyecegımAynen ya isten geldim bu isleri kim yapacak uykumda var
ikisinde de çıktı canım..darısı sana inşallah sende hamilesindir..Kandamı çıktı idrardamı canım
olman gereken adet tarihinden ne kadar sonra gittin kese için canım?Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla 3 mm keseyi gördük daha önce kaybım olduğu için erken gittim doktora iyiki de gitmişim ilacımı değiştirdi (demir ilacını kullanma dedi) bide progesteron verdi yarın tekrar kan vericem sağolsun doktor çok ilgilendi
alttan çok zor durumda kalmadıkça bakmam dedi ama göremezse bana da bakar heralde..bir hafta sonra gel dedi..ben 4+5 de görmüştüm canım keseyi ama altdan muayene ile :)
evet canım ultrason aletiyle bakıyorlar..zor bişi değil de..sürekli şeyini açması rahatsız edici:)Alttan nasıl bakıyorlar bi aletleri felan mı var?
4 mayısta olmam gerekiyodu ki benim günüm şaşmaz bugün alttan görebildiklerini keseyi 3 mmolman gereken adet tarihinden ne kadar sonra gittin kese için canım?
Benim doktorda tam tersi hemen bakalım dış gebelik mi görmemiz lazım dedialttan çok zor durumda kalmadıkça bakmam dedi ama göremezse bana da bakar heralde..bir hafta sonra gel dedi..
Bence hamilesin test yapmadinmiBelirtim sadece agzımın tadı yok. Bırde dilim sanki sıcak süt içmişimde yanmış gibi bır his var. Kadıklarımda ara sıra batmalar var. Baskada bişey yok. Muhtemelen stresten gecıktı adetım. Cumaya kadar bekleyecegım
Ay iyi bari saf ben orayı ayırıp bakacak sanıyodumevet canım ultrason aletiyle bakıyorlar..zor bişi değil de..sürekli şeyini açması rahatsız edici:)
İnşallah canımikisinde de çıktı canım..darısı sana inşallah sende hamilesindir..
Yok yapmadım. Stresten falan gecıkmıstır dıye yapmadım. Allah korusun kist falan olmasında. Cumaya kadar bekleyeyım dıyorumBence hamilesin test yapmadinmi