2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne duruyorsun o zaman ben adet günümde yaptım testi net çift çizgi çıktı 3. Günde kan verdim 496 bugünde doktora gidip 4+6 da keseyi gördüm yarın tekrar kan vericem ayyy ben haftasonunu zor geçirdim sen nasıl sabrediyosun
Bat tarıhın neydı senın[/QUOTE]
4 Mayıs tı çok şükür olmadı ama öncesinde ağzımda tuhaf bi demir tadı hissetmiştim hep bi halsizlik yorgunluk başladı kasıklarımda ara ara batmalar oldu bide göğüslerim bi acayip oldu içten içe sızlıyo hala. Arada midemde ve boğazımda yanma devam ediyo. Çok ayakta duramıyorum belim kopuyor yaşadıklarım böyle

Bat tarıhın neydı senın
4 Mayıs tı çok şükür olmadı ama öncesinde ağzımda tuhaf bi demir tadı hissetmiştim hep bi halsizlik yorgunluk başladı kasıklarımda ara ara batmalar oldu bide göğüslerim bi acayip oldu içten içe sızlıyo hala. Arada midemde ve boğazımda yanma devam ediyo. Çok ayakta duramıyorum belim kopuyor yaşadıklarım böyle[/QUOTE]
Benımde 5 yada 6 mayıstı. Benım adetlerım 25 gunde bır oluyor. Hep duzenlifir sma bu sefer olmadı. Belkıde stres oldum oyuzden gecıktı. Çunku dilimdeki tuhaf his ve agzımın tadının olmamasından baska bır belırtım yok. Kadıklarımda ara sıra batmalar var ama o adet olurkende oluyordu.

Bat tarıhın neydı senın
4 Mayıs tı çok şükür olmadı ama öncesinde ağzımda tuhaf bi demir tadı hissetmiştim hep bi halsizlik yorgunluk başladı kasıklarımda ara ara batmalar oldu bide göğüslerim bi acayip oldu içten içe sızlıyo hala. Arada midemde ve boğazımda yanma devam ediyo. Çok ayakta duramıyorum belim kopuyor yaşadıklarım böyle[/QUOTE]
Senin ilkmi olacak canım

Aralıkta 8 haftalık düşüğüm oldu kalbi atmadı aldılar inşallah bu ilk olacak inşallah 2 haftaya kadar kalp atışını da duyarız

Ben ayın 20 sine aldım randevuyu. O zamana kadar biraz büyüsün.
Folik asit kullanıyorum. Acaba ek olarak başka bişeyler kullanacak mıyız acaba.
Muayeneye gidenler bilgilendirirseniz s3vinirim
Benim adet gunum gectı ama test yapmaya korkuyorum. Yıne tek çizgi görmekten korkuyorum. 6 yada 7 mayısda olması gerekıyordu adetım. Ama olmadı. Muhtemelen stresten gecıktı. Ocak ayındada böyle olmustu. Adet sökturucu verdı doktor ozaman. Belkide şimdi bir sürpriz olur gebelik vardır. Bir seneye yakın korunmuyoruz. Ikı gun daha bekleyıp doktora gıdeyım dıyorum[/QUOTE]
Belirtin varmi canim

Aynen ya isten geldim bu isleri kim yapacak uykumda var
Belirtim sadece agzımın tadı yok. Bırde dilim sanki sıcak süt içmişimde yanmış gibi bır his var. Kadıklarımda ara sıra batmalar var. Baskada bişey yok. Muhtemelen stresten gecıktı adetım. Cumaya kadar bekleyecegım

Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla 3 mm keseyi gördük daha önce kaybım olduğu için erken gittim doktora iyiki de gitmişim ilacımı değiştirdi (demir ilacını kullanma dedi) bide progesteron verdi yarın tekrar kan vericem sağolsun doktor çok ilgilendi
olman gereken adet tarihinden ne kadar sonra gittin kese için canım?

Ama çokta rahattı muayene 5 sn anca sürdü en azından keseyi gördük hatta kocam da gördü ayyy çok tuhaf oldu adamcım

Belirtim sadece agzımın tadı yok. Bırde dilim sanki sıcak süt içmişimde yanmış gibi bır his var. Kadıklarımda ara sıra batmalar var. Baskada bişey yok. Muhtemelen stresten gecıktı adetım. Cumaya kadar bekleyecegım
Bence hamilesin test yapmadinmi

X