2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
valla biraz komik olacak ama ben ilk hamileliğimde de bunda da rüyamda yumurta gördüm :) onun dışında yumurtlama döneminde başlayan bel kasık bacak ağrım hiç geçmedi bat a kadar...göğüslerimin içinden iğne saplıyorlarmış gibi oldu, bir de baş ağrısı, ateş, üşüme, sinirlilik, iştah açılması...bunlar benimkiler...
Sende burada hamılelık takvımı yapsana. Keşke bende hamıle olsam. Detım gecıktı ama hiç hamile oldugumu sanmıyorum. Test alıp yapmakda istemiyorum

iyotsuztuz iyotsuztuz sorma sigarayi bende malesef 3 4 tane içiyorum:KK43:ayrıca doktora gitmesende folik asit kullaniyomusun bilmiyorum ama kullanman gerekiyor.birde doktor geçen hafta test verdi bugün onlari yaptiricam ve tekrar muayane olucam.

Bdvde konu açtım bugün.
171i aradım
Bırakmak için aşırı motive olmuş durumdayım.
Folik asit kullanıyorum sadece.

Sende burada hamılelık takvımı yapsana. Keşke bende hamıle olsam. Detım gecıktı ama hiç hamile oldugumu sanmıyorum. Test alıp yapmakda istemiyorum
neden yapmıyosun ben adete 2 gün kala yaptım valla... ben ocakta düşük yaptım canım...o zaman hemen yapmıştım takvimi şimdi tamamen kesinleşsin kese bebek kalp atışı görünsün diye bekliyorum...

Canım test yapmasanda bi doktora git. İçin rahat eder. Doktor ona göre seni yönlendirir. Sürekli stres yaşamak çok kötü birşey. 1 sene uzun bir zaman. Dua ediyorum sana. İnşallah bu ay aramıza sen de katılırsın

neden yapmıyosun ben adete 2 gün kala yaptım valla... ben ocakta düşük yaptım canım...o zaman hemen yapmıştım takvimi şimdi tamamen kesinleşsin kese bebek kalp atışı görünsün diye bekliyorum...
Ocak ayındada böyle gecıkme olmustu. Aslında ozaman üşütmüştüm çok ateslenıyordum. Antıbıyotık ve agrı kesıcı çok içmiştim. Bu defa öyle bişey olmadı ama nıye adetım gecıktı bılmıyorum. Strestenmıki. Cumaya randevu aldım doktora gıdecegım. İnşallah hamileyımdır

Canım test yapmasanda bi doktora git. İçin rahat eder. Doktor ona göre seni yönlendirir. Sürekli stres yaşamak çok kötü birşey. 1 sene uzun bir zaman. Dua ediyorum sana. İnşallah bu ay aramıza sen de katılırsın
İnşallah canım

Yaşım 39. Hormon testlerımde bir sorun çıkmadı. Ama neden olmuyor anlamıyorum. Belkıde bu sefer tutmustur

Acaba geçen ayın kan kalıntısı olablr mi kahverengiler ama iki iğne ucu da kırmızı kan geldi sanrm yada parça

D dorti hala olmadı mı? bende beklemedeyim cumartesi negatifti en son, galiba benim bebiş hala emdiğinden böyle oldu:KK14:

X